FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eno nakav Irfan Čengic predlaze zakon o klubovima. Ko biva, da budu dionicka drustva. Mozda oformiti društvo malih dioničara i aktivno učestvovati u upravljačkom segmentu kluba. Da ne kazem da bi FKS kao najmocniji klub, moglo naj nacin kupovati dionice i ostalih klubova i tako direktno uticati na transfer-politiku drugih.
Sa aktivnom akademijom i kao jedini takvi u BiH, bili bi primamljiviji stranim ulagačima i mogli bi konkurisati u Evopi.
Sa aktivnom akademijom i kao jedini takvi u BiH, bili bi primamljiviji stranim ulagačima i mogli bi konkurisati u Evopi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ono je kriminalan zakon s po miliona km 10 klubova kupit(jedan 50.000), i to sve, historiju,titule, brend...tuttoVenamaHrabrih je napisao/la:Eno nakav Irfan Čengic predlaze zakon o klubovima. Ko biva, da budu dionicka drustva. Mozda oformiti društvo malih dioničara i aktivno učestvovati u upravljačkom segmentu kluba. Da ne kazem da bi FKS kao najmocniji klub, moglo naj nacin kupovati dionice i ostalih klubova i tako direktno uticati na transfer-politiku drugih.
bratam prodamo pidru kupimo komplet ligu ha ja
koje je to pljačkanje države jbt dan 100 miliona dugovanja im izbiješ jednim potezom
iz koje je stranke debilko?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SDP, meščini. Zasad je samo prijedlog, dabogda ode u proceduru.Denchi je napisao/la:ono je kriminalan zakon s po miliona km 10 klubova kupit(jedan 50.000), i to sve, historiju,titule, brend...tuttoVenamaHrabrih je napisao/la:Eno nakav Irfan Čengic predlaze zakon o klubovima. Ko biva, da budu dionicka drustva. Mozda oformiti društvo malih dioničara i aktivno učestvovati u upravljačkom segmentu kluba. Da ne kazem da bi FKS kao najmocniji klub, moglo naj nacin kupovati dionice i ostalih klubova i tako direktno uticati na transfer-politiku drugih.
bratam prodamo pidru kupimo komplet ligu ha ja![]()
![]()
koje je to pljačkanje države jbt dan 100 miliona dugovanja im izbiješ jednim potezom
Kupimo cumuraše i napravimo groblje laznih veličina bolesnih ambicija. Bilo bi više nišana nego na Obadu.
da jeste SDP,poznajem ga licno,nas navijac od malih nogu,mozete ga vidjeti na zapadu na utakmicamaVenamaHrabrih je napisao/la:SDP, meščini. Zasad je samo prijedlog, dabogda ode u proceduru.Denchi je napisao/la:ono je kriminalan zakon s po miliona km 10 klubova kupit(jedan 50.000), i to sve, historiju,titule, brend...tuttoVenamaHrabrih je napisao/la:Eno nakav Irfan Čengic predlaze zakon o klubovima. Ko biva, da budu dionicka drustva. Mozda oformiti društvo malih dioničara i aktivno učestvovati u upravljačkom segmentu kluba. Da ne kazem da bi FKS kao najmocniji klub, moglo naj nacin kupovati dionice i ostalih klubova i tako direktno uticati na transfer-politiku drugih.
![]()
Kupimo cumuraše i napravimo groblje laznih veličina bolesnih ambicija. Bilo bi više nišana nego na Obadu.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
ne znam kako dođe do ove preglupe ideje, bit će da je uzeo pare od nekog za ovo....po zakonu ovom bi se reklo da je prije željovac...pazi ideje brate kupi levat klub za 50 milja bez duga, svaki **** krimos ima 50 milja u padže da ne spominjem ove lopove političke pa voze auta od 100-200 milja...klubovi bi postali praonice para...kako bi to svaki lokalni kabadahija podržo....ljudi ba garsonjere skuplje plaćajuadem993 je napisao/la:da jeste SDP,poznajem ga licno,nas navijac od malih nogu,mozete ga vidjeti na zapadu na utakmicamaVenamaHrabrih je napisao/la: SDP, meščini. Zasad je samo prijedlog, dabogda ode u proceduru.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Denchi. Razumijem te sta zelis reci i u pravu si, u nasoj jednoj i jedinoj sve je moguce.
Yebemliga, ne razumijem se u trgovinu dionicama, ali mislim da to mora preko berze i procjenjuje se nominalna vrijednost, bas zato da nakav krimos ne bi mogao sa sumnjivo stečenim kapitalom mogao mešetarit po berzi. Porijeklo novca i tako to.
Al oper, znas ti nas - yebo ti nas.
