FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 17 avg 2011, 16:36

VanBasten je napisao/la:Đorđe Pantić je novi golman FK Sarajevo

Novi golman FK Sarajevo je Đorđe Pantić, nekadašnji golman Radničkog iz Beograda, Partizana, Koblenza, Debrecena...

Nakon što je jučer bordo svlačionicu napustio Dino Hamzić, čelnicima FKSarajevo nije trebalo dugo vremena da nađu zamjenu.

Naime, ugovor na godinu plus godinu danas je potpisao Srbijanac Đorđe Pantić.

Ovaj Beograđanin rođen je 1980. godine, a u svojoj karijeri, između ostalih klubova, branio je za Radnički iz Beograda, Partizan, Teloptik, Koblenz, Debrecen i Pyunik.

Zanimljivo, među stativama Partizana stajao je u Madridu kada su 2003. u okviru Lige prvaka igrali Real i Partizan.

Pantić će se odmah priključiti ekipi i pokušat će se nametnuti prvom šefu struke Jiržiju Plišeku.

Sax
čuj... ;) ajde ima iskustvo http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%90or%C ... anti%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

suad
Kontakt:

Post Postao/la suad » 17 avg 2011, 16:39

Imal' negdje neki klip o Pantiću :D !?
Samo tebe volimo...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2011, 16:40

adnanhz je napisao/la:Kod nas nikad nije dosadno :D
A ko je sad ovaj iz srbije zar nece adilovic bit prvi golman :?:
Ma svejedno, odlaskom HAmzića ostalo ej upražnjeno jedno mjesto. Sad, on ili Adilović, to je do struke.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 avg 2011, 16:42

Ne budi te ljudi smijesni porediti Pantica i Adilovica, pa ovaj Pantic ce biti ubjedljivo najjaci golam lige, pa strasno kako su me iznenadili sa ovim pojacanjem 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 avg 2011, 16:42

Novi golman FK Sarajevo je Đorđe Pantić, nekadašnji golman Radničkog iz Beograda, Partizana, Koblenza, Debrecena...

Nakon što je jučer bordo svlačionicu napustio Dino Hamzić, čelnicima FKSarajevo nije trebalo dugo vremena da nađu zamjenu.

Ovaj Beograđanin rođen je 1980. godine, a u svojoj karijeri, između ostalih klubova, branio je za Radnički iz Beograda, Partizan, Teloptik, Koblenz, Debrecen i Pyunik.

Zanimljivo, među stativama Partizana stajao je u Madridu kada su 2003. u okviru Lige prvaka igrali Real i Partizan.

Pantić će se odmah priključiti ekipi i pokušat će se nametnuti prvom šefu struke Jiržiju Plišeku.

Sax
Hajde @Devile reci kakav je! :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 avg 2011, 16:44

Po ovom cv za nase lige strasan golman po iskustvu e sad vidjecemo :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 17 avg 2011, 16:45

Devil ce reci o njemu sve najgore :D Ipak je branio u mrskom Partizanu :mrgreen:
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 17 avg 2011, 16:46

adnan_hzsa je napisao/la:Devil ce reci o njemu sve najgore :D Ipak je branio u mrskom Partizanu :mrgreen:
Auu, to sam zaboravio. :mrgreen: Hajde nek' neki Grobar kaze sta o drugu Panticu!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2011, 16:55

aS_Roma je napisao/la:Ne budi te ljudi smijesni porediti Pantica i Adilovica, pa ovaj Pantic ce biti ubjedljivo najjaci golam lige, pa strasno kako su me iznenadili sa ovim pojacanjem 8-)
Vidjećemo, ima zavidno iskustvo u poređenju s ostalim golmanima u ligi. Međutim, ipak je prošlu cjelu godinu presjedio na klupi koliko znam. Vidjećemo, ne bi ništa da prejudiciram. Svakako, odlična je stvar što se odmah našlo adekvatno riješenje na novonastalu situaciju oko golmana.

