izvini uspavani lavee...javnem ti se kad odspavas...spavanje je zdravo,samo ti pajki a kad ustanes... hop i eto novih izazova i utakmica federalkidzelllo je napisao/la:Nepismeni gade,vise me ne citirajstaragarda je napisao/la:sta je ono na vasoj temi..ima 6 dana a nema ni jedne slike clanskedzelllo je napisao/la:Previse se vjeruje Azmirovim rijecima....da ne ide sad nova oluja sa egzotikom..burundi,dzibuti,sijera leone,papa nova gvineja...inace,jedino sto vam je od teme ostalo su prepucavanja,slike iz proslog vijeka i ove slike clanskih....posto ste cucnuli ko grcka sto se kluba tice....a od iduce sezone nek ide nova akcija slikanja clanskih...egzotika 2....rodoc,gabela,novi travnik
![]()
....vama treba pogurat da se prebacite u prvu ligu RS,jer je mnogo laksa ....iz federalke se necete deceniju iscupat
Lava dok spava ne iritiraj
Cim naucis pricat onda mi se javi
A do tad peri vimena kravi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
pa koliko se puta lik ponavlja, nemoguce

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Bravo za sliku, vidi se da je to jedno priznato i respektabilno takmičenjealanford87 je napisao/la:Svaki seljak svog konja hvaliRaonffa je napisao/la:
Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo![]()
Dobro haj što izmišljaš za trofej takmičenja koje se igralo jednom i koje nije značilo ništa al' što Želju spominješ u kontekstu lažnog Slobodinog trofeja?![]()
Ovdje se ne priča o Želji, Željo je za vas institucija po svemu i nadam se da nisi toliko lud da porediš neuporedivo al' u dilemi sam što se toga tiče![]()
Svašta sam našao i o bivšoj prvoj ligi i Kupu Maršala al' o tom vašem trofeju nema ništa, de nam bar nabavi sliku trofeja da vidimo kako izgledaCinjenicu su pak nesto drugo
![]()
Nemas ti, vi ili mi sta priznavati. Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez je priznao tu titulu. U tom finalu je Sloboda savladala Zelju, koji je tada prvi, jedini i zadnji put uzeo jedinu titulu u Jugoslaviji. Najbolja sezona Zelje a izgubili u finalu od Slobode. Znaci da sumiramo tri trofeja u igri te sezone, Sloboda jedan trofej, Zeljo jedan

Ja kontao ti ozbiljan sagovornik, bježi Frantara idi spavaj opusti se

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
alanford87 je napisao/la:Raonffa je napisao/la: Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo![]()
Dobro haj što izmišljaš za trofej takmičenja koje se igralo jednom i koje nije značilo ništa al' što Želju spominješ u kontekstu lažnog Slobodinog trofeja?![]()
Ovdje se ne priča o Želji, Željo je za vas institucija po svemu i nadam se da nisi toliko lud da porediš neuporedivo al' u dilemi sam što se toga tiče![]()
Svašta sam našao i o bivšoj prvoj ligi i Kupu Maršala al' o tom vašem trofeju nema ništa, de nam bar nabavi sliku trofeja da vidimo kako izgleda
Kapiten Slobode Rizah Mešković prima osvojeni pehar prvog jugoslovenskog Kupa prvoligaša #tuzlanskasloboda
Finale Kupa prvoligaša, 1971. godina
Sloboda - Željezničar 1:0

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
dobio sam sličan samo mrvu veći kad sam popunio album jednom. davno je to bilobrile je napisao/la:alanford87 je napisao/la:Raonffa je napisao/la: Nismo Frantara al' mi se ne tripujemo da jesmo![]()
Svašta sam našao i o bivšoj prvoj ligi i Kupu Maršala al' o tom vašem trofeju nema ništa, de nam bar nabavi sliku trofeja da vidimo kako izgleda
Kapiten Slobode Rizah Mešković prima osvojeni pehar prvog jugoslovenskog Kupa prvoligaša #tuzlanskasloboda
![]()
![]()
![]()
divi pehara, vakav mi dobili u osnovnoj kad smo pobijedili razred protiv razreda
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
E stvarno ste zlobni 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- alanford87
- Kontakt:
Toliko lazete i sirite propagandu, da je vama sto puta ponovljena laz postala istina
Cinjenica su pak drugo
Zamolio bih ove sto igraju fudbal od 1992 da ne komentarisu, kao ni ovi sto imaju jednak broj trofeja kao mi iz Jugoslovenske lige
Hvala

Zamolio bih ove sto igraju fudbal od 1992 da ne komentarisu, kao ni ovi sto imaju jednak broj trofeja kao mi iz Jugoslovenske lige

Hvala
Zadnja izmjena: alanford87, dana/u 03 jun 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kako si me samo prepoznao govedo jedno bezobrazno...tacno znam ko ti je rekao da sam ja tajRigoletto je napisao/la:Evo nam i jedinog taksiste koji razvoza muškarce u poznatom serijalu "Fake taxi". dobrodošao ciganče

