Pa jel se spisak smanjuje sa 28 na 14 ili na koliko? Ako je tako onda nece biti mjesta mozda za 2 do 3 igraca iz nase lige.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam rekao na sirem spisku, mada i ja nesto sumnjam da ce ta dvojica dobiti poziv za tekme, kao sto sumnjam da ce i ona sva cetvorica iz Borca biti u uzim kombinacijama. Obradovic i Trivundza nisu u kombinacijamano rules je napisao/la:pa neznamvendeta87 je napisao/la: Odkud znas da Trivundza i Obradovic nece ponovo igrati ?, a kuma Obradovića nebi pozvao tamam da za Barcelonu potpiše !
pa dobro 4-5a iz Bosne su Vrazalic, Cakic, Savic, Međić i Tatar, mada čisto sumnjam da će Tatar i Savić dobiti poziv od "selektora" ...
RK Bosna
Re: RK Bosna
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Kad već spominjete našu repku moram pitati da li su Doborac,Terzić i Toromanović na širem spisku?aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam rekao na sirem spisku, mada i ja nesto sumnjam da ce ta dvojica dobiti poziv za tekme, kao sto sumnjam da ce i ona sva cetvorica iz Borca biti u uzim kombinacijama. Obradovic i Trivundza nisu u kombinacijamano rules je napisao/la:pa neznamvendeta87 je napisao/la: Odkud znas da Trivundza i Obradovic nece ponovo igrati ?, a kuma Obradovića nebi pozvao tamam da za Barcelonu potpiše !
pa dobro 4-5a iz Bosne su Vrazalic, Cakic, Savic, Međić i Tatar, mada čisto sumnjam da će Tatar i Savić dobiti poziv od "selektora" ...
Zadnja izmjena: Freddy Krueger, dana/u 21 okt 2011, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Welcome to prime time, bitch!"
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Pardon zaboravio sam da je Bosna juče igrala protiv Savehofa.aleksandar_veliki je napisao/la:Freddy Krueger, utakmica je otkazana. Svi dolaze, potvrdili dolazak. Makar koja dobra vijest.
"Welcome to prime time, bitch!"
-
- Kontakt:
[quote="no rules"]Reprezentativci iz Borca...
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
Koliko se ja sjecam da Vladimir Vranjes bude pozvan u siri spisak
reprezentativaca...... realno Ivan Karacic igra za reprezentaciju sada
jer neigra Damir Doborac..... Vukasin stojanovic jedini igrac koji igra,
Marko Pamic je svako drugo okupljanje sa reprezentacijom.....
tako je sa Blazevicem a za koju to reprezentaciju igra Stanko Sabljic
mislim za Kacune odakle je i rodjen kod Sirokog Brijega i molim vas
da ostavite pipeta na miru jer ocito da necijenite rad covjeka jer kod
nas je u Bosni zavidni ljudi nemoj da neko ima uspjeha a eto covjek bez
kako kazu reprezentativaca i polovni igraca iz hrvatske udje medju 16
najbolji valjda opet imao srece..... neki kaze Bosna bolja od ST Petensburga ili
Costance mozda je bolja srcem ali realno pogledaj koji je njima budjet a koji
ima Bosna.... Pozz RK Bosna SAMPION
Vladimir Vranješ
Ivan Karačić
Vukašin Stojanović
Marko Panić
Koliko se ja sjecam da Vladimir Vranjes bude pozvan u siri spisak
reprezentativaca...... realno Ivan Karacic igra za reprezentaciju sada
jer neigra Damir Doborac..... Vukasin stojanovic jedini igrac koji igra,
Marko Pamic je svako drugo okupljanje sa reprezentacijom.....
tako je sa Blazevicem a za koju to reprezentaciju igra Stanko Sabljic
mislim za Kacune odakle je i rodjen kod Sirokog Brijega i molim vas
da ostavite pipeta na miru jer ocito da necijenite rad covjeka jer kod
nas je u Bosni zavidni ljudi nemoj da neko ima uspjeha a eto covjek bez
kako kazu reprezentativaca i polovni igraca iz hrvatske udje medju 16
najbolji valjda opet imao srece..... neki kaze Bosna bolja od ST Petensburga ili
Costance mozda je bolja srcem ali realno pogledaj koji je njima budjet a koji
ima Bosna.... Pozz RK Bosna SAMPION
Jao strucnjaka majko moja!!
Pa vidim ovdje ima pojedinaca koji vec znaju sa kojim cemo sastavom pocinjati utakmice i u kojoj minuti ce biti izmjene
Pa od tih vasih nabrojanih igraca (iz Borca i Bosne) daj Boze i da trojica budu na konacnom spisku. Ovo naravno pod uvjetom da se svi igraci odazovu (doborac, terzic, toromanovic...). A ako budu igrali igraci Borca, Bosne, Izvidjaca opet nam se crno pise u kvalifikacijama. Zato daj Boze da Maglajlija bude trener jer imam osjecaj da ce sa njim svi (velika vecina) biti zadovoljni