Yebemliga, ne razumijem se u trgovinu dionicama, ali mislim da to mora preko berze i procjenjuje se nominalna vrijednost, bas zato da nakav krimos ne bi mogao sa sumnjivo stečenim kapitalom mogao mešetarit po berzi. Porijeklo novca i tako to.
@Adem993. Nisam ošo na Zapad otkako me pok. deda sedamdesetih ko dječarca vodio. Vazda mi bio nakav šminkerski. Sjever do rata, a vazda objektivni Istok poslije
i ja sam na istoku drugVenamaHrabrih je napisao/la:@Adem993. Nisam ošo na Zapad otkako me pok. deda sedamdesetih ko dječarca vodio. Vazda mi bio nakav šminkerski. Sjever do rata, a vazda objektivni Istok poslije
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Sad u WOG-u, hladno na playlisti koja svira kroz cijeli objekt ide "Jedina zastava moja".
JURIŠ
pa baš je na berzi najveći kriminalVenamaHrabrih je napisao/la:@Denchi. Razumijem te sta zelis reci i u pravu si, u nasoj jednoj i jedinoj sve je moguce.
znaš li da je Olimpik prešao u d.d. i preprodat baš na toj berzi?
bez zakona o sportu
tu bi pravilan prelazak UG u D.D. jedino bio da se državi udjeli dio dionica kluba u visini duga poreznoj, naravno nakon nezavisne procjene vrijednosti
i onda može država reći daj da naplatimo taj dug pusti svoje dionice u prodaju(ili zadrži udjel do porasta vrijednosti), itd. međutim ovim(zakonom) se to komplet zaobilazi i to je bukvalno opraštanje ogromnog duga....i krađa klubova nastaje, krimosi otvaraju praonice auta, restorane, da operu love, a nema kafane koja ti može oprati na dan ko fudbalski klub
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Tako je LEGENDOVenamaHrabrih je napisao/la:Aj nek si boldir'o, odmah je jasnije. Bezbeli misliš; što si glasniji da si više u pravu?MortemHz je napisao/la:VenamaHrabrih, ne razumiješ očito. Jedini si ti napisao/razumio da je neko njega stavio među legende FK Sarajevo.
Čak je FK Sarajevo, zvanično, precizirao o čemu se radi.
''Mirvad Kurić, koji je dobio nagradu za doprinos razvoju sporta uopšte.''
Razumiješ li sada, nadam se da nije toliko teško? Niko nikada nije izjavio da je on legenda ili da je dobio ovu nagradu kao legenda kluba.
FKS daje nagradu ministru za razvoj sporta uopšte. Tebi to nije čudno?
Hoš da boldiram, il' more i 'vako?
Ha ya,sta ces u Vogosci drugacije ocekivati,hajte molim vasmidzuka je napisao/la:Sad u WOG-u, hladno na playlisti koja svira kroz cijeli objekt ide "Jedina zastava moja".
Dje' Svrakici drugacije da pustaju.Samo sto su pitari su i dobili dozvolu da grade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rekoh ti ja se ne razumijem i fala ti što si mi bar malo priblizio.Denchi je napisao/la:pa baš je na berzi najveći kriminalVenamaHrabrih je napisao/la:@Denchi. Razumijem te sta zelis reci i u pravu si, u nasoj jednoj i jedinoj sve je moguce.
Al oper, znas ti nas - yebo ti nas.![]()
bez zakona o sportu![]()
tu bi pravilan prelazak UG u D.D. jedino bio da se državi udjeli dio dionica kluba u visini duga poreznoj, naravno nakon nezavisne procjene vrijednosti
i onda može država reći daj da naplatimo taj dug pusti svoje dionice u prodaju(ili zadrži udjel do porasta vrijednosti), itd. međutim ovim(zakonom) se to komplet zaobilazi i to je bukvalno opraštanje ogromnog duga....i krađa klubova nastaje, krimosi otvaraju praonice auta, restorane, da operu love, a nema kafane koja ti može oprati na dan ko fudbalski klub
A jbmu, ako nema zakona o športu, a nejma ga, kako se onda mogao prodati Holimpik?!
Bazdi na nezakonje, ko i sve u našoj oazi mira i prosperiteta i minusa na tekucem.
Ja sam ti kad se hoce semaforu. Nekad sam, nekad s klincem. I u neđelju cu tamo protiv usraša.adem993 je napisao/la:i ja sam na istoku drugVenamaHrabrih je napisao/la:@Adem993. Nisam ošo na Zapad otkako me pok. deda sedamdesetih ko dječarca vodio. Vazda mi bio nakav šminkerski. Sjever do rata, a vazda objektivni Istok poslije
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nemoj mi zamjeriti sto nisam imao prilike vidjeti prijedlog , nisam burzovni strucnjak ,ali ako mogu prokomentarisati:Denchi je napisao/la:pa baš je na berzi najveći kriminalVenamaHrabrih je napisao/la:@Denchi. Razumijem te sta zelis reci i u pravu si, u nasoj jednoj i jedinoj sve je moguce.
