Čudi me.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Neverovatno Balja Baljic hvala lp
Ne morajuSviuodbranu je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:27Tesko je i reorganizovat savez kada je i tu sve po dejtonskom sablonu.
Treba prijaviti sve UEFI ili fifi i ako treba i ugasiti ovo leglo kriminala.
U savezu moraju biti Bolic, Hibic, Barbarez, Misimovic, Rahimic, Konjic i td, moraju biti mladi strucnjaci pravnici treneri, mora se iz temelja sve promjeniti.
On i da dođe, zakačio bi se s najvećim zvijezdama.
Znam da neće doći, ali evo neki prizivaju neku ekvivalenciju Bosnića, a jedino ko se može sa Bosnićem porediti u fudbalu je Vahid.
Za neke je cka pi,nije mu dosta para,boji se preuzet,lahko je palamudit iz inostranstva al neki jos ne shvataju ovu njegovu izjavu
Ma nije to uporedivo. U košarkaškoj repci nemamo mega zvijezda. Ovdje su sve zvijezde (u njihovoj glavi) gdje moraš faktički čitavu repku otjerati da bi napravio red.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 11:19Znam da neće doći, ali evo neki prizivaju neku ekvivalenciju Bosnića, a jedino ko se može sa Bosnićem porediti u fudbalu je Vahid.
sa prvim dijelom se slazem, izuzetak je bio japan ali i tu je dobio nogu na cudan nacin.Cartman je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:49Tako je Vahide, zato si uvijek radio u ozbiljnim, profesionalnim sredinama poput Obale Slonovace, Alzira, Tunisa, Turske i Dinama pod kulturnim Mamicem koji se nikad ne bi mjesao u ekipu. To su sve vrlo ozbiljne sredine gdje je sve kako treba.
Gluposti na koje mogu samo velezovci i djeca padat. Da mu BiH plati dovoljno, dosao bi on brodom iz Zimbabvea ili koga vec sada trenira jer ne moze u Europi.
Cartman je napisao/la: ↑30 nov 2020, 17:49Tako je Vahide, zato si uvijek radio u ozbiljnim, profesionalnim sredinama poput Obale Slonovace, Alzira, Tunisa, Turske i Dinama pod kulturnim Mamicem koji se nikad ne bi mjesao u ekipu. To su sve vrlo ozbiljne sredine gdje je sve kako treba.
Gluposti na koje mogu samo velezovci i djeca padat. Da mu BiH plati dovoljno, dosao bi on brodom iz Zimbabvea ili koga vec sada trenira jer ne moze u Europi.