Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nista me psihicki ne unisti kao reprezentacija i pojedinci iz iste. Barisic s Luksemburgom, Civic sa Ukrajinom i evo sad Omerovic. Jos jedna neprespavana noc u nizu za mene
Ja nisam prosjak, al' ljubav molim
Ni zanesenjak svojih poema
Zbog jedne žene koju ja volim
Živim taj život poput boema
Ja nisam kockar, ali gubim
I nisam sretan kad se smijem
Zbog jedne žene koju ljubim
Ta gorka vina pijem

Ni zanesenjak svojih poema
Zbog jedne žene koju ja volim
Živim taj život poput boema
Ja nisam kockar, ali gubim
I nisam sretan kad se smijem
Zbog jedne žene koju ljubim
Ta gorka vina pijem
Ko bi rekao da lik koji nikad nije vodio ni djecu na ekskurziju a kamo li nogometnu ekipu nece moci utegnuti ovaj raspad
Ah da, to su znali svi koji su razmisljali mozgom a nisu vodjeni emocijama.

Ah da, to su znali svi koji su razmisljali mozgom a nisu vodjeni emocijama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
– Naravno. To sam nedavno i rekao, ponovio, čelnicima Saveza… Također, rekao sam im da ću i džabe biti selektor našeg državnog tima ako budemo igrali u Mostaru i Banjoj Luci.galia95 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:35Bila je nedavno prilika sa Vahom, popila se kafica, razmijenilo par riječi, ali njemu su i dalje važnije ekipe iz Afričke lige nacija. Jesu li to afričke države toliko bogatije od nas da oni mogu priuštiti Vahu, a mi ne možemo? Ili je Vaha skontao da ova ekipa khurcu ne valja? Ili Vaha nije pristao da bude poltron Vice i ostalih karinaša iz Saveza pa da mora da ubacuje u ekipu kojekakve Burniće, Omeroviće, Ćiviće, Mujakiće, Katiće...
Vjerovatno nikad nećemo saznati, tu smo gdje jesmo i upravo zbog toga nijednom treneru iole ozbiljnije reputacije i renomea ne pada na pamet da preuzme ovu tragikomediju od reprezentacije.
Fino je s khurca skinuo reprezentaciju,cuj u BL da igra repka

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Istina. Ako mu nešto zmjeram, to je ovo imenovanje igrača i prozivanje istih na televiziji. I to se okomio na sve one koji su godinama tu i zasluzili su to mjesto, a one koje je on doveo gladi i hvali, a ne valjaju da ne kažem čemu.
Glavni razlog zasto on ne zeli da preuzme je jer zna da smo losi i ne zeli da si bezveze rusi reputaciju porazima. Normalno da ce preuzeti Japan, Alzir, Maroko i slicne jer su najjace repke na svojim kontinentima i otici ce na prvenstvo bez problema.L-Train je napisao/la: ↑15 okt 2024, 02:24– Naravno. To sam nedavno i rekao, ponovio, čelnicima Saveza… Također, rekao sam im da ću i džabe biti selektor našeg državnog tima ako budemo igrali u Mostaru i Banjoj Luci.galia95 je napisao/la: ↑15 okt 2024, 00:35Bila je nedavno prilika sa Vahom, popila se kafica, razmijenilo par riječi, ali njemu su i dalje važnije ekipe iz Afričke lige nacija. Jesu li to afričke države toliko bogatije od nas da oni mogu priuštiti Vahu, a mi ne možemo? Ili je Vaha skontao da ova ekipa khurcu ne valja? Ili Vaha nije pristao da bude poltron Vice i ostalih karinaša iz Saveza pa da mora da ubacuje u ekipu kojekakve Burniće, Omeroviće, Ćiviće, Mujakiće, Katiće...
Vjerovatno nikad nećemo saznati, tu smo gdje jesmo i upravo zbog toga nijednom treneru iole ozbiljnije reputacije i renomea ne pada na pamet da preuzme ovu tragikomediju od reprezentacije.
Fino je s khurca skinuo reprezentaciju,cuj u BL da igra repka![]()
A ne znam ni na osnovu cega je on stekao status nekog super strucnjaka koji nas treba spasiti. Lik niti koga vodi vec duze i u zadnjim klubovima koje je vodio se nije proslavio.
Ajdina Hasica pozvati za iduce utakmice a ovog Hajradinovica sto dalje od repke I Varesanovica vratiti I mladog Stopera iz mlade repke Muharemovica odma sad forsirati u A tim Ako mislimo dobro Reprezentaciji bolje njega imati na klupi pa polako mu minute pruzati posebno u iduce dvije utakmice Nema katica super eto odma Muharemovica nek uskoci ko i Bajraktarevic nemozemo nista izgubiti jedno veliko iskustvo za mlade igrace iduce dvije utakmice
Jel se javio na "socials" , uputio neku kritiku ?

