PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2016, 23:55

dzelllo je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Previse se vjeruje Azmirovim rijecima
sta je ono na vasoj temi..ima 6 dana a nema ni jedne slike clanske :hmmmmm: ....da ne ide sad nova oluja sa egzotikom..burundi,dzibuti,sijera leone,papa nova gvineja...inace,jedino sto vam je od teme ostalo su prepucavanja,slike iz proslog vijeka i ove slike clanskih....posto ste cucnuli ko grcka sto se kluba tice....a od iduce sezone nek ide nova akcija slikanja clanskih...egzotika 2....rodoc,gabela,novi travnik :salut: :wave: ....vama treba pogurat da se prebacite u prvu ligu RS,jer je mnogo laksa ....iz federalke se necete deceniju iscupat
Nepismeni gade,vise me ne citiraj
Lava dok spava ne iritiraj
Cim naucis pricat onda mi se javi
A do tad peri vimena kravi
izvini uspavani lavee...javnem ti se kad odspavas...spavanje je zdravo,samo ti pajki a kad ustanes... hop i eto novih izazova i utakmica federalki
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 02 jun 2016, 23:55

pa koliko se puta lik ponavlja, nemoguce :urnebes: :urnebes:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 jun 2016, 23:56

alanford87 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo :D

Dobro haj što izmišljaš za trofej takmičenja koje se igralo jednom i koje nije značilo ništa al' što Želju spominješ u kontekstu lažnog Slobodinog trofeja? :urnebes:

Ovdje se ne priča o Želji, Željo je za vas institucija po svemu i nadam se da nisi toliko lud da porediš neuporedivo al' u dilemi sam što se toga tiče :hmmmmm:

Svašta sam našao i o bivšoj prvoj ligi i Kupu Maršala al' o tom vašem trofeju nema ništa, de nam bar nabavi sliku trofeja da vidimo kako izgleda :rol:
Svaki seljak svog konja hvali ;) Cinjenicu su pak nesto drugo :)

Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan :kafa:
Bravo za sliku, vidi se da je to jedno priznato i respektabilno takmičenje :urnebes:

Ja kontao ti ozbiljan sagovornik, bježi Frantara idi spavaj opusti se :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 02 jun 2016, 23:57

Raonffa je napisao/la: Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo :D

Dobro haj što izmišljaš za trofej takmičenja koje se igralo jednom i koje nije značilo ništa al' što Želju spominješ u kontekstu lažnog Slobodinog trofeja? :urnebes:

Ovdje se ne priča o Želji, Željo je za vas institucija po svemu i nadam se da nisi toliko lud da porediš neuporedivo al' u dilemi sam što se toga tiče :hmmmmm:

Svašta sam našao i o bivšoj prvoj ligi i Kupu Maršala al' o tom vašem trofeju nema ništa, de nam bar nabavi sliku trofeja da vidimo kako izgleda :rol:

Kapiten Slobode Rizah Mešković prima osvojeni pehar prvog jugoslovenskog Kupa prvoligaša #tuzlanskasloboda

Finale Kupa prvoligaša, 1971. godina

Sloboda - Željezničar 1:0

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: divi pehara, vakav mi dobili u osnovnoj kad smo pobijedili razred protiv razreda
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 jun 2016, 00:00

brile je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo :D

Kapiten Slobode Rizah Mešković prima osvojeni pehar prvog jugoslovenskog Kupa prvoligaša #tuzlanskasloboda

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: divi pehara, vakav mi dobili u osnovnoj kad smo pobijedili razred protiv razreda
dobio sam sličan samo mrvu veći kad sam popunio album jednom. davno je to bilo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2016, 00:02

E stvarno ste zlobni :urnebes:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 03 jun 2016, 00:02

Toliko lazete i sirite propagandu, da je vama sto puta ponovljena laz postala istina :roll: Cinjenica su pak drugo :lol:

Zamolio bih ove sto igraju fudbal od 1992 da ne komentarisu, kao ni ovi sto imaju jednak broj trofeja kao mi iz Jugoslovenske lige :lol:

Hvala
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 03 jun 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2016, 00:02

Rigoletto je napisao/la:Evo nam i jedinog taksiste koji razvoza muškarce u poznatom serijalu "Fake taxi". dobrodošao ciganče
ma kako si me samo prepoznao govedo jedno bezobrazno...tacno znam ko ti je rekao da sam ja taj :urnebes: :urnebes: ...prepoznala me je po vozilu...pa ti opet sa kantom jupola u sitne sate hodaj po brdima i farbaj kamenje...j e b o li te covke da te j e b o :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 03 jun 2016, 00:02

Bola Slobodasi kako ne kontate da ste bitni u historiji ko klub krajem 90-ih,Zmaj od Bosne.Nazalost po vas,agonija jos uvijek traje :kafa:
lezVe do bagro

