E jbg ondaMortemHz je napisao/la: ↑30 mar 2022, 09:40Evo kažu da nije njegov profil

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
E jbg ondaMortemHz je napisao/la: ↑30 mar 2022, 09:40Evo kažu da nije njegov profil
Kad ih je mogao sup(c)ic koji je bio rupa na golu kupiti sto ne bi i ovaj. To sto poslje pokazu svoje pravo lice to nista.
Ma nemoj tako, hakovan mu je profil bio
A da Tuta vodi a repku i u21?babino je napisao/la: ↑31 mar 2022, 16:19opet bosnjo naivan:-)
sta ce bolan biti bolje sa maksimovicem nego sa ovim drugim levatom...
pa i ovaj je bio sasvim solidan dok ga vicko nije stavio na led, pa ugovor su mu produzili tek nakon sto je pristao da igra po 'pravilima'
covjek kojeg sam slusao svojim usima i ovaj 'novi' starcevic ne mogu biti iste osobe.
Obori glavurdu, zaradi dobru platu i yebes karijeru, svakako nikad neces trenirati nekoga van BiH, a ovdje ces nekako vec naci novi posao jer igras po 'pravilima'.
Danas si kralj sutra si Tuta.
Miske: Starčević će biti smijenjen? Ko to kaže, pod hitno da ide kod psihologa!
odvratno korištenje uvredljivog termina vlah, sram te biloImajednabrigada je napisao/la: ↑31 mar 2022, 21:24Ako vec mora biti vlah (ne voli BIH) selektor ..onda Nino Milenkovic jer je probosanski orjentiran ili ovaj trenutni trener Borca koji je cini mi se vodio Mladost dk koja je obilovala mladim igracima imao jako dobre rezultate...dakle zna raditi sa mladima. Ili mozda Semjon Milosevic uglavnom covjek koji ima mozak a ne neki šumar pun mrznje prema svojoj drzavi.
Nije to uvredljivo oni to i jesu historijski gledanoo ...uvredljivo je kad kazu balijatheKuPuS je napisao/la: ↑31 mar 2022, 21:32odvratno korištenje uvredljivog termina vlah, sram te biloImajednabrigada je napisao/la: ↑31 mar 2022, 21:24Ako vec mora biti vlah (ne voli BIH) selektor ..onda Nino Milenkovic jer je probosanski orjentiran ili ovaj trenutni trener Borca koji je cini mi se vodio Mladost dk koja je obilovala mladim igracima imao jako dobre rezultate...dakle zna raditi sa mladima. Ili mozda Semjon Milosevic uglavnom covjek koji ima mozak a ne neki šumar pun mrznje prema svojoj drzavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.