Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pinoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pinoglavi » 06 dec 2015, 00:55

Nek uzme ako je pi.cka i ne vjeruje u svog golemog zelju :tralala:
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 00:56

joker90 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Zar stvarno mislis da ce Sloboda izgubiti 6 utakmica öd 12.a 7 igra kuci. :shock:
E to se zove optimizam bez pokrica. :mrgreen:
Ali neka u tome ce biti Sladje.
Dajem ti opkladu koja moze dobiti prijasnju i spasiti ti dupe.
Sarajevo,Siroki,Zeljeznicar nece osvojiti ni boda na Tusnju.
Uzmi ili ostavi @Ajzea.
Ajzea prihvataj ovo, mi uzimamo 3 boda dole! Jedino ako opet budemo desetkovani i sa C sastavom, onda bod..
Hajte obojica,nije frke :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 01:02

solinas je napisao/la: Hajte obojica,nije frke :kafa:
Pa ne mozes u isto vrijeme nositi i avatar sto ti Ajzea nabije i ovaj sto bih ti ja stavio! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 01:05

joker90 je napisao/la:
Pa ne mozes u isto vrijeme nositi i avatar sto ti Ajzea nabije i ovaj sto bih ti ja stavio! :mrgreen:
Moze jedan pa drugi,jedan Avatar,drugi potpis,dogovorite se.
Ajzea je vec ispusio dvije opklade,i sam je svjestan toga.dajem mu sansu da se iscupa. :urnebes:

Ako ne prifati,tu sam pitaru :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 dec 2015, 01:06

joker90 je napisao/la:
Ti mu smisli potpis jer vam nije odgovarao onaj za hodzurdu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 01:10

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije kurcevitost toliko vec neki zanos i sreca. Danas gledam na Tusnju svi nasmijani.. Jednostavno pozitivnim nabojem zraci sve pa niko ne vjeruje da mi mozemo kuci izgubiti kada momci igraju kao ludi. To je skup kvaliteta i zanosa sada, a kod navijaca zanos, sreca, glad jer niko ne pamti kada smo ovako igrali..
Ja te razumijem, iskreno ovo govorim. Poznajem taj osjecaj a poznajem brate i kako sam se grubo prizemljio, samarali sve redom pa onda u 4 utakmice 0 pobjeda, poraz kuci, u Mostaru, remi u Zvorniku, sve se srusilo za noc i sad tako kontam. Ako uspijete da ne dodjete u tu fazu mozete komotno do titule a tu daj procjenu je li vas tim jaci od naseg proslosezonskog kad nam se to desilo. Ne smao nama, vec i Zelji, SIrokom, Zrinjskom.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 01:11

samirr je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ti mu smisli potpis jer vam nije odgovarao onaj za hodzurdu..
Jarane ja navijam za Sarajevo, tako da me potpis oko Hodzurde zanimao kao i lanjski snijeg. :D Eto solinas, moze potpis, po ovim uslovima koje si gore postavio. Odredi vremenski rok!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 dec 2015, 01:18

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije kurcevitost toliko vec neki zanos i sreca. Danas gledam na Tusnju svi nasmijani.. Jednostavno pozitivnim nabojem zraci sve pa niko ne vjeruje da mi mozemo kuci izgubiti kada momci igraju kao ludi. To je skup kvaliteta i zanosa sada, a kod navijaca zanos, sreca, glad jer niko ne pamti kada smo ovako igrali..
Ma ovo sto @solinas radi je kurcenje na jednom velikom nivou.. :mrgreen:
Ali slazem se sa tvojim postom. Vi ste nazalost ispali zbog kriminalaca u drugim klubovima, a upravo zbog toga bili ste i blizu gasenja. Znam kakav je osjecaj/euforija i sreca vezana trenutno za tvoj klub. Isti sam bio dolaskom Amidze. Nije to zbog prvog mjesta ili titule, vec zato sto znas da je ispred svijetla buducnost za tvoj klub. Zasluzili ste ovo sve, prosli ste ono najgore, prvi ste na tabeli i glavni ste favoriti da osvojite titulu. :thumbup:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 06 dec 2015, 01:44

chily-rz je napisao/la:
Prijedor je napisao/la: Bravo Borče u PD tri boda vam dajemo samo da Srpski šampion ostane, da ne spominjem Bijeljinu :D :guz:
Pa i red je s obzirom da i onako selite u niži rang,.Borčev problem je taj što su bodovi u Prijedoru i Zvorniku vjerovatno i drugima na prodaju :mrgreen:

Što se tice Rudara konkrentno vaša sreća je što su druge lige i dalje na entitetskom nivou inace vi najjaceg ranga ne bi vijedli za dugo,.
De bre, dijete, to je samo strahopostovanje prema vecem klubu ;) A bolje i Rudar nego tamo neki xy klubovi iz рederacije koji se jos bore za evropu. Rudar bar nikom ne smeta u ton pogledu, bez uvrede izakoga.