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 03 jun 2016, 00:03

Tema otisla u sto kura.ca kako ovaj dodje ovdje. Dodaj mi permetrin, ova stidna us se ne moze drugacije ukloniti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2016, 00:06

Čuj Frante što zahtjeve postavlja, da bi mogli u raspravu sa Tuzlacima ne smijete imati više od jednog imaginarnog trofeja te ond ma ustvari nema više jer takvih nema na ovoj temi, svi su trofejniji od njih :urnebes:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 03 jun 2016, 00:06

U svakom slucaju ovaj trofej je vrijedniji nego ijedan iz bh lige :kafa:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 03 jun 2016, 00:07

Ima Sloboda jos jedan,ne i manji bitan Kras Ekspres trofej
lezVe do bagro

High

Post Postao/la High » 03 jun 2016, 00:08

:lol: Kakva je to trauma, izmišljaju trofeje. :urnebes:
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 jun 2016, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jun 2016, 00:08

Thetraphak1921 je napisao/la:Tema otisla u sto kura.ca kako ovaj dodje ovdje. Dodaj mi permetrin, ova stidna us se ne moze drugacije ukloniti.
Nije da kod vas nema debila. Kad je karinđanje vas, ti i još 1-2 ste možda tu i ne bježite, svaka vam čast, al kad se ovi debilkosi pojave iz sjene, nema mi ništa gore ovdje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jun 2016, 00:08

Koji god da je vrijedniji vi nijednog nemate :rol:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 03 jun 2016, 00:09

High je napisao/la::lol: Kakva je to trauma, izmišljaju trofeje. :urnebes:
Pisac, pisac. Drzi se ti knjiga :D

Godine 1971. vodstvo Prve savezne lige je po ugledu na Englesku uvelo novinu u fudbalsko takmičenje. Kup prvoligaša je bio kup u kojem su učestvovali samo prvoligaši i igrala se samo jedna dobijena utakmica. Već prvi krug je za Slobodu donio težak zadatak jer je na Tušanj dolazila Crvena Zvezda. Iako su Beograđani bili favoriti Sloboda je fantastičnom igrom zabilježila visoku pobjedu 4:1 uz het-trik Časlava Jevremovića. Tu je utakmicu s tribina pratio i poznati fudbalski komentator „Politike“ Ljubomir Vukadinović, koji je onako za sebe, poluglasno nakon svakog gola Slobode govorio: „Duja (Dujković, golman Zvezde), šta ti bi“, iako su svi golovi Slobode bili izuzetno efikasni.

U drugom kolu Sloboda je imala nešto lakši raspored jer je na Tušanj došla ljubljanska Olimpija. Sloboda je bila favorit pred utakmicu, ali visoka pobjeda 4:0 je bila samo dodatni dokaz odlične forme Crveno-crnih. I kada su mnogi nazirali ispadanje u polufinale od Hajduka u Splitu proradilo je ono po čemu je Sloboda bila poznata u to vrijeme, hrabrost. Neigranjem nekolicine prvotimaca Sloboda je iznenadila Hajduka i cijelu fudbalsku javnost bivše Jugoslavije pobjedom 0:1 i plasmanom u finale prvog izdanja Kupa prvoligaša. Tu utakmicu su iskoristili mlađi, ne toliko afirmirani igrači koji su tom pobjedom nagovijestili zlatnu generaciju Slobode s kraja 70-tih.

U finalu su Tuzlaci savladali Željezničara rezultatom 1:0. Posebnu težinu pobjedi nad Željezničarom donijela je i činjenica da su Sarajlije te sezone osvojile Prvenstvo Jugoslavije, ispred Zvezde. Ta sezona će ostati upamćena kao jedna od najboljih sezona FK Sloboda jer je na proljeće Sloboda uspjela doći i do Finala Kupa Maršala gdje u dvomeču nije uspjela osvojiti trofej.

Finale Kupa prvoligaša

1.decembar 1971.godina. Stadion: Tušanj, Tuzla. Gledalaca: 10.000.

Sastav Slobode: Mešković, Fazlić, Jovičić, Alibegović, Avdičević, Pašić, Nalić, Cerić,Jusić, Hatunić, Jevremović, Hukić. Trener: Josip Duvančić.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 jun 2016, 00:10

High je napisao/la::lol: Kakva je to trauma, izmišljaju trofeje. :urnebes:
Postali su bolesni. :lol: :lol: Da njih nema kome bi se smijali :lol: :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 jun 2016, 00:10

Nešto je truhlo u državi PL prepucavanja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 03 jun 2016, 00:11

Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez priznaje. Pjevajte borbene :zviz: udarajte nogama i rukama od pod, cupajte kosu od nervoze ali u toj sezoni od moguca tri trofeja, Sloboda je uzela jedan trofej, Zeljo jedan :kafa:
To su ujedno i jedini trofeji oba kluba iz te lige :kafa:

Sve ostalo je vasa imaginacija :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.