Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
citao sam jednom kad je Van Nitlerooy igro za Man Utd da je na treningu jednom pucao 100 penala protiv Bartheza i samo 3 nisu usla...dvije stative i jedna preko gola, znaci Barthez nije ni odbranio.
Sjecam se Sejinog penala protiv Bjelorusije u nakoj kisi.
Sjecam se Sejinog penala protiv Bjelorusije u nakoj kisi.

....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
I Dzekinog u Yerevanu. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Consigliere
- Kontakt:
Aj nek ovo golman skine...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Uprkos penalu pružio je dobru partiju.Španci ga hvale, smatraju ga glavnim igračem.Mislim da je napravio sjajnu stvar ovim transferom.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Sarajevski šmekeru

Kad smo vec kod penala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jbg, desava se da se fuli penal, a kad vec spominjte Dzeku sjeticete se da je nasem dijamantu igrac odbranio penal u Bundesligi.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Cartman je napisao/la:Cekamo.Cartman je napisao/la:Nabroji tih 7 penala.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim da sam nešto slagao.
još čekamo

FORZA MARŠAL !!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Čovjeku se lijepi lopta za noge,strašan tehničar.Vrlo dobar za sada.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
e jbg, djelimicno je kriv za gol. Kakav su peh ovaj deportivo u 93 minuti gube tekmu, a haris je trebao napraviti laksi faul nad protivnikom pri zadnjoj kontri koja je vodila ka golu.
U svakom slucaju mislim da treba igrati protiv Welsa sredinu sa besicem i pjanicem
U svakom slucaju mislim da treba igrati protiv Welsa sredinu sa besicem i pjanicem
Momak koji se ne cijeni kod nas onoliko koliko bi trebao. Dosao u jednu od dvije najjace lige na svijetu i odmah postao standardan u klubu. U reprezentaciji uvijek jedan od boljih. Jako bitan igrac i mora da bude clan prvih jedanaest sa trenutnim izborom igraca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Lik koji je onako, zanemaren relativno na ostale naše igrače, radi ogroman posao, očekivati ga ako Bog da s Velsom u prvih 11.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- Consigliere
- Kontakt:
Danas je mogao upisati najmanje dvije asistencije sam da ima neko sposoban naprijed u Deportivu... Dva mrtva zicera fulali nakon njegovih centarsuteva... Haris igra u dobroj formi, ne postoji niti jedan razlog da ne zauzme poziciju desetke protiv Walesa i Belgije. Ni jedan normalan, naravno... 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Samo je problem sto Depor nize poraze, ovo im je bio treci za redom (glupo izgubise) a u sljedecem kolu gostuju Sevilli. Moglo bi lako doci do cetvrtog i onda da trener dobije otkaz. A on izgleda ima veliko povjerenje u Medunjanina. Novi trener obicno napravi neki rez, nadam se da se to nece odraziti na Harisa, ako do toga dodje.
- Consigliere
- Kontakt:
Tu nema problema. Ekipa jeste losa ali to nema veze sa Harisom koji igra odlicno... I ovo za losa treba shvatiti relativno, jer oni jesu losi u najjacoj ligi svijeta, ali su za, recimo, Hajduk-Chelseacalcio je napisao/la:Samo je problem sto Depor nize poraze, ovo im je bio treci za redom (glupo izgubise) a u sljedecem kolu gostuju Sevilli. Moglo bi lako doci do cetvrtog i onda da trener dobije otkaz. A on izgleda ima veliko povjerenje u Medunjanina. Novi trener obicno napravi neki rez, nadam se da se to nece odraziti na Harisa, ako do toga dodje.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nevezano za Harisa, Hajduk, Susica i sve to ali nema sanse da je spanska liga jaca od engleske, ako gledamo sirinu. Kao sto Wenger rece prije neki dan, kod njih ovi manji klubovi sa dna tabele bez problema dovode igrace od 15-tak miliona €. Jedan Hull city je ljetos doveo igrace za oko 40-50 miliona funti. Harisov Deportivo moze samo sanjati o takvim ciframa. Kao i talijanski klubovi. Barca i Real mogu skrsiti 500 miliona ako hoce jer oni dobiju te pare od tv-prava, ostali klubovi dobiju mrvice. U engleskoj su te pare malo pravilnije rasporedjene tako da je liga izjednacenija i jaca.Consigliere je napisao/la:Tu nema problema. Ekipa jeste losa ali to nema veze sa Harisom koji igra odlicno... I ovo za losa treba shvatiti relativno, jer oni jesu losi u najjacoj ligi svijeta, ali su za, recimo, Hajduk-Chelseacalcio je napisao/la:Samo je problem sto Depor nize poraze, ovo im je bio treci za redom (glupo izgubise) a u sljedecem kolu gostuju Sevilli. Moglo bi lako doci do cetvrtog i onda da trener dobije otkaz. A on izgleda ima veliko povjerenje u Medunjanina. Novi trener obicno napravi neki rez, nadam se da se to nece odraziti na Harisa, ako do toga dodje.ako cemo po onoj djecijoj: moj tata je jaci od tvog tate.
Meni jedan poznanik zna ponekad reci "Jelde ti ne volis Medunjanina...." kada pricamo o sastavu, jer sam ga uvijek izostavljao kada su Pjanic i Miske bili tu. Sto se tice Hareta, dobar je tehnicar i ima dobar udarac, i volim kada igra, ali ne volim kada igra defanzivnog veznog, jer on to nije. Momak jednostavno voli naprijed da ide i odmah se u defanzivi kod nas stvara rupa. Ionako imamo obicaj da idemo sa 6 igraca naprijed, jos kad lijevi i desni bek krenu isto naprijed, odzada zesci propuh, a inace nam brzina nije jaca strana.
Mozda Haretu bas treba pustiti da igra tu ulogu ispred Pjanica i Besica. Pored njega Senada i Izeta, ispred Dzeko i nadati se da ce krila i bekovi igrati na nivou. Mujdzi niti Salihovicu niposto ne dozvoljavati da idu preko centra protiv Velsa kada Bale krene, jer je pitanje sa koje ce strane probati da probija.
Sto se tice Hareta, nadam se da ce poceti da pobjedjuju i da ce dobiti taj vjetar u ledja. Zao bi mi bilo da i on, a i klub ne pocnu da napreduju.
Sretno Hare!
Mozda Haretu bas treba pustiti da igra tu ulogu ispred Pjanica i Besica. Pored njega Senada i Izeta, ispred Dzeko i nadati se da ce krila i bekovi igrati na nivou. Mujdzi niti Salihovicu niposto ne dozvoljavati da idu preko centra protiv Velsa kada Bale krene, jer je pitanje sa koje ce strane probati da probija.
Sto se tice Hareta, nadam se da ce poceti da pobjedjuju i da ce dobiti taj vjetar u ledja. Zao bi mi bilo da i on, a i klub ne pocnu da napreduju.
Sretno Hare!

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno je on jedini prava zamjena za Misketa odnosno staviti ga na 10-tku.Zna Haris podvaliti kvalitetnu loptu.Mada to nije njegova prirodna pozicija jer jedina klasična desetka je Stilic, ali Bože moj koga nema bez njega se MORA.Tako da trenutno jedino nam je rješenje žrtvovati Medunjanina na tu poziciju, nikakvi Sušići, Prcici.Haris je duže sa repkom i bolje sarađuju on i Dzeko ili Vedo nego ovi mlađi.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], eirajeremy i 14 gostiju.