FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa Zajmović samo sa ovom hloptom i može dati gol
@LjoZee, halali ali ja samo pogledam prvu stranicu koju mi otvori

@LjoZee, halali ali ja samo pogledam prvu stranicu koju mi otvori

MIHAJLOVIĆ !
Je li Jovanovic danas trenirao
Nije naglaseno da nije trenirao danas.
Od sutra Stila ponovo punom parom.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zelio sam reci da je naglaseno za trojicu da nisu normalno trenirali, a njega nema medju tim imenima. Da nije trenirao napisali bi oni.
@Osim13 jes, javio mi ovaj izvor sto prati tok priprema iza zbunja pa cuo kad su to rekli.
Zrinjski ima jaku odbranu,samo da Ibanez jos nije dostigao svoju formu,dobra su im i krila ako Filipovic i Bilbija igrali,Zlomislic,Rustemovic pouzdani,ovo ostalo se nadoveze
Kad zaigra japanac sutra 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ove godine je liga najjaca, kad se pogleda da prvih 5 timova ima samo razliku od 5 bodova,
konkurencija je pravo zafrkana ove godine, sarajevo, city,, zrinjski, borac, jos ako se siroki i velez ukljuce u bitku, onda ce se mnogo znoja proliti da bi se doslo do titule.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ono sto je dobro da Borac ima bas dva teska gostovanja Siroki i Velez a kuci Sarajevo ako mi ne napravimo glupost mogli bi bas finu prednost napraviti ,dok Svinjski i Petari imaju bas jaku ekipu samo je stvar da li ce uspjeti treneri to da posloze .Konzerva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:59ove godine je liga najjaca, kad se pogleda da prvih 5 timova ima samo razliku od 5 bodova,
konkurencija je pravo zafrkana ove godine, sarajevo, city,, zrinjski, borac, jos ako se siroki i velez ukljuce u bitku, onda ce se mnogo znoja proliti da bi se doslo do titule.
Za pulene:
Smij se, smij se uvijek se smij se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.