Sve si upravu drug sa ovim legendama,dosadili bogu i narodu.skoroalen je napisao/la:Čemu sve ovo ba?? Sad kad smo se sto posto uvjerili da igrači čitaju ovaj forum (nije Lazić onu sliku našao na Googleu), čemu ovako glupe rasprave? Samo nabijamo pritisak i njima i treneru i svima, pred bitnih par utakmica. Halo ba, imamo Lišticu tri puta u dva mjeseca, imamo gostovanje u Bijeljini gdje redovno fasivamo, gostovanje u Tuzli gdje će koze izginut da nas zayebu... Ništa mi nismo riješili, ništa. I umjesto da se ujedinimo svi i podržimo ekipu, mi sad sipamo priču da li je Husref legenda il nije, da li Gospa postoji il ne postoji, je l' Maradona legenda il Del Piero... Da su svi od gov.ana, naši su. Do kraja sezone podrška i Bekiću i Husrefu i Hebibu, Kovačeviću, Velkoskom... A onda ćemo raspravljat o historiji, legendama i bajkama. Ja prvi.
Sve to stoji, ovo je forum i svi imamo neko mišljenje o nečemu, al je totalno glupo sad u ovakvom trenutku pisat o nekim stvarima. Barem po mom mišljenju, ne znam za vas.
Sto se tice titule,mislim da u ove dvije utakmice nećemo imati manje bodova od Zrinjskog.
Mi Široki, Sloboda,oni Željo, Široki.Ja se nadam da raziika u ova dva kola ostane minimum ista +6.U koliko se to desi 90 % smo prvaci.