Ma odradi posao pa seri koliko hoces, Zakaric je isto tezak bio, ali odradjivao je stvari na terenu. Vrlo jednostavno donesi rezultate koji se traze od tebe sve ces dobiti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek mu je sa srecom.mohikanac12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:01Asim je po ucinku bolji po klub od Ramovića! Ko ne vjeruje, neka pogleda koliko bodova je donio Asim a koliko Ramovic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pitanja za Osima i Želju
Kakav naslov koji je platio Elvis Bilalagić da se digne cijena Osmankoviću
Što je produzivo ugovor kad nije igro minute jest al bolje grijat klupu i uzimat pare
A kad je dobio šansu i vidio da ga hvale Kemo ratnik,bravo majstore itd nece da produzi ugovor
Da je brat moj iz omladinskog pogona
Na tribinu pa nek se pravi pametan
Ako ne produzi ugovor ko i njega ****
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVIH
Kakav naslov koji je platio Elvis Bilalagić da se digne cijena Osmankoviću
Što je produzivo ugovor kad nije igro minute jest al bolje grijat klupu i uzimat pare
A kad je dobio šansu i vidio da ga hvale Kemo ratnik,bravo majstore itd nece da produzi ugovor
Da je brat moj iz omladinskog pogona
Na tribinu pa nek se pravi pametan
Ako ne produzi ugovor ko i njega ****
ŽELJEZNIČAR IZNAD SVIH
Rodjeni su pitarske picke!
Šta je autor htio da kaže?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Cek, cek jesam li dobro shvatio kao Kemalu se pravi pritisak jer je doveden Jovanovic?
Ja bih isto zamolio novinare da jos jednom na clanku o dolasku Jovanovica procitaju zadnju recenicu gdje pise uz opciju PRODUZENJA, a ne samo 6 mjesec da je potpisano. Kemal ako nece da potpise nek se zahvali Bogu sto uopste ide bilo gdje sa timom. Nije fer da on tarlaha, a drugi se krizaju taman da je moje, a ne Zeljino dijete.
Ja bih isto zamolio novinare da jos jednom na clanku o dolasku Jovanovica procitaju zadnju recenicu gdje pise uz opciju PRODUZENJA, a ne samo 6 mjesec da je potpisano. Kemal ako nece da potpise nek se zahvali Bogu sto uopste ide bilo gdje sa timom. Nije fer da on tarlaha, a drugi se krizaju taman da je moje, a ne Zeljino dijete.
- mohikanac12
- Kontakt:
Ne vjerujem da je ovo došlo od Keme i njegovog menagera, sa njima razgovori još uvijek nisu gotovi.
Ovo je ono o čemu sam juče pričao.
Ovo je ono o čemu sam juče pričao.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa upravo sto nisu zavrseni ovo moze biti maslo njegovog menadzera.
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 19 jan 2020, 13:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo kažnjavanje igraca koji se khurce i ne žele potpisivati nove ugovore je meni top
A tek njihovo kmečanje i kukanje novinarima i priče rekla kazala su posebna priča
Bravo Amare

A tek njihovo kmečanje i kukanje novinarima i priče rekla kazala su posebna priča
Bravo Amare

MIHAJLOVIĆ !
Rodjeni su pitarske picke!
- mohikanac12
- Kontakt:
Mozes li saznati iz ko je pisao text na Sinanovom portalu? Iz koje kuhinje dosao.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Znaci bez Krpica Sipovica Ramovica Zeca sa povratnicima Lendricem i Kosoricem i novajlijom iz Koreje. Nek se niko neljuti ali mislim ako niko vise nedodje da smo slabiji na proljece sto neznaci da mora bit. Ce da vidimo ali osim Stilica je nevidim igraca da vrjedi. Bojo Veseli Lendric Zaimovic Zec vise povrjedjen nego zdrav Dado i Alispahic sve se to vrti u krug. Bio igro otiso nije mogo vise ima povratna stanica.
Kako misliš mogu li saznati, mogu naslutiti ali saznati ne znam kako, tukne mi ili na menadzera ili na jednu specificnu osobu sa foruma medijskog nam partnera, pogotovo imaginarni potpisnik teksta je prica za sebemohikanac12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:25
Mozes li saznati iz ko je pisao text na Sinanovom portalu? Iz koje kuhinje dosao.
MIHAJLOVIĆ !
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Konobar iz obližnjeg restoran,upo' u kadar
MIGRANTI iz METROPOLE!
@kole jedino ako ponese bombu na teren 

- mohikanac12
- Kontakt:
Radmilo87 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:33Kako misliš mogu li saznati, mogu naslutiti ali saznati ne znam kako, tukne mi ili na menadzera ili na jednu specificnu osobu sa foruma medijskog nam partnera, pogotovo imaginarni potpisnik teksta je prica za sebemohikanac12 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 13:25
Zna se da je Sinan dugogodišnji potrčko saveza. Meni najviše na njih baca.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odlaskom Sinana imat ce vecu minutazu, a nisam zaboravio Tusanj, Mladost gdje je odigrao fantasticno.... A realno najmanje sanse dobio
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!