vjesnicar je napisao/la:Znacu ti si taj baksuz na svaki moj parEmirSioux89 je napisao/la:E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm![]()
mamu kroz mamu tursku nastimanu
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
vjesnicar je napisao/la:Znacu ti si taj baksuz na svaki moj parEmirSioux89 je napisao/la:E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm![]()
![]()
EmirSioux89 je napisao/la:vjesnicar je napisao/la:Znacu ti si taj baksuz na svaki moj parEmirSioux89 je napisao/la:E moj Boze 8 trica Tofas za poluvrijeme ubaci ne mašaju ništa čuj 12 razlike gube, šta ja nadjemmm![]()
![]()
ne vjerujem da gube, al ajde imam neke nade da je nastimano iz 2/1 ima vremena
uplaćuj, znaju kako će bitirob do bagro je napisao/la:Sta je ba ovo, na re.zultati.com Braga B- Feriense 2:1 a na premieru rezultat 2:3![]()
![]()
čekaj dok vide snimku jel bio koji gol uopćerob do bagro je napisao/la:Pobudaludili fakat.
Na kraju ce registrovat da je dvica a ono kec.
zgmiky je napisao/la:čekaj dok vide snimku jel bio koji gol uopćerob do bagro je napisao/la:Pobudaludili fakat.
Na kraju ce registrovat da je dvica a ono kec.
sad dvojka na MZT usred Beograda 8.00 supertipEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška
Ne bi me čudilo ništazgmiky je napisao/la:sad dvojka na MZT usred Beograda 8.00 supertipEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška
Kreteni imali napad za izjednacenje i profulajuEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška
stari moj ja sam puknuo na jednom listiću čistu dvicu, a na drugom x2 jer lako moguće da bude i X, i jedni i drugi imaju po dvije nule već, a MZT uopće nije bezazlena ekipa, dobili su Radnički au Podgorici igrali produžetak, i prvo poluvrijeme na MZTEmirSioux89 je napisao/la:Ne bi me čudilo ništazgmiky je napisao/la:sad dvojka na MZT usred Beograda 8.00 supertipEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška
Bilo je izjednaceno i primise dva poena i raspad sistema od tadvjesnicar je napisao/la:Kreteni imali napad za izjednacenje i profulajuEmirSioux89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koja utakmica i sta sam ja stavio na tiket auuu koja greška![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.