Mario isto komad budale, čim se uklopio sa Stanojevićem, valjda bude nešto od njegaade43 je napisao/la:Evo Mario napokon dobio papire i dozvolu, tako da će se moći iskoristiti makar s klupe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kaže Stanoje da je odličan igrač ali da je jbg nespreman došao. Dok se on još malo napuše fizički biće to dobro sveBenkara21 je napisao/la:Mario isto komad budale, čim se uklopio sa Stanojevićem, valjda bude nešto od njegaade43 je napisao/la:Evo Mario napokon dobio papire i dozvolu, tako da će se moći iskoristiti makar s klupe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve će to biti u dureade43 je napisao/la:Kaže Stanoje da je odličan igrač ali da je jbg nespreman došao. Dok se on još malo napuše fizički biće to dobro sveBenkara21 je napisao/la:Mario isto komad budale, čim se uklopio sa Stanojevićem, valjda bude nešto od njegaade43 je napisao/la:Evo Mario napokon dobio papire i dozvolu, tako da će se moći iskoristiti makar s klupe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mario ima ugovor do 30.06.2020
i Nathan je sada u Cometu. ali kod njega ne pise nista za ugovor.
Jesmo veliki i gospoda i svakom smislu,samo tako nastaviteMortemHz je napisao/la:"U revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, odigranom na Koševu, naš tim izgubio je od ekipe Sarajeva rezultatom 5:0... Vidjelo se u dvije utakmice da je naš protivnik ipak dosta jači od nas u ovom trenutku... Za utjehu nam ostaje da smo se u drugom susretu, uprkos velikom rezultatu, pokušali predstaviti u boljem svijetlu nego sedam dana ranije. Imali smo kazneni udarac pri rezultatu 0:0, koji nažalost nismo uspjeli realizovati, kao i dvije-tri odlične prilike u nastavku susreta", poručili su na zvaničnoj FB stranici, između ostalog, iz Sloge, pa dodali:
"Našim protivnicima čestitamo na više nego ubjedljivoj pobjedi u polufinalnom dvomeču. Hvala fudbalskom klubu Sarajevo na izuzetnom dočeku, toplom prijemu, kao i njihovom direktoru Hadžiću na organizovanoj večeri za naš tim... Imali smo priliku vidjeti kako funkcioniše jedan veliki tim. Vidjeli su i naši momci šta nam kao ekipi nedostaje da bismo bili ono što želimo biti u narednom periodu".
Danas su u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , profesionalni ugovor sa FK Sarajevo potpisao Crnički Mario Daniel.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šteta što se ovo nije dogodilo prije par dana da ih vidimo na djelu protiv Sloge.
Odlično je što su obojica stekla pravo nastupa, širina još šira
Odlično je što su obojica stekla pravo nastupa, širina još šira
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
izvini i ti al hajd jednom ti i ekipa odgovorite na ova konkretna pitanja, najlakse je suplju prosipati.robertkosar je napisao/la:Druze izvini ti mozes mozda u svojoj kuci naredzivat tko ce za koga navijati a mozda i to ne. Za preko pedest god navijanja memas mi pravo reci to . Kad se moj klub FK Sarajevo bude zvalo Fk Usref Musemic tada cu prestati vrlo rado navijati ali se nadam da se nece to desiti. I jos nesto ovo sto pisam usref nije vrijedjanje nego su ga zvali tako u srpskom klubu gdje je igrao. Imas jedan pozdrav od menefera je napisao/la:druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikiralaKako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.
You are someone else I am still right here
-
Samozdravlje
- Kontakt:
VenamaHrabrih je napisao/la:Ajoj, izvini, nisam tako mislio. Pogrešno sam se izrazio. U potpunosti se slažem da treba neki Zakon o sportu, ali više sam se referirao, kakva nam je država i zakonodavci, bolje i nikakav nego svakakav, odnosno neki Zakon koji će samo služiti za punjenje njihovih džepova.Samozdravlje je napisao/la:VenamaHrabrih je napisao/la:Sto rece @Samozdravlje- bolje bilo kakav Zakon nego nikakav. Al' opet, slijedeci tu logiku, moze se reci; bolje nikakav Zakon nego svakakav.
![]()
![]()
Sto me provali , hvala
![]()
![]()
![]()
Malo si ti to izvadio iz konteksta.
Ali, izvini u svakom slučaju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Druže nema potrebe za ovaj komentar jer nije istina.emir79 je napisao/la:Yebem li ti Begicu porijeklo.
Ko misli da Siroki slucajno dobija ovolike uzvratne kod kuce naivan je.
2004./05. Sarajevo - Široki Brijeg
2005./06. Orašje - Široki Brijeg
2014./15. Olimpic - Široki Brijeg
@Samozdravlje. Ma samo ti, lave, poklapaj. Ti si ikona ovog foruma. Vazda volim pročitati tvoje mišljenje. Svima je nama Saraj'vo na srcetu, bez obzira na neslaganja.
Malo me strah ovog sirokog, nema ko' zamijeniti Stanojevica. A i Rahman je dobar.
Sta vam je ,sta pjenite??
Kad cemo nego sada,kad smo imali bolju sansu nego sada popisati se na fasiste dole u tom kamenjaru i leglu olosa.
Podici trofej,za naseg Vedrana,za sve nas sto smo taj dan prozivjeli dole.
Za sve ono"javi se",od kojeg se jezi svaki insan,ne ostavljati mrtve na miru,to samo moze ZLO,pravo ZLO a to su oni i tako ih treba gledai.
