Raja nije vama lakoQUARESMA 18<<< je napisao/la:od sad radije u srbiju na bazene, neg u hrvatsku na more
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sta se koji qrac opterecujete s tim sto su nam dali 7 bodova ? Yebo vas eurosong
- skyisthelimit
nije zbog tih 5 bodova, nego sta bi `rvatima pa nas ponizise, da smo dobili 10 bilo bi ok, ali on bash su nam suknuli, valjda im krivo sto smo bolji od njih uvijek bili, a oni ne mogu ni u finale...Frutek je napisao/la:Raja nije vama lakoQUARESMA 18<<< je napisao/la:od sad radije u srbiju na bazene, neg u hrvatsku na more
15.10 - 15.06 ...
Samo dokazuješ onu moju rečenicu goreskyisthelimit je napisao/la:nije zbog tih 5 bodova, nego sta bi `rvatima pa nas ponizise, da smo dobili 10 bilo bi ok, ali on bash su nam suknuli, valjda im krivo sto smo bolji od njih uvijek bili, a oni ne mogu ni u finale...poserem im se usta, pa nek im Merlin poleti u njihovu lipu da pjevaFrutek je napisao/la:Raja nije vama lakoQUARESMA 18<<< je napisao/la:od sad radije u srbiju na bazene, neg u hrvatsku na more
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- skyisthelimit
skonto sam sto smo dobili od njih 7-cu...`rvati ne znaju engleski jezikFrutek je napisao/la:
Samo dokazuješ onu moju rečenicu gore
15.10 - 15.06 ...
- spielführer_21
- Kontakt:
Hrvati znaju engleski, ali Dino ne zna..skyisthelimit je napisao/la:skonto sam sto smo dobili od njih 7-cu...`rvati ne znaju engleski jezikFrutek je napisao/la:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
spielführer_21 je napisao/la:Hrvati znaju engleski, ali Dino ne zna..skyisthelimit je napisao/la:skonto sam sto smo dobili od njih 7-cu...`rvati ne znaju engleski jezikFrutek je napisao/la:
- neutralan__
- Kontakt:
Ima naglasak ko Staljinneutralan__ je napisao/la:Vjerovatno zato je zavrsio na 6. mjestu.
- neutralan__
- Kontakt:
Tako mislis ti,ali ne i Evropa.Frutek je napisao/la:Ima naglasak ko Staljinneutralan__ je napisao/la:Vjerovatno zato je zavrsio na 6. mjestu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:Tako mislis ti,ali ne i Evropa.Frutek je napisao/la:Ima naglasak ko Staljinneutralan__ je napisao/la:Vjerovatno zato je zavrsio na 6. mjestu.
Koja Evropa, Evropa je glasala za Azerbejdžan a za ans Srbi, Hrvati, Slovenci, Turci, Siptari, Makedonci i dijaspora jos po koji bod uboli od Evropljana
- neutralan__
- Kontakt:
Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali. 
- legenda reala
- Kontakt:
Hej ba dobili smo bodove od Austrije .Švicarske ,Njemačke ,Francuske ,Holandije ,Švedske ,Italije ,to su gospodske zemlje u Evropi i one nešta znače ,jbo Hrvatsku 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
- legenda reala
- Kontakt:
pa aplauz su dobili svi ,što će publika u dvorani nego da aplauziraFrutek je napisao/la:Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- skyisthelimit
legenda reala je napisao/la:Hej ba dobili smo bodove od Austrije .Švicarske ,Njemačke ,Francuske ,Holandije ,Švedske ,Italije ,to su gospodske zemlje u Evropi i one nešta znače ,jbo Hrvatsku
i ja kazem, hvala njima a **** hrvate kad nauce engleski nek se pojave, a stani oni znaju engleski cim su pjevali na engleskom...i dokle dogurase
15.10 - 15.06 ...
- neutralan__
- Kontakt:
Jesu,ali kakav aplauz?Kiseli aplauz,kiseli.Dino je svoj dio zadatka obavio,ali sto neki traze 'dlaku u jajetu',sto su neki ljubomorni,eh to su vec druge stvari.Frutek je napisao/la:Aplauz, pa ako nisi primjetio i Španija je dobila aplauz al eto živite u Iluzijamaneutralan__ je napisao/la:Jel mislis da bi dobio onoliki aplauz?Ma kakvi sve Bosanci bili u Njemackoj pa mu aplaudirali.
U svakom slucaju Dini i ekipi svaka cast!
Nekim je očito lakše metar u guzicu nego MILIMETAR u glavu 
- skyisthelimit
Frutek je napisao/la:
Koja Evropa, Evropa je glasala za Azerbejdžan a za ans Srbi, Hrvati, Slovenci, Turci, Siptari, Makedonci i dijaspora jos po koji bod uboli od Evropljana
sto nisu srbi zavrsili ispred ili blizu nas, dijaspora puna srba,,,ajd ne blamiraj se bolje ti je
15.10 - 15.06 ...
- neutralan__
- Kontakt:
Ko li ti je to rekao?Frutek je napisao/la:Nekim je očito lakše metar u guzicu nego MILIMETAR u glavu