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bola Slobodasi kako ne kontate da ste bitni u historiji ko klub krajem 90-ih,Zmaj od Bosne.Nazalost po vas,agonija jos uvijek traje 

lezVe do bagro
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tema otisla u sto kura.ca kako ovaj dodje ovdje. Dodaj mi permetrin, ova stidna us se ne moze drugacije ukloniti.
Čuj Frante što zahtjeve postavlja, da bi mogli u raspravu sa Tuzlacima ne smijete imati više od jednog imaginarnog trofeja te ond ma ustvari nema više jer takvih nema na ovoj temi, svi su trofejniji od njih 

- alanford87
- Kontakt:
U svakom slucaju ovaj trofej je vrijedniji nego ijedan iz bh lige 

Zadnja izmjena: High, dana/u 03 jun 2016, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije da kod vas nema debila. Kad je karinđanje vas, ti i još 1-2 ste možda tu i ne bježite, svaka vam čast, al kad se ovi debilkosi pojave iz sjene, nema mi ništa gore ovdje.Thetraphak1921 je napisao/la:Tema otisla u sto kura.ca kako ovaj dodje ovdje. Dodaj mi permetrin, ova stidna us se ne moze drugacije ukloniti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koji god da je vrijedniji vi nijednog nemate 

- alanford87
- Kontakt:
Pisac, pisac. Drzi se ti knjigaHigh je napisao/la:Kakva je to trauma, izmišljaju trofeje.

Godine 1971. vodstvo Prve savezne lige je po ugledu na Englesku uvelo novinu u fudbalsko takmičenje. Kup prvoligaša je bio kup u kojem su učestvovali samo prvoligaši i igrala se samo jedna dobijena utakmica. Već prvi krug je za Slobodu donio težak zadatak jer je na Tušanj dolazila Crvena Zvezda. Iako su Beograđani bili favoriti Sloboda je fantastičnom igrom zabilježila visoku pobjedu 4:1 uz het-trik Časlava Jevremovića. Tu je utakmicu s tribina pratio i poznati fudbalski komentator „Politike“ Ljubomir Vukadinović, koji je onako za sebe, poluglasno nakon svakog gola Slobode govorio: „Duja (Dujković, golman Zvezde), šta ti bi“, iako su svi golovi Slobode bili izuzetno efikasni.
U drugom kolu Sloboda je imala nešto lakši raspored jer je na Tušanj došla ljubljanska Olimpija. Sloboda je bila favorit pred utakmicu, ali visoka pobjeda 4:0 je bila samo dodatni dokaz odlične forme Crveno-crnih. I kada su mnogi nazirali ispadanje u polufinale od Hajduka u Splitu proradilo je ono po čemu je Sloboda bila poznata u to vrijeme, hrabrost. Neigranjem nekolicine prvotimaca Sloboda je iznenadila Hajduka i cijelu fudbalsku javnost bivše Jugoslavije pobjedom 0:1 i plasmanom u finale prvog izdanja Kupa prvoligaša. Tu utakmicu su iskoristili mlađi, ne toliko afirmirani igrači koji su tom pobjedom nagovijestili zlatnu generaciju Slobode s kraja 70-tih.
U finalu su Tuzlaci savladali Željezničara rezultatom 1:0. Posebnu težinu pobjedi nad Željezničarom donijela je i činjenica da su Sarajlije te sezone osvojile Prvenstvo Jugoslavije, ispred Zvezde. Ta sezona će ostati upamćena kao jedna od najboljih sezona FK Sloboda jer je na proljeće Sloboda uspjela doći i do Finala Kupa Maršala gdje u dvomeču nije uspjela osvojiti trofej.
Finale Kupa prvoligaša
1.decembar 1971.godina. Stadion: Tušanj, Tuzla. Gledalaca: 10.000.
Sastav Slobode: Mešković, Fazlić, Jovičić, Alibegović, Avdičević, Pašić, Nalić, Cerić,Jusić, Hatunić, Jevremović, Hukić. Trener: Josip Duvančić.
Postali su bolesni.High je napisao/la:Kakva je to trauma, izmišljaju trofeje.

Nešto je truhlo u državi PL prepucavanja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- alanford87
- Kontakt:
Institucija zaduzena za to, Jugoslovenski fudbalski savez priznaje. Pjevajte borbene
udarajte nogama i rukama od pod, cupajte kosu od nervoze ali u toj sezoni od moguca tri trofeja, Sloboda je uzela jedan trofej, Zeljo jedan
To su ujedno i jedini trofeji oba kluba iz te lige
Sve ostalo je vasa imaginacija

To su ujedno i jedini trofeji oba kluba iz te lige

Sve ostalo je vasa imaginacija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.