Devil je napisao/la:Vidim ceka me se,evo vam pisanje mene i @legende od 13.juna 2011.
Djordje Pantic odmilja zvani retard zbog svoga ponasanja.Garantujem da se na Balkanu nije jos rodio a ne verujem ni da ce se roditi golman sa onakvim kvalitetima sa predispozicijama da bude nezamenjiv u reprezentaciji Srbije i clan nekog velikog kluba,ali ne jedino sto je dobro odigrao u karijeri su oni mecevi sa Realom i od tada je krenuo njegov pad i nikada vise ni u pola nije odigrao onako,sve zbog svoje glave.A da je nastavio da trenira dosao bi do zvezda to garantujem.legenda reala je napisao/la:Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje
Sledi put u Koblenz koji je po misljenju mnogih trebao da bude odskocna daska za ostalo,ali je tu prs'o mozda cak nije ni odigrao utakmice,pa put u Svedsku Enkoping,pa Debrecen i sada 'ladi jaja u Pyuniku,neko mi rece da nije ni tamo prvi golman.
Kratko-jasno..moze li on meda vise ili nemoze to nas zanima???