FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako je kako moguce izdrzati danas sto duze da se gol ne primi inace pocet cu sumnjati da nam je to navika postala. Da vise nije problem ni kvalitet. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
irfo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:42I tad su @bracu psovaliRokoko87 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 21:39Sve ti je oprošteno, bio si vizionar...amazon je napisao/la: ↑20 jul 2016, 19:49
Ovo je tebi normalno.
Španski internacionalac se za vrijeme provedeno u bh. prijestolnici nije najbolje snašao i zajedno sa porodicom vratio se u rodnu zemlju, a putem portala SportSport.ba odlučio se oglasiti povodom novonastale situacije. "Odlučio sam da odem, jednostavno mojoj supruzi se nije svidio život u Sarajevu. Dok smo šetali sa svojim psom napale su nas lutalice i od straha supruga je željela da se vratimo u Španiju. Nakon što sam razgovarao sa klubom pustili su me uz obeštećenje, a moram priznati da mi je žao što je na kraju došlo do ovoga. Želim se zahvaliti klubu na podršci, osoblju, navijačima i naravno sada već bivšim saigračima", kazao nam je Hervas.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/hervas-o ... car/200965
Daj uozbiljite se vec jednom majka mu stara, ne brukajte nam klub kao navijaci. Supruzi se nije svidio zivot i otisao. Hebo Vrbanjusu i Bracu sta smo mi Jos kaze dobro, ko zna kako bi se snasao zamisli argumenta![]()

Po ovom što vidim nismo dobili dugo Širokog u prijateljskoj, ako smo ikad ga i dobili. Podaci najviše sežu do 20'15. Od tada do danas 4 prijateljske - 2 remija i 2 poraza. Riješit će ih Minamino za sirotinju danas za prekid crnog niza.
Sjetio sam se ovih postova pa ako zijanimo možemo neku od ovih izvlakuša. Ovo je ono kad nam je Velež za poluvrijeme uvalio 3 komada, Krčmar trener bio.
braco je napisao/la: ↑05 jul 2018, 19:57Dodao bih još:Rokoko87 je napisao/la:Samo bih jos dodaobraco je napisao/la:Eh da vidimo koliko je Željo ispoštovao tradiciju s priprema:
- Zavarali protivnike ✔
- Igramo loše prijateljske, a bitno je da je i kod Amara bilo loših prijateljskih ✔
- Nije bitna igra i rezultat, bitno je da su igrači se dobro istrčali ✔
- Izjave da ne možemo biti u potpunosti nezadovoljni, da je bilo i dobrih trenutaka ✔
- Doveli novog turbo lijevog beka ✔
Doveli novog 'mrskoroda'✔
- Nakon 2 obavljena treninga novog trenera kreće priča: "Vidi se da ovaj čovjek zna šta radi, ovo je nešto sasvim drugačije u odnosu na prije". ✔
Novi elementi priprema:
- Drugoligaš nam uvali 3 komada za manje od 10 minuta
- Drugoligaš nas ponizi s izvođenjem druge postave na početku drugog poluvremena
Još je nama ovo generalka, a njima prva prijateljska na pripremama.
Mozemo ovu da smo zavarali protivnika jer ima stream. Najbolje mi se uklapa u situaciju.
@braco

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A sta se na kraju ustanovilo, sta je istina kod ovog španca sto je dosao pa onda jos brze otisao ? Lafo se zeni nije svidilo, psi lutalice ?
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma imaju oni pudlicu-zenka
I ona izasla da prosetaju a Hervas bio na treningu
I nalete na nase avlijanere
I nas avlijaner valjda s konto zenka dobra i cista i zaskoci je
I ona vristala i jedva spasi pudlicu
I kad je Hervas stigao sa treninga ona mu rekla pakujemo se za Spaniju
Halalite na upadu, ja bih samo da čestitam rođendan forumašu @Raonffa. Sve najbolje brate. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
@Raonffa ba sto ne kazes 
Sretan rodjendan, sve najbolje

Sretan rodjendan, sve najbolje
Nek je sretan Faraone, želim ti za današnji dan da se Suso veže dugoročnim ugovorom za Milan 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Potezati pricu o mladim igracima i kako nemamo igraca nisu krivi treneri, uprave. Nisu oni krivi sto je kod nas svako dijete od 16-17 god zakrzljalo,nemaju mase, nemaju kondicije a takva djeca logicno da nece nikad biti u prvom timu niti konkurisati. Jednostavno za takve projekte treba milion stvari.
Opet kao primjer uzeti Dinamo, pa pogledati koliko ulazu u medicinske timove, nutricioniste, pic.ke materine sta sve ne i koliko je to miliona godisnje? Mozda da se neko zapita uzrok zasto nema djece i zasto ne napreduju.
A ne da za to optuzuju Amara, uprave i koga vec ne. Znam ja da je lako otici na trening i kontas ti si strucnjak jer ti dijete trenira u Zelji i gledas isti. Ne moze to tako, i nece nikad biti.
Jasno ko dan, koliko para toliko muzike. Niti jedan clan uprave, skupstine, prijatelj kluba nije mrdno godinama da nesto uradi za klub. Konkretno da donese novac.
Ovo sto se davalo do sada je sirotinjski a jedine konkretne pare je dao Amar i dalje daje, no to nije tema.
Previse mi imamo trening strucnjaka i menagera.
Opet kao primjer uzeti Dinamo, pa pogledati koliko ulazu u medicinske timove, nutricioniste, pic.ke materine sta sve ne i koliko je to miliona godisnje? Mozda da se neko zapita uzrok zasto nema djece i zasto ne napreduju.
A ne da za to optuzuju Amara, uprave i koga vec ne. Znam ja da je lako otici na trening i kontas ti si strucnjak jer ti dijete trenira u Zelji i gledas isti. Ne moze to tako, i nece nikad biti.
Jasno ko dan, koliko para toliko muzike. Niti jedan clan uprave, skupstine, prijatelj kluba nije mrdno godinama da nesto uradi za klub. Konkretno da donese novac.
Ovo sto se davalo do sada je sirotinjski a jedine konkretne pare je dao Amar i dalje daje, no to nije tema.
Previse mi imamo trening strucnjaka i menagera.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Željezničar danas počinje u sastavu: Kjosevski - Stevanović, Jovanović, Kosorić, Pavić - Sadiković, Alispahić - Bojo, Zajmović, Veselinović - Lendrić. 

@Osim13
@Osim13

Sretan rođendan raonfa 

Jao vidi trojke, BHTPL verzija Barceloninog MSN-a

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Na CityTV igraju Centar vs Kaskada, znači samo stream?
Dobar sastav. Tu ce upasti Stilic umjesto Boje vjerovatno i pojacanje umjesto Zajmovica 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★