- legenda reala
- Kontakt:
Ne moraš jarane ,kakve Sarajlije i rukomet to nije za njihHawking je napisao/la:Bez ikakve želje da stajem na stranu onih koji omalovažavaju Pipeta, reći ću samo slijedeće:
Koji je tebi više, i tebi i svima vama, jel to moraš bit iz Sarajeva da bi se razumio u rukomet, a ako si iz Bosanske Krupe ili nekog drugog mjesta koje nema rukometnu tradiciju onda se eto ne razumiješ. Ako ti je to argument koji povlačiš protiv nečijeg mišljenja onda si ograničen k'o balkon.
Ovdje se već godinama toleriše regionalna diskriminacija koju uglavnom potežu ljudi iz Sarajeva, na što se moderatori i admin prave slijepi. Sram da bude i tebe i one kojima ne bode oči ovakav način obraćanja!

drugi bold: ima i toga ,jučer npr Denizmare i onaj Reuf izvrijeđaju(na temi baraža) sve što nije iz Sarajeva ,ali niko ništa o tome .moderatori i admin opminju druge ne vjerujem da su oni banovani

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Znam da pricate o sirem, a isto tako mozes procitat da sam ja napisao KONACNI spisak. Ako je na sirem spisku i ispadne znaci da nije kvalitet za repke (u tom trenutku). A sto se Maglajlije to je iskreno moja zelja, ali evo vidio sam da ne ispunjava uslove iz konkursa i to je bilo prije par dana ovdje na SS, zato jedino mozes dobit pice ako kazes ko ce bit selektoraleksandar_veliki je napisao/la:Strucnjace mi govorimo o sirem spisku, Magi nece biti selektor, a svi igraci dolaze. Dakle, dodjes pice za mustuluk.adn_sah je napisao/la:Jao strucnjaka majko moja!!Pa vidim ovdje ima pojedinaca koji vec znaju sa kojim cemo sastavom pocinjati utakmice i u kojoj minuti ce biti izmjene
Pa od tih vasih nabrojanih igraca (iz Borca i Bosne) daj Boze i da trojica budu na konacnom spisku. Ovo naravno pod uvjetom da se svi igraci odazovu (doborac, terzic, toromanovic...). A ako budu igrali igraci Borca, Bosne, Izvidjaca opet nam se crno pise u kvalifikacijama. Zato daj Boze da Maglajlija bude trener jer imam osjecaj da ce sa njim svi (velika vecina) biti zadovoljni

- legenda reala
- Kontakt:
Kad neće Magi ,ko bi onda mogao ,ja ne poznajem više nekog kvalitetnog trenera (našeg ) koji bi htio preuzeti repku.
Smajlagić (Aco vjerovatno na njega aludira )ja se pitam koliko je on zainteresovan za taj posao.
Ima još Kamenica ,Hasanefendić oni su tu već bili i ne vjerujem da bi ponovo preuzimali repku .
Mrkonja je bio ,dali bi ponovo htio pitanje
Eto Aco ko je od ovih pet jeli i jedan
Smajlagić (Aco vjerovatno na njega aludira )ja se pitam koliko je on zainteresovan za taj posao.
Ima još Kamenica ,Hasanefendić oni su tu već bili i ne vjerujem da bi ponovo preuzimali repku .
Mrkonja je bio ,dali bi ponovo htio pitanje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:
Nijedan ...

