(legenda kao covjek ne kao prica)
 (legenda kao covjek ne kao prica)Inace, Sarajevo ima samo Haseta kao legendu, ostalo su ljudi koji su bili znacajan dio u historiji Kluba, bilo na terenu ili izvan njega.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Status legende se dodjeljuje živom sportasu ,da bi mogao biti primjer narastajima koji dolaze...Riječ "živa",je dodatak koji ozncava da je taj sportas na nekom polju jos aktivan,promotivnom,trenerskom,edukativnom ili da nije u medjuvremenu preminuo...muhamedhulk je napisao/la:Zato se kaze ziva legenda, tj. doda se ovo ziva, jer su legende inace mrtve, po definiciji.(legenda kao covjek ne kao prica)
Inace, Sarajevo ima samo Haseta kao legendu, ostalo su ljudi koji su bili znacajan dio u historiji Kluba, bilo na terenu ili izvan njega.

Poslije onog silovanja na Grbavici,nema normalnih,to budi siguran...Prisustvovati onakvom zlostavljanju i ostati u pameti,a ne...mma_hz je napisao/la:NISTE VI NORMALNI MAJKE MI!!

SALALALALALALALALAAAAAmma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
Morto, molim te banuj ljude sa Vasine teme...Oni nemaju sta tražiti na nasem PDF-u...mma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE

Slažem se da je u vrhu što se tiče statusa legende ali ovo što si ti napisao graniči sa zdravim razumom.YNWA je napisao/la:Igrac koji je odigrao 157 utakmica za Sarajevo, postigao 57 golova i ono najvaznije najbolji strijelac sampionske generacije, zahvaljujuci i njegovim golovima smo uzelu drugu titulu, nije igracka legenda kluba
problem je sto je otisao u najveci "jugoslavenski" klub koji je btw bio tada u prijateljskim odnosima sa nama, za sta se sve nece uhvatiti
Husref Musemic je najveca ziva legenda FK Sarajevo, i poslije Haseta najveca legenda ovog kluba
Kao igrac i trener osvajao titule, donio nam velike pobjede, ko pseto ga tjerali nekoliko puta i on se uvijek vracao kad je bilo najteze da spasi svoje Sarajevo, a najgore je bilo kad su ga otjerali dok je bio u bolnici, doslo se do para, pa ne treba vise zaostali Husref, pa su doveli one koje trazite opet, pa su nas **** takvi, pa opet zovi Husrefa, da nas vadi iz govana, i sad kad nam opet dobro ide, treba ga otjerati, da nam. opet dodje moderni Jarni, ili iskusna celava ubleha
belosevic28 je napisao/la:SALALALALALALALALAAAAAmma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje

Najgore je neko ko se pravi pametan ,pa misli da su sveci i fudbalske legende isto i da im trebamo paliti svijece...VenamaHrabrih je napisao/la:@Vanja81. Zao mi je sto nisi razumio napisano. Religija je uzeta kao paralela, jer je sama rijec "legenda", vezana za religiju. Postoji takav kurs u knjizevnosti. Ociglesno si propustio casove, ali ja ti tu ne mogu pomoci.
LP
PS smrkadzija Maradona legenda? Mozda u nekom tvom svijetu. Dobro si, svasta ce covjek procitati na ovom forumu.

Banuj ga Morto,vidis da Štrumf namjerno provocira...mma_hz je napisao/la:Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje

A nemoj zaboraviti da i mi moramo zapeti. Dosta raje piše nešto o želji, kao ono mi ćemo lako sa ŠB. I to smo bez Miloša i Amara tako da trebamo se dooooobro zapitati ko mora više zapeti.Kamuflazn je napisao/la:Jest lijepo kad kone moraju zapeti hahaha
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, napoleon72 i 58 gostiju.