Jasno to sam pisao kada su uzeli premije za pobjedu nad vama i Olimpikom, pa pustili Slavenu. Slazem se kralju, u se i svoje kljuse pa sta bude.batigol777 je napisao/la:Ma Orasje i ovako igra za Slogu tako da nema tu uzdaj se u se i u svoje kljuse i gazi pa sta bude.
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Meni je Zvijezda uvijek bila simpaticna ekipa i uvijek je sa Velezom fino igrala, sto se tice samih utakmica. Favoriti ste mi veliki, ako smo vec mi i nakon neke sanse otpali. Vi se do kraja pitate, imate kvalitet da pobjedite svakog u ovoj ligi, samo se nadam da cete rijesit prije zadnjeg kola sve pa da vas mi uzmemo. Jace od mene 

-
- Kontakt:
Cuvajte se vi gostovanja u bihacu...zapamtite da jedinstvo igra za olimpik ako vam je nejasno bice vam jasno za 3 4 kola
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Jedinstvo ako izgubi naredne tri utakmice gotovo je. Nema borbe vise. Posebno sto je evidentno da dva tima iz PL ispadaju u federalnu ligu.
PS
Al ste napravili frku oko Sabica kao da je Mourinjo pa isključio tel. neće da dolazi u situaciju odgovora na ponudu.
PS
Al ste napravili frku oko Sabica kao da je Mourinjo pa isključio tel. neće da dolazi u situaciju odgovora na ponudu.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Eto on je isključio telefon radi postova sa foruma.Hitman22 je napisao/la:Jedinstvo ako izgubi naredne tri utakmice gotovo je. Nema borbe vise. Posebno sto je evidentno da dva tima iz PL ispadaju u federalnu ligu.
PS
Mozda mu se ispraznila baterija.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ima Sabic pametnijeg posla...pripremamo se za sledeceg protivnika i Abd upisemo novu pobijedu..
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Idemo pobjediti Slaven i Jedinstvo i opet se odmaketi iz zivog blata.
Ocekujem opet dobru posjetu i nadam se da cemo dati vise podrške sa tribina.
U prve dvije utakmice bilo je mučenje, nadam se da je Sabic sada pripremio bolju taktiku i odabrao prave ratnike.
Vrijeme je da guzina krene od pocetka , nadam se da nema kartona niko iz odbrane. Bice bolje vrijeme bolji teren i veci motiv.
Bice zanimljivo u hanu, svi znakovi su moguci
U prve dvije utakmice bilo je mučenje, nadam se da je Sabic sada pripremio bolju taktiku i odabrao prave ratnike.
Vrijeme je da guzina krene od pocetka , nadam se da nema kartona niko iz odbrane. Bice bolje vrijeme bolji teren i veci motiv.
Bice zanimljivo u hanu, svi znakovi su moguci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja ako bogda idem u han da ispratim i tu utakmicu.
Stojić Dragan na centru
Kontrolor suđenja iz Orašja ccc

Ma to je radi putovanja blize mu je doci u Gradacac nego u Jajceedoiskra7 je napisao/la:Stojić Dragan na centruKontrolor suđenja iz Orašja ccc

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
24. Kolo u OrašjuHitman22 je napisao/la:Snimaju vas susjedi iz Orašja. Kad je s njima okršaj ?

U subotu ce bit svega...rece mi tuzlak za sudije koje sude cilj je da zvijezda ne pobijedi i da dobiju sto vise kartona, sve nam se sablonski pakuje...
STOJIC DRAGAN
BUBALO SILVIO
ZELENIKA MARKO
KARACIC DARIO
AKO BUDE ISTINA POGOTOVU SAD KAD JE OKO ZVIJEZDE LIJEPA PRICA...OVIM POMENUTIM GORE TREBA NAPRAVIT SACEKUSU I MUSKI IH NAMLATIT.
STOJIC DRAGAN
BUBALO SILVIO
ZELENIKA MARKO
KARACIC DARIO
AKO BUDE ISTINA POGOTOVU SAD KAD JE OKO ZVIJEZDE LIJEPA PRICA...OVIM POMENUTIM GORE TREBA NAPRAVIT SACEKUSU I MUSKI IH NAMLATIT.
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ljudi okante se teorija zavjere, pisali su ti iz tuzle ovdje da je sloga kupila 3 naredna gostovanja i popusise prvo u Bihacu, isto tako da su htjeli mogli su nastimat i u simin hanu utakmicu.Orhan je napisao/la:U subotu ce bit svega...rece mi tuzlak za sudije koje sude cilj je da zvijezda ne pobijedi i da dobiju sto vise kartona, sve nam se sablonski pakuje...
STOJIC DRAGAN
BUBALO SILVIO
ZELENIKA MARKO
KARACIC DARIO
Nudili su 30 000KM da se pusti utakmica u Bihaću. Nikakva teorija zavjere, 100% tačna informacija.Kapetan je napisao/la:popusise prvo u Bihacu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma hajde bgti svaka utakmica naštima, da se toliko štima, Zvijezda ne bi prismrdila prvom mjestu. Prvo se pisalo o Slogi pa evo ljudi padose na 4. pa sad o Olimpiku i "Selimovićima". Ako se desnpr. da i oni zijane u ovom kolu a Orašje dobije Veleža biće priča kako Orašje savez gura i tako u nedogled. Muka mi više od toga. Od svih utakmica koje sam gled'o od Zvijezde jedino mogu reć da su sumnjive bile protiv Orašja i protiv Travnika.
Orhane za ovu zadnju rečenicu će murija prvo tebi zakucat na vrata ako se ovoj četvorici supaka bilo šta desiOrhan je napisao/la:U subotu ce bit svega...rece mi tuzlak za sudije koje sude cilj je da zvijezda ne pobijedi i da dobiju sto vise kartona, sve nam se sablonski pakuje...
STOJIC DRAGAN
BUBALO SILVIO
ZELENIKA MARKO
KARACIC DARIO

Neka pokucaju,samo to mogu...ha yaGEC je napisao/la:Orhane za ovu zadnju rečenicu će murija prvo tebi zakucat na vrata ako se ovoj četvorici supaka bilo šta desiOrhan je napisao/la:U subotu ce bit svega...rece mi tuzlak za sudije koje sude cilj je da zvijezda ne pobijedi i da dobiju sto vise kartona, sve nam se sablonski pakuje...
STOJIC DRAGAN
BUBALO SILVIO
ZELENIKA MARKO
KARACIC DARIO

Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.