New York Knicks
Re: New York Knicks
to opet ne negira ovaj osjecaj da amare jednostavno nesto negativno donosi knicksima, to sam i napiso prvobitno pa si se odmah uhvatio trolanja nekog, nesto bude lose kad se on vrati ekipi, karma neka losa, ne znam ali tako je definitivno, to je sve sto sam ja napisao 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ok, tvoje mišljenje. Ja mislim da nije tako. Istina da je loš jer se tek vratio, ali čim dobije dozvolu od doktora da igra preko 25 minuta očekujem od njega da bude veoma dobar. Šutevi koje on uzima je u prošlosti pogađao kao od šale, treba njemu da se još navikne obzirom da nije odigrao utakmicu od maja.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kad je Amare poceo trenirati sa ekipom, a kad je zaigrao prvi put?Carlo je napisao/la:Mene nije briga šta ko govori o Knicksima, iskreno. Prije nego što se Amare vratio bili smo kriza, odnosno kriza smo otkako je Ray Ray povrijedio zglobove na obje ruke i otkako šuta ispod 40%, a da ne govorim o našem omjeru kada je slomio mali prst, od tada i ne igra. Dakle, ako si pogledao ijednu utakmicu Knicksa poslije 25.12 mogao si primjetiti šta nedostaje - pravi play. Kidd to više nije, on je postao klasični SG.
Moguce da je samo njegovo prisustvo odnosno najava skorog povratka negativno uticala, vidis kako tebi smetaju same aluzije i pisanje drugih navijaca na forumu, a da prisustvo nekompatibilne osobe nece poremetiti kemiju formu i srecu ekipe...
Amare je trenirao s D-league timom sve do dva-tri dana prije debija tako da ti je priča niđe veze. Čuj pokvario hemiju i sreću (?!) jer se pojavio na treningu 

OpalaAl Iannazzone @Al_Iannazzone
Woodson said Iman Shumpert will go with the Knicks to London and could make his season debut there against Pistons.

Malo vam je guzva na poziciji playa trenutno. Imate 3 po meni odlicna playa (kada su svi zdravi) Kidd, Felton, Schumpert. Mozda trejdati nekog za backup Chandleru ili Stoudemireu, a za ove poraze ne brinite. Sve timove uhvati ovaj neki period u nekom dijelu regularne sezone 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Shumpert PG?? Mozda u njegovim snovima...asunsao je napisao/la:Malo vam je guzva na poziciji playa trenutno. Imate 3 po meni odlicna playa (kada su svi zdravi) Kidd, Felton, Schumpert. Mozda trejdati nekog za backup Chandleru ili Stoudemireu, a za ove poraze ne brinite. Sve timove uhvati ovaj neki period u nekom dijelu regularne sezone
Da ti pravo kažem nisam nešto ni zabrinut obzirom da je pola tima povrijeđeno, istina da odbrana nije tu već dugo, ali to se dešava od kad su nam se ključni igrači povrijedili. Sheed, Felton, Shump već odavno... Kidd i Shump su više SG nego playmakeri obzirom da je Kidd star, a Shump nije pravi play mada može zamjeniti Raya.asunsao je napisao/la:Malo vam je guzva na poziciji playa trenutno. Imate 3 po meni odlicna playa (kada su svi zdravi) Kidd, Felton, Schumpert. Mozda trejdati nekog za backup Chandleru ili Stoudemireu, a za ove poraze ne brinite. Sve timove uhvati ovaj neki period u nekom dijelu regularne sezone
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako sve prođe kako treba Shump se vraća u četvrtak, a Ray Ray 24. protiv Celticsa.
@Nezalaganje, igrao je PGa u prvom djelu prošle sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Igrao jeste,ali zato sto se nije imalo izbora,a ne zato sto je on PG.Carlo je napisao/la:
Bio je PG na koledžu i dok se Lin nije probio, eh kada je prešao na SG onda se vidjelo da mu puno bolje odgovara ta pozicija.NEZALAGANJE je napisao/la:Igrao jeste,ali zato sto se nije imalo izbora,a ne zato sto je on PG.Carlo je napisao/la:
da, baš su komentatori pričali o tome protiv bostona... započeo je, odnosno bolje rečeno nastavio kao PG, ali nikako se nije mogao "pronaći", onda su ga prebacili na SG i tu je zapravo onaj pravi.
Veceras nas prenose na Sport Klubu, pa se cujemo posle pobjede nadam se 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Amare ce igrati oko 25-30 minuta, dobio je dozvolu od doktora.
Starteri:
Chandler-Melo-Cope-Flight-Kidd
Starteri:
Chandler-Melo-Cope-Flight-Kidd
Cope nas drzi... obrana smiješna
Melo ponovo užasan
J.R.
koji idiot...
Melo ponovo užasan
J.R.

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 13 jan 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Smijesna odbrana, Smith ili lici na superstara ili lici na amatera. Kako glup faul ne mogu dq vjerujem.
Sta se desava sa Knicksima od kada im se vratio Stoudemire sve sami porazi,lose utice on 

30 poena u jednoj cetvrtini od orleansa 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nema ovo veze sa Amareom, jednostavno kriza u napadu, odbrana se igra svake prestupne svakako. Jednostavno loše, Melo je zakazao totalno, čovjek ništa živo ne može pogodit 

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Melo s broda nebi more pogodio... neznam šta se snjim dešava... 
na KLUPU gaaa!

na KLUPU gaaa!
#SuningOUT
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hornetsi su losi, trebali bi ovo dobiti bez problema
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.