Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Što se tiće Citya zaboli me ona stvar, samo mi je drago zbog Džeke.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Principatus
- Kontakt:
Neznam nekako sam podijeljenih osjecaja, nisam siguran jel mi drago sto je City izgubio ili nije. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I moj potpis na ovaj post sa pecatom.Dylan Dog je napisao/la:Najdraža kombinacija u BiH:
Džeko daje go,City gubi
Dzeko hvataj se noge iz tog levatskog kluba.
DIJAMANTUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam..
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Jasta je nego idealno,Dzeko pokazao da zna, a Mancini da ne znapropuh je napisao/la:Kako ce to biti idealno ccccLiliumBosniacum je napisao/la:Idealno, Dzeko dao go, City izgubio.
izgubiti i lafo idealno e sta nes procitat ovdje
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sto da ne, zabar sve ugrozeniji, Dzeko potvrdjuje formu, sasvim idealno.propuh je napisao/la:Kako ce to biti idealno ccccLiliumBosniacum je napisao/la:Idealno, Dzeko dao go, City izgubio.
izgubiti i lafo idealno e sta nes procitat ovdje
Dzaba mu karanje, Dzeko se uvijek vraća iz mrtvih! Koliko ovaj čovjek strpljenje ima, pa nek sada kaže da je četvrti napadač, bio bi mu u stanju odgristi muda, stare mi!
Pogodi Mancini sa izmjenama..Navijaci Citya ce to tako gledati,dzaba nama
Salu na stranu,Dzeko pokazao da mora dobijati vise prostora,jednostavno mora..Iako je Toure odradio 75% posla kod onog gola ipak je onih odlucujucih 15% odradio koDze
Sve u svemu,cestitke Edinu na golu,to je za nas u Bosni najvaznije 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sta bi sa tih 10%?Rios je napisao/la:Pogodi Mancini sa izmjenama..Navijaci Citya ce to tako gledati,dzaba nama![]()
Salu na stranu,Dzeko pokazao da mora dobijati vise prostora,jednostavno mora..Iako je Toure odradio 75% posla kod onog gola ipak je onih odlucujucih 15% odradio koDze
Sve u svemu,cestitke Edinu na golu,to je za nas u Bosni najvaznije

@revoX.
Zar jos nisi bio, Dzeko TOP, Kompanija FLOP

Zadnja izmjena: LiliumBosniacum, dana/u 18 sep 2012, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
S obzirom sta su pokazali ovo je zapravo dosta dobar rezultat za City. Ako uzmu Real kod kuce recimo 1:0 ispred njih su. Borusija i Ajax nisu bauci. Nevidim zasto bi Manciniju sjekli glavu vec u prvoj utakmici.
Ne volim Real (jer navijam za Barcu) a ne volim ni City, nije mi drago sto je Real pobjedio, al mi je drago st je City izgubio
Dzeko pokazao Maciniju da zasluzuje da igra u prvih 11. Ali koja korist od gola, kad ce opet poceti utakmicu sa klupe. Ne zbog toga sto je Dzeko slab, nego zbog toga sto je Mancini glup

Dzeko pokazao Maciniju da zasluzuje da igra u prvih 11. Ali koja korist od gola, kad ce opet poceti utakmicu sa klupe. Ne zbog toga sto je Dzeko slab, nego zbog toga sto je Mancini glup

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sve znate jel tako ? ko nezna da pojasnimkarameldar je napisao/la:revoX. je napisao/la:'ocemol raja na goal.comnaravno

HZ87
karameldar je napisao/la:revoX. je napisao/la:'ocemol raja na goal.comnaravno
Dzeko Flop:
Scored the first goal but caused the air temperature to be 20C instead of forecasted 22C

Ajd malo provjerite kakvi su komentari na City-evom forumu, šta Građani kažu za Edina? 

Nemojte tako , javiće se Amar osim napucan ironijom i sarkazmom i pričaće kako mancini mrzi dzeku, bosance, muslimane, arape, crnce, kineze, jevreje, afrikance bla bla bla
kako mi Bosanci mislimo da mu ne da igrat, a on ustvari ima nogomet u malom prstu
.
jah, džeko samo ti zabijaj, pusti ti amawa

kako mi Bosanci mislimo da mu ne da igrat, a on ustvari ima nogomet u malom prstu

jah, džeko samo ti zabijaj, pusti ti amawa
Vođa zna.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Tobe jarabi tobe stakvirula, eno Dzeko dobio 3.5 na goal.com, sta ce to bit, najbolji sa Toureom i Hartom
.

Yaya je vrh zaista...
CItam komentare na blu munu , onako svi se slazu da je dosta bolje izgledalo sa dzekom na vrhu iz razloga jer je tevez bio sam inace najvise hajke dizu oko maicona i silve ... NEgdje sam vidio kad su bilu deliriju nakon kolarovog gola citiram NAJOMRZENIJI IGRACI U KLUBU PISU NAJBOLJE STRANE HISTORIJE OVOG KLUBA ( Dzeko i Kolorav ) , mozda malo smijesno obojica balkanci ali eto mora da su si nabili komplekse od kako ih je juga karala svugdje