Al oper, znas ti nas - yebo ti nas.![]()
bez zakona o sportu![]()
- Je li bolje ikakav prijedlog , nego nikakav , odnosno ovo bezakonje ?
- Sam prijedlog je izlozen dopunama , anex-ima , doradama zakona
- Mozes imati i najbolje zakone , ali ako imas ovako uredjenu drzavu , mozes "borbene pjevati"
- Mozda nekom padne na pamet i prilagode zakon EU . Cuda se desavaju , ali provodjenje
- Ako se 3 kluba postave na zdravim temeljima to je napredak (uz nas naravno) i jos 4 nako , eto lige od 8 klubova
- Pitat ce se nesto i navijaci (protesti bar ovih klubova sa tradicijom)
- Gdje se moze procitati i je li usao u proceduru "zakon o sportu" ? Na hajr i na dobro .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Skoroalen Vidi mu se na cufa da je bezobrazan
. Rijetko odvratna njuska
Zadnja izmjena: Smjecanindzemo, dana/u 11 apr 2019, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Belmin nema ni 40 posto predispozicije kao Kova,duge ruke,visok,mlad zapeo za oko sve i jednom skautu upravo zbog toga,evo zapamti pratim obojicu al Kova je bas draguljSamozdravlje je napisao/la:Vozdra druze. Selam Tebi i tvojoj porodici . Nekako s tobom mi najrahatnije promuhabetitiPitar6785 je napisao/la:Samo kralju da te obavjestim kone iako izbore evropu nece u njoj igrat, sto znaci da isprdak ivicin vec uzo pare i naguzio se bradatoj kockarskoj ublehi.
Mi treba da ubice uzmemo, i samo braco utakmica po utakmica.
Belmin ce stjerat Kovu sa gola vrlo brzo MALI je jednostavno bolji.
Ovo ce bit milina kad nam se djeca pocnu bit za prvi 11 cuvaj se JUVE dolizi SARAJEVO.
Sellam Allejk drug moj SAMOZDRAVLJE. Nisam opratio jesil bacio svoje videnje o silovanju stari zena na deponiji smeca ulica vase meskin crni. Nadam se da si uzivo kao i 900 tisuca pitata u svijetu.Puno Te gotivim Bogami . Nisam komentarisao derbi , jer rekoh necu pisati u aprilu. Kako rekoh , tako i porekoh . Kazu ebo covjeka koji rekne i ponekad ne porekne
![]()
Uz sve dobro sto je donijela pobjeda na derbij je i to da si se Ti dohafizo i vratio normalnom zivotu poslije Laznih . Slikovito objasnjavas, volio bih da je manje psovki , ali onda Ti ne bi bio Ti , zato Ti je sve oprosteno . Normala da podrzavas Akademiju , od tebe se to i ocekuje .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Opet ja . Kojih 100 miliona , malo mi to naivno . To me podsjeca na prodaju firmi za 1 KM , sto samo po sebi i nije lose ,ako ce se nastaviti djelatnost.Denchi je napisao/la:
ono je kriminalan zakon s po miliona km 10 klubova kupit(jedan 50.000), i to sve, historiju,titule, brend...tutto
![]()
Kojih 100 miliona , kad se odavno govori o oprostu poreza . Noviji klubovi(Mladost ,Zvijezda 09 , Tuzla ,Radnik, Olimpik ..) su "privatni" . Naravno bit ce klubova ala ..... da ne uvrijedim , gdje ce lokalni mocnik kupiti livadu , dici punpu i zaposliti 10 radnika . Sevap , takav klub i nije trebao postojati . Uglavnom mislim na klubove koji trenutno nisu u PL .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Orangina85
- Kontakt:
Ja se odavno ovako nisam ismijaoobiteljskicovjek je napisao/la:Tako je LEGENDOVenamaHrabrih je napisao/la:Aj nek si boldir'o, odmah je jasnije. Bezbeli misliš; što si glasniji da si više u pravu?MortemHz je napisao/la:VenamaHrabrih, ne razumiješ očito. Jedini si ti napisao/razumio da je neko njega stavio među legende FK Sarajevo.
Čak je FK Sarajevo, zvanično, precizirao o čemu se radi.
''Mirvad Kurić, koji je dobio nagradu za doprinos razvoju sporta uopšte.''
Razumiješ li sada, nadam se da nije toliko teško? Niko nikada nije izjavio da je on legenda ili da je dobio ovu nagradu kao legenda kluba.
FKS daje nagradu ministru za razvoj sporta uopšte. Tebi to nije čudno?
Hoš da boldiram, il' more i 'vako?
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, PingoFTW i 16 gostiju.