Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
počela je deseta sezona Shetlanda
Izasla prva ep Gilliganovog Pluribusa, kazu mozda i najbolja pilot epizoda ikada 
Zapravo dvije ep.
Zapravo dvije ep.
ocjena prve epizode na imdb je 9,3
Sto bi se reklo, “Bravo Vince”
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Goalgetter
- Kontakt:
to se mora pogledatGoalgetter je napisao/la: ↑08 nov 2025, 18:03Odgledao sam prve dvije epizode, zanimljivo je, ima potencijala da bude dobra stvar.![]()
Vidicemo kako ce ici dalje.
Arsenal All The Way !
serija godine
Nakon 2 ep haha
btw kreno sinoc gledat 1 ep i zaspo
pogledo u međuvremenu obe hmm ima potencijala serija
Zadnja izmjena: Barcod, dana/u 10 nov 2025, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal All The Way !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Veceras druga sezoba kotline od 21:00 cini mi se na mytv
- akisarajevo92
- Kontakt:
Uspjeli su nekako u prvu epizodu ubaciti:Goalgetter je napisao/la: ↑08 nov 2025, 18:03Odgledao sam prve dvije epizode, zanimljivo je, ima potencijala da bude dobra stvar.![]()
Vidicemo kako ce ici dalje.
crnce i zute, obavezno po kvoti
p3dera
dva muskarca kako se ljube
lezbo prica
zene kao junakinje
sama radnja serije naravno apokalipticna bolescura, pa ne sumnjam da ce se svidjeti vecem broju populacije
Don't believe the hype.
Krenuo sa 4 sezonom Witchera i moram reći izgleda dosta slabije i nije samo problem Hemsworth koji izgleda neuvjerljivo nego je priča ubrzana i razbacana.Doduše i nisam očekivao da 4 sezona može nadmašiti ostale 4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nedavno sam pisao na temi kako sam odustao od serije You negdje na trećoj-četvrtoj epizodi prve sezone jer mi je presporo, ali sam se u međuvremenu natjerao pa me u drugom dijelu malo kao i zaintrigirala. Završio sam na kraju svih pet sezona, solidna Netflixova razbibriga 
Pogledao sam i Task, poprilično dobra iako sam negdje naletio na neko poređenje sa True Detective što je ipak nonsens
Kotlina prva epizoda druge sezone okej, standardne boljke naše kinematografije vidljive kao i u prvoj sezoni ali sve u svemu može se gledati, ako ništa jer je naša i atipična je priča.
Pogledao sam i Task, poprilično dobra iako sam negdje naletio na neko poređenje sa True Detective što je ipak nonsens
Kotlina prva epizoda druge sezone okej, standardne boljke naše kinematografije vidljive kao i u prvoj sezoni ali sve u svemu može se gledati, ako ništa jer je naša i atipična je priča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam sucker za ove Netflixove azijatske serije/filmove pa mi je ovaj Last Samurai standing sta je izasao danas/jucer top. Prve dvije epizode su zabavne, pune akcije, i karizmaticnih likova, imas osjecaj kao da gledas neki anime koji je live action.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.