-
- Kontakt:
Da li je danas utakmica Bosna - Borac?
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Juče je bila informacija da je otkazano: http://www.sportsport.ba/rukomet/otkaza ... orca/66771Bosnian_Serb je napisao/la:Da li je danas utakmica Bosna - Borac?
Ne znam da li neko zna šta je razlog...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Ma nece se ni zavrsiti ova SEHA liga... Koliko sam cuo ni Borac nije igrao protiv Metalurga u BL-u...
' $ ?, % ' је, све $ & & " & је $, па $ " " ? ? - $ " евро-&, $ & " ? ", па зато " " ? ? ", све - се $, ? '... А " " & " & " &, - $, " $ ? " ове $ " 

' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
evo ode jos jedna velika nada ili promasaj... kad ce taj najavljivani elezovic
?

imperator, prodavac magle
-
- Kontakt:
Imal gdje kakav site sa live resultom danasnje tekme?
Prije 5 min dodjoh sa utakmice... Sta reci... Bosna je jednostavno bolja ekipa od ekipe Borca bez obzira na to u kakvom sastavu igrala... Borac ''ojacan'' zvijezdama meda ne moze... Rezultat je trebao biti jos povoljniji za nase Studente... Na kraju Borac dobro prosao, samo 1 razlike... Jedva cekam oporavak ovih povrijedjenih(pogotovo Karacica) pa ce tek onda Bosna biti konkurentna za Play Off gdje ce se nadam se plasirati... A gdje realno i pripada...
Sto se tice igraca ne bih nikog isticao osim mozda golmana Martinovica koji je danas bio vrlo dobar za razliku od nekih utakmica LP gdje je maltene kroz usi primao golove...
Bice to bolje protiv Barce... Sve ispod 10-12 je odlicno...
Sto se tice igraca ne bih nikog isticao osim mozda golmana Martinovica koji je danas bio vrlo dobar za razliku od nekih utakmica LP gdje je maltene kroz usi primao golove...
Bice to bolje protiv Barce... Sve ispod 10-12 je odlicno...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mora se malo priznati i da ekipa Borca nije imala ni srece vcrs i u uz 6 promasenih penala zasluzila poraz,jeste da su oni na neki nacin okrenuti dvomecu sa Aragonom ali to ne osporava Bosninu pobjedu.Cekamo vas u Banja Luci.....
Ako zahtjevas od forumasa da budu objektivni onda najmanje sto mozes kao moderator je da budes objektivan i neutralan .
Molba da ne podcijenjujes i ne vrijedjas moj klub veliki "Moderatore" ,mozes sad da me banujes al to je samo znak da nemas argumenata da potvrdis da si upravu tj da sam ja pogresio...
Molba da ne podcijenjujes i ne vrijedjas moj klub veliki "Moderatore" ,mozes sad da me banujes al to je samo znak da nemas argumenata da potvrdis da si upravu tj da sam ja pogresio...
Vi ste bili "desetkovani".
Mi smo imali manje srece i bili vec malo okrenuti Aragonu jer protiv njih imamo kakve takve sanse a vama ce biti cilj protiv Barse da ne izgubite vise od 10 razlike budimo realni.
Sve ce se vidjeti do godine u revansu i u ligi...
Mi smo imali manje srece i bili vec malo okrenuti Aragonu jer protiv njih imamo kakve takve sanse a vama ce biti cilj protiv Barse da ne izgubite vise od 10 razlike budimo realni.
Sve ce se vidjeti do godine u revansu i u ligi...
Sad im najteze pada to sto vise ne mogu da se vade na sudije
Salu na stranu, i Markovic i Pipe su vrhunski treneri, cestitke obojici na veceras prikazanom. Utakmica je bila pravi uzitak za sve ljubitelje rukometa. Borac je odlicna ekipa, na korak do Bosne i dobro je da postoji ekipa zbog koje ce se nasi Studenti morati pomuciti da dodju do nove titule prvaka BiH...bez Borca bi bilo nezanimljivo

Salu na stranu, i Markovic i Pipe su vrhunski treneri, cestitke obojici na veceras prikazanom. Utakmica je bila pravi uzitak za sve ljubitelje rukometa. Borac je odlicna ekipa, na korak do Bosne i dobro je da postoji ekipa zbog koje ce se nasi Studenti morati pomuciti da dodju do nove titule prvaka BiH...bez Borca bi bilo nezanimljivo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.