FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka mu je lopta tacna bio jos klizav teren..a i ne vjerujem da je on naviko na ove njive. Po meni dobar i siguran. Mislim da ce ga brko ostaviti.
Zadnja izmjena: biceDUPLA, dana/u 25 jan 2020, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR 1921
Ikić, Šeha, Subašić extra 

Nadam se da ni onaj iz Sirokog nije ozbiljnije nastradao. Beze mu uleti Pavic ko da je prvenstvena.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ermin ukoliko ne odigra ništa do 5. kola, ponuditi mu raskid na obostrano zadovoljstvo.
On jeste naš ponajbolji igrač, svaka mu čast, za kratko vrijeme je pokazao, ali kada je igrač, volio bih da se oporavi i sve redom prekuca.
Ne vjerujem da ima malu platu, tako da tim odlaskom bi se otvorilo prostora nekome ko može biti standardan i na kome bi eventualno mogli i zaraditi.
On jeste naš ponajbolji igrač, svaka mu čast, za kratko vrijeme je pokazao, ali kada je igrač, volio bih da se oporavi i sve redom prekuca.
Ne vjerujem da ima malu platu, tako da tim odlaskom bi se otvorilo prostora nekome ko može biti standardan i na kome bi eventualno mogli i zaraditi.

Trudio se Lendric stvarno. Satro se jadan trceci u napadu.
Sreca pa Stilic nije igrao na ovom terenu prezivljavali bi srcane sve vrijeme dok ne izadje.
Možda nisam dobro vidio,al ono je Šehin gol i još je imao jednu grešku,napredovao je vidno,al nisam nešto siguran u njega.
Onaj što Šuta Kone,ima nešto,nije griješio sa pasovima,da je u sredini igrao vjerovatno bi i jednu podvalio nakon onih silni polukontri.
Ikić opet dobar.
Onaj što Šuta Kone,ima nešto,nije griješio sa pasovima,da je u sredini igrao vjerovatno bi i jednu podvalio nakon onih silni polukontri.
Ikić opet dobar.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Sehic meni prvih 10-ak minuta drugog poluvremena je bio nesiguran. Tad je i pao njihov gol, ali poslije se sabrao i bio sasvim okej.
Nemam dovoljno jak vokabular da opišem svoje osjećaje prema Zaimu.
A vazda mi je profesorica govorila "čitaj lektire, trebaće ti..."
A vazda mi je profesorica govorila "čitaj lektire, trebaće ti..."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hahhahahahha
Ali pola minute Stanic zove Zajmovica da izadje, a on se pravi blesav
Ali pola minute Stanic zove Zajmovica da izadje, a on se pravi blesav

Japanac treba ostati iz vise razloga. Mi boljeg ne mozemo dovesti. A sigurno ce donijeti nesto novo nasoj igri. Druga skola fudbala totalno, saml je pitanje da li se njemu ostaje i da li se vidi ovdje.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja mislim da je najvise Subasicev gol, on nije pokrio KvesicaUBIPITAR je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:59Možda nisam dobro vidio,al ono je Šehin gol i još je imao jednu grešku,napredovao je vidno,al nisam nešto siguran u njega.
Ikić opet dobar.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kvesicu, ako zavalis jos jedan zaboravi da si ikad igrao kod nas 
Natovario se na kosti i u prijateljskim

Natovario se na kosti i u prijateljskim
Iskreno da li vi mislit da sa ovim igrackim kadrom imamo sanse za titulu. Zeca nema Stlic se nesmije prehladit da nepricam nesto drugo ostanak Zaima povratna Jamaka Kosorica Lendrica i nasa djeca Seha Zera Dacic ja mislim da nemamo. Imamo brku meni nije dovoljan razlog. Ako ima neko nek me denantuje. Ovo nisu crnjaci ni kuknjava nego realnost. Ja bi bio prezadovoljan izlaskom u evropu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Iskreno,mislim,ko plitak potok!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Apsolutno da, ne možes suditi i donositi tako velike zaključke nakon druge pripremne utakmice i nakon svega desetak dana priprema, naravno kada pogledaš konkurente i stanje kod njih dodatno sam uvjeren u titulu, kao što irfo rece ovo sada pa sve do odlaska u Tursku je nabijanje snage i kondicije i rad na fizičkoj spremi, uigravanje, finese, i rad na taktici možemo očekivati tek u Turskoj, gdje ces imati top uslove, terene i sve igrace na okupu, gdje ces također imati i jasnih prvih 11, ekipa ce se do tada jasno iskristalizirati, a sa jednim Amarom šanse za titulu su svakako mnogo veće u odnosu na konkurenteAlipasino je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:59Iskreno da li vi mislit da sa ovim igrackim kadrom imamo sanse za titulu. Zeca nema Stlic se nesmije prehladit da nepricam nesto drugo ostanak Zaima povratna Jamaka Kosorica Lendrica i nasa djeca Seha Zera Dacic ja mislim da nemamo. Imamo brku meni nije dovoljan razlog. Ako ima neko nek me denantuje. Ovo nisu crnjaci ni kuknjava nego realnost. Ja bi bio prezadovoljan izlaskom u evropu.
MIHAJLOVIĆ !
- MocMahale444
Kitonezac samo doda prvom do sebe da se kutarise lopte, teren katastrofa.
Zaim junacina-()-.
Eric je odbranio jednu tenkovsku koja je mogla uci.
Zaim junacina-()-.
Eric je odbranio jednu tenkovsku koja je mogla uci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nema vala smisla ocajavati poslije druge pripremne utakmice niti bi imalo smisla svrsavati da smo dobro odigrali. Ja ga **** ko ovdje ista uspije vidjeti osim nekih stvari koje smo svi vec davno vidjeli (Zaim lud, Veca nesiguran kod hvatanja i ispucavanja, Sinisa se lose postavlja i ubacuje mu se iza ledja kako ko hoce). Mislim da ne mozemo ni donijeti sud kakav je koji igrac od ovih na probi na osnovu poluvremena, to vjerovatno strucni stab vidi bolje na treninzima nego na utakmici.
Jos skoro mjesec dana do pocetka prvenstva. Nek prvu utakmicu svi docekaju zdravi i fizicki spremni i mislim da pobjeda protiv Radnika nece doci u pitanje. Pobjeda na prve dvije bi nam dala dodatnih 30% u ledja plus punu Grbavicu sa pokrivenim Istokom.
Jos skoro mjesec dana do pocetka prvenstva. Nek prvu utakmicu svi docekaju zdravi i fizicki spremni i mislim da pobjeda protiv Radnika nece doci u pitanje. Pobjeda na prve dvije bi nam dala dodatnih 30% u ledja plus punu Grbavicu sa pokrivenim Istokom.