FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Brat bratu igra Villareala na nivou amatera
Jako bih ja voleo deliti vaš optimizam glede igre i ovog (na oko) odličnog rezultata....ali ja vidim samo "Lisabonsku priču" od golmana do centra terena ništa se nije promenilo što znači da je sve ovo sviranje qurcu dok ne dodje neko iole jači i ozbiljniji da ih rastavi od fudbala nekom novom 8-icom....tužno je sve ovo a potonula podmornica nikakvo merilo.
Nadam se da je tako. Ali prema onom što sam na pripremnim vidio Trincao mi bolji djelovalo.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma neki desni bek umjesto Roberta, Pjanić umjesto Biskvita, te Dembele ili Trincao umjesto Griezmana. Ovo ostalo nek ostane isto, po meni najbolja moguća postava.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Koliko je izmjena dozvoljeno?
Taman krenuo da napišem yebo ti ekipu kojoj Busquets zabije go kad ništa.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa niko ne govori da cemo osvojiti LP poslije ovog poluvremena bokteparangal je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:42Jako bih ja voleo deliti vaš optimizam glede igre i ovog (na oko) odličnog rezultata....ali ja vidim samo "Lisabonsku priču" od golmana do centra terena ništa se nije promenilo što znači da je sve ovo sviranje qurcu dok ne dodje neko iole jači i ozbiljniji da ih rastavi od fudbala nekom novom 8-icom....tužno je sve ovo a potonula podmornica nikakvo merilo.
Ali pravo osvjezenje nakon svega sto se izdesavalo. Neka malo.
Kad je zadnji put Rejal nekom zabio 3 komada u prvih pola sata?
27.10.2020
Umalo kilavi Bus da zacementira mesto u timu... 

Konacno da uzivam .... ima tu jos korekcija al' bez onih pojedinih mejtova sa ovom djecurlijom makar imam zelju za gledanjem tekme.
Daj u drugom Puiga i Pjanketa i Trincao <3
Daj u drugom Puiga i Pjanketa i Trincao <3
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Rezultat na stranu, ali ovo je bez ikakve sumnje najmanje ovisno poluvrijeme o Messiju, a da su zapravo igrali dobro, da je on na terenu, pa sigurno još od vremena prije Pepa. Ne učestvuje puno u igri, ne vraća se na centar, nekad se izvuče na krilo i tjt, što automatski daje priliku ostalima da imaju više slobode. Kakvi god rezultati budu ovo je pomak u pravom smjeru. Messi igra špica i za sad se čini kao dobro rješenje za ovu ekipu, tj ovu skupinu igrača.
Vrhunsko poluvrijeme, ono, ne mogu vjerovat koliko dobro.
Vrhunsko poluvrijeme, ono, ne mogu vjerovat koliko dobro.
Bus i Griz moraju vanka. Vodimo 4:0 s 8 igrača i golmanom.
MtS - Alba - Garcia - Lenglet - Dest - Pjanić - de Jong - Fati - Cou - Messi - Trincao
Ovo bi bio najbolji sastav po meni
Ovo bi bio najbolji sastav po meni
Rodjeni su pitarske picke!
Desna strana terena i ne postoji....ovo je neka Koemanova "invalid" Barsa
Meni ovaj Frenkie nista konkretno.Pjanic mora igrati.
Ova formacija je goli qrac.
Busquets i De Jong svih 45 minuta na ničijoj zemlji.
Igra li Griezmann
Busquets i De Jong svih 45 minuta na ničijoj zemlji.
Igra li Griezmann

Pjanića treba biti stid vratiti se nekad u BIH i pričati unucima da je ovakvom Busquetsu bio rezerva... 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo je ovaj Villereal loš, šta je ovo ovako.. Amaterska ekipa, ne pamtim ih ovako loše.
Fino je to zasad. Naravno, protivnik je qarina i ne može se dati neki sud, a i tek je prva tekma. Raduje što ima energije, što trče dosta i vidi se nekoliko finih kombinacija i noviteta od Koemana. Opet će problema biti u odbrani, to se vidi iz aviona i tek će doći do izražaja protiv jačeg protivnika. Tu treba pojačanje pod hitno, pa barem koliko toliko da se taj dio stabiliše. Za potpunu svježinu, Pique treba biti na klupi.
Griezmann opet nevidljiv, jednostavno ne snalazi se i to je to. Odmah bi uveo Dembelea umjesto njega.
S Destom na beku, Garcijom umjesto Lengleta, Pjanićem umjesto Busquetsa, eventualno Dembeleom ili Trincaom umjesto Griezmanna ako se ovaj ne dohaviza, može to biti fina ekipa.
Fino je to zasad. Naravno, protivnik je qarina i ne može se dati neki sud, a i tek je prva tekma. Raduje što ima energije, što trče dosta i vidi se nekoliko finih kombinacija i noviteta od Koemana. Opet će problema biti u odbrani, to se vidi iz aviona i tek će doći do izražaja protiv jačeg protivnika. Tu treba pojačanje pod hitno, pa barem koliko toliko da se taj dio stabiliše. Za potpunu svježinu, Pique treba biti na klupi.
Griezmann opet nevidljiv, jednostavno ne snalazi se i to je to. Odmah bi uveo Dembelea umjesto njega.
S Destom na beku, Garcijom umjesto Lengleta, Pjanićem umjesto Busquetsa, eventualno Dembeleom ili Trincaom umjesto Griezmanna ako se ovaj ne dohaviza, može to biti fina ekipa.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 27 sep 2020, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.