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Koji je maher Vico:)...zna koga Bosnje vole i kada se gubi
Vico sebi osigurao posao za narednih 5 godina 

Ima li zareza gdje, ljudino?Rodeni je napisao/la: ↑15 okt 2024, 03:12Ajdina Hasica pozvati za iduce utakmice a ovog Hajradinovica sto dalje od repke I Varesanovica vratiti I mladog Stopera iz mlade repke Muharemovica odma sad forsirati u A tim Ako mislimo dobro Reprezentaciji bolje njega imati na klupi pa polako mu minute pruzati posebno u iduce dvije utakmice Nema katica super eto odma Muharemovica nek uskoci ko i Bajraktarevic nemozemo nista izgubiti jedno veliko iskustvo za mlade igrace iduce dvije utakmice
Meni samo nije jasno kako bar on sam nije mogao shvatit da ga Vico odradjuje

-
- Kontakt:
Spahic ,Barabrez i ekipa su se samo priklonili Vici i ekipi nakon postova i postova i godina i godina ratovanja preko interneta. Kao nagradu su dobili petogodisnje ugovore. Pametnom dosta.
Umjesto da se ugovori potpisuju na vremenski rok koliko traje ciklus kvalifikacija, pa onda se sabere i oduzme i nagradi produzenjem,ako zasluzuju ili ih se šutne bez odstete kad se desi da nemamo pobjedu 367 dana.
Umjesto da se ugovori potpisuju na vremenski rok koliko traje ciklus kvalifikacija, pa onda se sabere i oduzme i nagradi produzenjem,ako zasluzuju ili ih se šutne bez odstete kad se desi da nemamo pobjedu 367 dana.
Hebes ga, laka para. Ne mora nista znati, a platu ce dobiti svakako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Boga mi ima. Svi znaju igrati osim nas

Taraba "strucnjak", bio bi u Slobodi nogiran za mjesec dana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Selektor je potom objasnio u čemu je razlika između Mađarske i nas.
"To je razlika, kada prvi put dođu pred gola i zabiju. To je svjetska klasa."
"To je razlika, kada prvi put dođu pred gola i zabiju. To je svjetska klasa."
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Goalgetter
- Kontakt:
Gubi se i on polako sa ovim izjavama. 5 do 6 puta su nam se dosetali do gola bez ikakvih problema, njegova sreca da su tri puta odlucili pucati po golu a ne da odigraju akciju gdje su mogli stvoriti dosta opasnije prilike.To je svjetska klasa kada nam dođu prvi put pred gol i daju gol.
Ne treba vise dovoljno naglasiti da nam je vezni red najslabija tacka u timu, prema naprijed ne mogu nista stvoriti, nazad propuh, odbrana je non stop na cjedilu.
ne vrijedi vise gubiti minutu vremena na ovo, do nekih boljih vremena, ako ih bude
Najgori selektor od osnivanja reprezentacije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: denza, Google Adsense [Bot], KrajinaKing i 69 gostiju.