Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Begov_unuk
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 19:40

maminho je napisao/la: kad mu se zadnji put dogodilo da ne dođe u 1/2 finale
Šta misliš? Ne tako davno i ne tako daleko.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 29 jun 2011, 19:41

maminho je napisao/la:opa, ispo rođo :D

kad mu se zadnji put dogodilo da ne dođe u 1/2 finale
prosle godine na istom mjestu u gotovo isto vrijeme :D samo u ulozi Tomasa Berdycha
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jun 2011, 19:41

Pa prošle godine ga je Berdych dobio u četvrtfinalu Wimbledona.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 19:43

Monolog je napisao/la:Pa prošle godine ga je Berdych dobio u četvrtfinalu Wimbledona.
Lako ti je sad prosipati znanje kad je Frogling već objasnio :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 19:43

e **** tenis i sve, kako je moguce vako odigrat, **** ti zrijeb. sto nije otiso na nadala il dokovica :cry: :cry: :cry: :cry: ne moze, mora nafakas dobit Tomica, a ovaj ribu ****, ludi Tsonga odigro mec karijere, ko sto je uradio Berdich lani i opet je Roger zaplatio, ostaje jos US Open, ako ga ne osvoji to ce bit prva godina u kojoj Roger nije osvojio GS. (otkako je osvojio 1.) No, ne mogu se ljutit na njeg, haj da je lose odigr'o, al' je dobar bio, al' ovaj ludjak nije normalan :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nek' upola igra vako osvaja turnir, navijam za njeg do kraja (poslije Murraya, Nadala i Dokovica :lol: :lol: :lol: :lol: )
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jun 2011, 19:45

@Begonja,

To nije prosipanje znanja (daleko od toga), već pamtim ono što skinem na kladionici (prelistaj tamo temu, možda i nađeš to o čemu pričam). No, dobar pokušaj. Btw, kako ti nije mrsko stalno praviti nove mailove i profile? :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 19:48

murray prelako preko lopeza :evil:
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2011, 19:48

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 19:48

Monolog je napisao/la:@Begonja,

To nije prosipanje znanja (daleko od toga), već pamtim ono što skinem na kladionici (prelistaj tamo temu, možda i nađeš to o čemu pričam). No, dobar pokušaj. Btw, kako ti nije mrsko stalno praviti nove mailove i profile? :(
Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova. :lol:

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 19:49

Monolog je napisao/la:@Begonja,

E ja baš mislio da ti prosipaš znanje :D

Za emailove nije frka, svi drugovi rado daju svoj email Begonji, a moram ti priznati da me najviše nervira onaj upisni kod prilikom registracije budući da je često nejasan.

Btw, ne mogu nigdje naći ko je urednik ss.ba? Dautbegović? Je li on i admin da mu objasnim par stvari?
Zadnja izmjena: Begov_unuk, dana/u 29 jun 2011, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 19:49

Joj jes mi krivo, ne mogu prezalit nema sanse... Hajde Murray osvoji prvi GS i dokazi da si najbolji na svijetu poslije Rogera!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 19:51

Virtu4l je napisao/la:slika
Saor Alba

**** englezići se nebi složilo s ovom zastavom :D

kolko puta je rođo do sada prokockal 2-0?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 29 jun 2011, 19:52

Ne znam sta da kazem... jednostavno, ostao sam bez rijeci! Nakon onakve igre i vodstva od 2-0, ne mogu da vjerujem da se to desilo, jos najvecem svih vremena! Tesko je nakon ovoga biti pametan, i nesto pametno reci! Tsonga je bio nezaustavljiv, pogadjao je sve i moguce i nemoguce! Bio je poput prave zivotinje! Kada se samo sjetim sta je pogodio na onu break loptu..Jednostavno mi dodje da zaplacem! Veliki sam Rogerov fan, i stvarno, puno mi tesko padaju njegovi porazi, sve to tesko dozivljavam. Taman kada je zaigrao (u prva 2 seta), sve je pogadjao, to je bilo tako majstorski, prelijepo za oko. Mislio sam da ce to biti lagan kraj, ali... Nije on toliko ni lose igrao u 3., 4., i 5. setu, ali, Tsongi je polazilo sve za rukom, ali bukvalno sve! O Rogerovoj igri govori i broj neforsiranih gresaka, po mom misljenju, u 2011. nikada nije igrao onakvu igru kao danas u prva 2 seta. Tsonga mu nije dao ni malu sansu za break, iako je nekoliko puta bilo 0-30, Tsonga odmah bubne as, servis winer... Ja cak zadnja 3-4 gema nisam mogao ni gledati..
Ne znam kako da gledam ostatak turnira, jer, stvarno sam se nadao 17. tituli....Nadao sam se, jer, ipak je ovo TRAVA, rogerova omiljena, jos i ona publika navija za Francuza, ne mogu da vjerujem da je tako... Roger toliko puta osvojio Wimbledon, i oni mu tako vracaju, samo zato sto je tu neki qrac Murray, pa se boje da bi, ako dodje do finala mogao biti isprasen sa terena!
Citao sam ostale komentare, ima tu dosta provokacija koje su me stvarno iziritirale, ali, ima svakavke "bagre" na forumu, kojima je to i jedini cilj!

