zar nisi vidio rezultat.. 1:0.. nismo primili gola, sto znaci samo jedno..
Buffon branio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Poginete za pobjedu naravnodaffy je napisao/la:![]()
zar nisi vidio rezultat.. 1:0.. nismo primili gola, sto znaci samo jedno..
Buffon braniojos i Chiellini se vratio u stilu.. Caceres ce se mozda oporaviti do tada.. Melo i Marchisio ufatili formu.. uf.. i Diego ce se vratiti vjerovatno.. pojest cemo intera..
Ko moze Inter volitidrop je napisao/la:Volio bih i ja da Roma uzme titulu ,ali ovo je presmiješno koliko su svi zapeli da samo Inter ne uzme Scudetto![]()
koja mržnja, pa to nije normalno
![]()
![]()
Ali dobro ,to je Seria A ,ludi talijani ništa me ne cudi od njih
Slicni su,mrski i jedni i drugialan_kardec je napisao/la:ustvari sve to možda ima neke veze jer su nekad davno Slavija i Pašićeva "Bubamara", postale filijale Intera.![]()
ali je poređenje "boli glava".
harishp je napisao/la:Slicni su,mrski i jedni i drugialan_kardec je napisao/la:ustvari sve to možda ima neke veze jer su nekad davno Slavija i Pašićeva "Bubamara", postale filijale Intera.![]()
ali je poređenje "boli glava".
mislim da ce takav rasplet narednog kola vise zaboljeti juventusove navijace jer ce lazio pobijeditimuXmania je napisao/la:džaba vama priče i silna mržnja kad će inter ponovo uzeti scudetto, ljudi su realno podobro iznad svih ostalih poluekipa iz serie A, znači slijedeće kolo Roma kiksa u derbiju, a Inter demolira juventus, i sve po starom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.