He hrvatski narod,vec taj dole kamenjar fasisticki zatucani sto i dalje zivi u 1942 godini.Listicki kamenjar.
Igraci moraju,ali moraju MORAJU shvatiti da to nije obicna utakmica,ne sto inace nije vec sansa da dole dignemo taj trofej,da to urade za Vedrana.
Da ne bude to ona izlizana floskula nego bukvalno izaci dole i izginuti za taj trofej u tom leglu ZLA.
Titula nam je prioritet normalno,zbog svega ali meni bi vise znacio KUP dole nego dvije titule.Samo za Vedrana,samo za njega...
Nismo nasli pravdu,necemo je nikada ni naci za njega,ali da ih mozemo unistiti za njega vala mozemo.
Crnkic,Rustemovic,Pavlovic znali smo da ne mogu,nadali smo se ali smo potajno znali.
Ali ovo su nasi momci,nasi ratnici koji su tu dugo i sto se mene tice poslije Zelje,ako uzmu i KUP dole njima za mene ce postati legende mog kluba.
Po meni nije moglo bolje,sad ili nikad!!!
Kad cemo nego sada,kad smo imali bolju sansu nego sada popisati se na fasiste dole u tom kamenjaru i leglu olosa.
Podici trofej,za naseg Vedrana,za sve nas sto smo taj dan prozivjeli dole.
Za sve ono"javi se",od kojeg se jezi svaki insan,ne ostavljati mrtve na miru,to samo moze ZLO,pravo ZLO a to su oni i tako ih treba gledai.
He hrvatski narod,vec taj dole kamenjar fasisticki zatucani sto i dalje zivi u 1942 godini.Listicki kamenjar.
Igraci moraju,ali moraju MORAJU shvatiti da to nije obicna utakmica,ne sto inace nije vec sansa da dole dignemo taj trofej,da to urade za Vedrana.
Da ne bude to ona izlizana floskula nego bukvalno izaci dole i izginuti za taj trofej u tom leglu ZLA.
Titula nam je prioritet normalno,zbog svega ali meni bi vise znacio KUP dole nego dvije titule.Samo za Vedrana,samo za njega...
Nismo nasli pravdu,necemo je nikada ni naci za njega,ali da ih mozemo unistiti za njega vala mozemo.
Crnkic,Rustemovic,Pavlovic znali smo da ne mogu,nadali smo se ali smo potajno znali.
Ali ovo su nasi momci,nasi ratnici koji su tu dugo i sto se mene tice poslije Zelje,ako uzmu i KUP dole njima za mene ce postati legende mog kluba.
Po meni nije moglo bolje,sad ili nikad!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma pustite to ko kome ide, ko je domaćin, ko gost. Treba pokazati opet da smo kvalitetnija ekipa, a te neke teorije su mi nigdje veze. Nikakve veze nema što je ovdje prva, igrati oprezno da se ne primi gol, a bilo bi fino dobiti golom razlike, mada mislim da im se ovdje mogu dati i dva. Uopšte nije tako loše.
Kakvo bi tek bilo slavlje i uragan kad bi ih opet dole dobili, ne mogu ni da zamislim, dva puta u sezoni a ujedno i u historiji.
Treba obratiti pažnju na Crničkog, jer mislim da je odličan igrač. Mogli bi pravo ubosti s njim, nije mala stvar biti s Bayernom na pripremama i igrati protiv Koulibalyja i ostalih igrača. Jedva čekam da ga vidim na terenu.
Kakvo bi tek bilo slavlje i uragan kad bi ih opet dole dobili, ne mogu ni da zamislim, dva puta u sezoni a ujedno i u historiji.
Treba obratiti pažnju na Crničkog, jer mislim da je odličan igrač. Mogli bi pravo ubosti s njim, nije mala stvar biti s Bayernom na pripremama i igrati protiv Koulibalyja i ostalih igrača. Jedva čekam da ga vidim na terenu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Neka su vala na youtube stavili citavu utakmicu,karanje je nauka..nek ovo sve generacija aBd u godinama koje dolaze mogu gledati.-
FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
link?mma_hz je napisao/la:Neka su vala na youtube stavili citavu utakmicu,karanje je nauka..nek ovo sve generacija aBd u godinama koje dolaze mogu gledati.-
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:link?mma_hz je napisao/la:Neka su vala na youtube stavili citavu utakmicu,karanje je nauka..nek ovo sve generacija aBd u godinama koje dolaze mogu gledati.-
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta vam je ljudi cemu nervoza i panika ?? Neka oni o nama razmisljaju nama treba mir a ne neke tenzije, kvalitetni smo Za klasu to treba potvrditi na terenu. Oni treba da brinu kako ce s nama a ne mi ovdje nesto kukamo orgija ce i slicno nek orgijaju samo mirne glave i kup je nas. Sabur braco sabur bez teorija zavjere i ne nasjedajte na provvokacije i sve ce biti ok.
Traži mi YouTube da se prijavim i potvrdim da sam stariji od 18 godina, je l' još neko ima tih problema?benko21 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:link?mma_hz je napisao/la:Neka su vala na youtube stavili citavu utakmicu,karanje je nauka..nek ovo sve generacija aBd u godinama koje dolaze mogu gledati.-
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: brojjedan, budzak, fks74, Fouzi1, iliyaa8, johntravolta123, Kimun, muhamedhulk, Oerde, PingoFTW, ristagrad, robertkosar, Shategabri, Suki46, Taree, umrobihzbogtebe1946, USB i 270 gostiju.