Sto se tice polufinala, ocekujem finale Nadal-Djokovic. Osim sto Tsonga ne moze ponoviti onakvu igru, mislim da Novak ima odlican return, ako ne najbolji, onda jedan od najboljih na touru, i sigurno ce dosta lakse izlaziti na kraj sa onim servisima! Mislim da ce Nadal imati puno vise posla od Novaka, ali ipak ocekujem njegovu pobjedu. Rekao je vec neko, to je jednostavno zivotinja, nevjerovatno kako se lahko prilagodjava na svaku podlogu, kako vraca te lopte i 3m iza osnovne, sve lopte stize, nikad ne mozes biti 100% siguran da ces osvojiti poen protiv njega. Da je on igrao protiv Tsonge danas, siguran sam da bi ga dobio 3-0, bez obzira na Tsonginu igru! Nadal ti ne dozvoljava da igras "kako ti hoces", on ti sam "diktira" u igri, jednostavno te covjek ubije u pojam! I zato je on VELIKI SAMPION! Roger ima igru, elegantnost, lahkocu, ali nema takav mentalitet kao Rafa.
Izdržati, to je temelj vrline!

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 19:53

maminho je napisao/la: kolko puta je rođo do sada prokockal 2-0?
Dozvoljeno je listati unazad na forumu.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 19:54

@Virtu4l

Pre ce biti da je Union Jack u pitanju, a ne krst sv. Andrije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jun 2011, 19:54

Begov_unuk je napisao/la:E ja baš mislio da ti prosisaš znanje
Ipak mi je draže unovčiti ga. Btw, nije valjda da si spao na tako niske grane da se služiš jeftinom dozom sarkazma. Strašno, a ujedno i smiješno.
Begov_unuk je napisao/la:svi drugovi rado daju Begonji
Ih, pa ti nisi nikad na suhom. :mrgreen:
Begov_unuk je napisao/la:Je li on i admin da mu objasnim par stvari?
Ne vjerujem (ni u to da je admin, a vala ni u to da mu ti možeš objasniti nešto).
MaGiCa je napisao/la:Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova.
Meni još nije jasno zašto trolla i provocira? :( Kako će skupiti više od 200 postova kad mu je cilj izvrijeđati nekog?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jun 2011, 19:56

Meni je Begonja jedan od najdražih forumaša, morate se malo uklopiti, nije on za šire mase :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Begov_unuk
Kontakt:

Post Postao/la Begov_unuk » 29 jun 2011, 19:57

Monolog je napisao/la: Ne vjerujem (ni u to da je admin, a vala ni u to da mu ti možeš objasniti nešto).
MaGiCa je napisao/la:Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova.
Meni još nije jasno zašto trolla i provocira? :( Kako će skupiti više od 200 postova kad mu je cilj izvrijeđati nekog?
E ja baš vjerujem da mu mogu objasniti i da će rado prihvatiti moj prijedlog. Uostalom jesi ti novinar ili obični moderator?

Koga vrijeđam? Čime je Moja malenkost uvrijedila tvoju?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 jun 2011, 19:59

MaGiCa je napisao/la: Ali meni je najjaci lik ovde, jer stalno uzima varijacije jednog te istog nicka (Begonja>gonjaBe>Begov-unuk) i nikada ne skupi vise od 200 postova. :lol:
Zato sto je fakat beg i begov unuk (bar mu tako prezime kaze) :mrgreen:
Monolog je napisao/la:
Begov_unuk je napisao/la:E ja baš mislio da ti prosisaš znanje
Ipak mi je draže unovčiti ga. Btw, nije valjda da si spao na tako niske grane da se služiš jeftinom dozom sarkazma. Strašno, a ujedno i smiješno.
Begov_unuk je napisao/la:svi drugovi rado daju Begonji
Ih, pa ti nisi nikad na suhom. :mrgreen:
Begov_unuk je napisao/la:Je li on i admin da mu objasnim par stvari?
Ne vjerujem (ni u to da je admin, a vala ni u to da mu ti možeš objasniti nešto).
Suti Monoloze, najurit cemo te :lol: :lol: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jun 2011, 20:01

Begov_unuk je napisao/la:E ja baš vjerujem da mu mogu objasniti i da će rado prihvatiti moj prijedlog. Uostalom jesi ti novinar ili obični moderator?

Koga vrijeđam? Čime je Moja malenkost uvrijedila tvoju?
Postoji tema sa prijedlozima, kritikama i sugestijama na kojoj možeš napisati ono što bi se dalo popraviti na ovom site-u. Ista svakodnevno bude pregledana od strane admina, tako da...

Nemoj da ovdje postavljam postove koje si pisao kao @Monkey, mislim da i sam znaš šta bi se sve tu dalo iskopati. Pa jbg ti, nikako mi nije jasno kakvu satisfakciju vidiš u tome da nekog provociraš. Fakat mi nije jasno. :(

Mene nisi uvrijedio; moram priznati da se vrlo rijetko palim na uvrede koje dolaze ovako preko tastature.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.