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 17 avg 2011, 17:05

kakav je ba ovo pjevac pojacao sarajevo...oj majko moja..al ne pjeva tako lose...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 avg 2011, 17:06

Često smo imali pjevača u ekipi :mrgreen:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 17 avg 2011, 17:15

Ovo će biti strašno pojačanje predosjećaaaaaaaam aaaaaaa :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 17 avg 2011, 17:18

U subotu dva meca na kosevu, Sarajevo : Velez i Horde zla : Red army..... :D
naka pobjedi bolji i glasniji :D....
pozzz od Red armyy-a :D
i tito je volio velež :D

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 17 avg 2011, 17:21

" onclick="window.open(this.href);return false;

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 avg 2011, 17:22

Svaka cast upravi pa su ovako brzo nasli rjesenje 8-) .
Golman nije zaboravio braniti, znanje i iskustvo su prednost, a sigurno nije losiji od Hadzidjulbica koji se spominjao prije 20-tak dana.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 17 avg 2011, 17:48

BegAx je napisao/la:

Sax
Hajde @Devile reci kakav je! :D
Ne znam kako se ne sjecate ovog momka.Iznenada je dobio priliku da brani u ligi prvaka i to u mecu u Bg,ja mislim protiv Reala.Momak je bio treci golman,i spletom okolnosti stao je na gol i imao jako dobru vecer.BOjazan je bila kako ce to odraditi,i imao je nekoliko fenomenalnih intervencija.Naglo je postao popularan,sto govori i ova pjesma sto je snimio sa Zoranom.Ja sam mislio da ce izrasti u vrhunskog golmana i da ce biti reprezentativac,ali se momak izgubio isto tako brzo ,kako je i dosao na scenu.Poslije je branio u prosjecnim klubovima,ali trebao bi biti pojacanje,ako uzmete u obzir kakav je talenat imao.E sad u kakvom je stanju trenutno to ne znam,ali kao god bolji je od vecine golmana.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 17 avg 2011, 18:29

dobili ste extra pojacanje,sigurno ce biti jedan od najboljih golmana lige....
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

alibi

Post Postao/la alibi » 17 avg 2011, 18:49

Sa ovim potezom i dovodjenjem pantica u nase redove,samo se pokazuje ozbiljnost nove uprave.Idi sad Dino dragi.Poletio ti ha.Od sada se radi po onoj "koga nema bez njega se moze".SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 avg 2011, 18:58

Vidim ceka me se :mrgreen: ,evo vam pisanje mene i @legende od 13.juna 2011.
legenda reala je napisao/la:Nešta gledam maloprije i dođo ovdje da pitam Stefana u vezi toga ,iako nema veze sa Zvezdom više sa Partizanom ,al nema veze.
Naumpade mi maloprije onaj Đorđe Pantić ,što je branio za Partizan u LP 2003-04 kad je igrao ,kako je tad branio pogotovo u onim utakmicama sa Realom ,pa reko gdje je on sad napravili ikakvu karijeru ,mislio sam da će biti veliki golman kako je tad branio(imao 20 i nekolike godien ,za golmana bio premlad još) ,ali nema ga nigdje ne spominje se ,nikad nije ni za reprezeentaciju zaigrao ,bio se bacio malo i na pjevanje ;)
Djordje Pantic odmilja zvani retard zbog svoga ponasanja.Garantujem da se na Balkanu nije jos rodio a ne verujem ni da ce se roditi golman sa onakvim kvalitetima sa predispozicijama da bude nezamenjiv u reprezentaciji Srbije i clan nekog velikog kluba,ali ne jedino sto je dobro odigrao u karijeri su oni mecevi sa Realom i od tada je krenuo njegov pad i nikada vise ni u pola nije odigrao onako,sve zbog svoje glave.A da je nastavio da trenira dosao bi do zvezda to garantujem.
Sledi put u Koblenz koji je po misljenju mnogih trebao da bude odskocna daska za ostalo,ali je tu prs'o mozda cak nije ni odigrao utakmice,pa put u Svedsku Enkoping,pa Debrecen i sada 'ladi jaja u Pyuniku,neko mi rece da nije ni tamo prvi golman. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 avg 2011, 19:02

Ne mogu da vjerujem da se treba objasnjavati ko je Pantic i da ga se poredi s nekim tamo Adilovicem? :?
Mojne ba ljudi bit` smijesni. Covjek ima iskustva u najjacim mogucim utakmicama. Malo se kasnije bacio u "muzicke vode" za onu pjesmu sa Zoranom Pavic, "Crno-bela ruza". :D

Ipak Panticeva karijera govori sve. Dobili ste strasno pojacanje i siguran sam da ce Pantic biti jedan od najboljih golmana lige. Jos pamtim onu njegovu intervenciju kod suta Ronalda protiv Reala ns JNA. Definitivno veliko pojacanje za vas.

Koliko god padova imao, predvidjali su mu veliku karijeru, daleko vecu od postignute, za nase lige je kvalitetan golman. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.