A evo vidim, ovaj brat po Srpstvu stavio jednu narodnu, pa da ja, posto slusam metal, stavim i jednu thrash stvar :D evo vidim, ovaj brat po Srpstvu stavio jednu narodnu, pa da ja, posto slusam metal, stavim i jednu thrash stvar :D
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 02:03

Znaci sutra usko polje-divovi
Zatim

Zrinjavac- divovi
Lokomotiva - usko polje

Mogli bi se mi fino odlijepiti i zacementirati evropu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 02:11

solinas je napisao/la:Znaci sutra usko polje-divovi
Zatim

Zrinjavac- divovi
Lokomotiva - usko polje

I sta bi? Je li prihvatas opkladu u potpis? Po istim uslovima koje si dao Ajzei? :mrgreen: Ti da odredis vremenski koliko da traje..
Bahati, bahati Željkan!
1946

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 06 dec 2015, 02:16

Kako je zajebancija u zabrinutost presla ;)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 dec 2015, 02:23

Vulture je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
Pa i red je s obzirom da i onako selite u niži rang,.Borčev problem je taj što su bodovi u Prijedoru i Zvorniku vjerovatno i drugima na prodaju :mrgreen:

Što se tice Rudara konkrentno vaša sreća je što su druge lige i dalje na entitetskom nivou inace vi najjaceg ranga ne bi vijedli za dugo,.
De bre, dijete, to je samo strahopostovanje prema vecem klubu ;) A bolje i Rudar nego tamo neki xy klubovi iz рederacije koji se jos bore za evropu. Rudar bar nikom ne smeta u ton pogledu, bez uvrede izakoga.

A evo vidim, ovaj brat po Srpstvu stavio jednu narodnu, pa da ja, posto slusam metal, stavim i jednu thrash stvar :D evo vidim, ovaj brat po Srpstvu stavio jednu narodnu, pa da ja, posto slusam metal, stavim i jednu thrash stvar :D
Šta mi ba pričaš ? Niš te nisam razumio a nije da nisam pokušao.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 02:30

joker90 je napisao/la:
Zatim

Zrinjavac- divovi
Lokomotiva - usko polje

I sta bi? Je li prihvatas opkladu u potpis? Po istim uslovima koje si dao Ajzei? :mrgreen: Ti da odredis vremenski koliko da traje..
Posto vidim Ajzea nema muda haman mu dvije opklade pusione previse,prifatam,Avatar i potpis na mjesec dana

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 dec 2015, 02:31

Ja tu novu opkladu prepustam jokeru pod kojim god se uslovima vi dogovorite, opkladili smo se na pocetku sezone u to sto jesmo i kukavicki bi bilo sa moje strane prihvatiti tu novu jer stara ne bi ni bila ispostovana. Ja bih tebe zamolio da prestanes lagati o mojim vec izgubljenim opkladama jer ih trenutno nema, da li ce ih biti, ne znam. Pod izgubljenom opkladom ne podrazumijevam nerijesen ishod izmedju voljenih nam klubova, pa si prema tome ne uzimaj za pravo da siris neistinu.

tuzlak1987, svaka cast za post momcino, razumijem sta govoris.. Za razliku od velikog broja tvojih kolega ciji se postovi prije svega trebaju desifrovati da bi naposlijetku i bili shvaceni.

Koje dvije opklade lazljivce?
Upravo ovim sto odbijam novu opkladu, kojom bi se stara ponistila jel, za koju imam dosta izglednije sanse za pobjedu ti zapravo i dokazujem da imam muda..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 06 dec 2015, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 02:36

solinas je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Zatim

Zrinjavac- divovi
Lokomotiva - usko polje

Posto vidim Ajzea nema muda haman mu dvije opklade pusione previse,prifatam,Avatar i potpis na mjesec dana
Sa njim si u avatar, ja zelim u potpis. Moze mjesec dana, znaci ako vam otkine Siroki, kone ili mi bod ti gubis? Moram ti priznati da je ovo mudato, ali ne znam je li pametno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 02:38

Ajzea je napisao/la:Ja tu novu opkladu prepustam jokeru pod kojim god se uslovima vi dogovorite, opkladili smo se na pocetku sezone u to sto jesmo i kukavicki bi bilo sa moje strane prihvatiti tu novu jer stara ne bi ni bila ispostovana. Ja bih tebe zamolio da prestanes lagati o mojim vec izgubljenim opkladama jer ih trenutno nema, da li ce ih biti, ne znam. Pod izgubljenom opkladom ne podrazumijevam nerijesen ishod izmedju voljenih nam klubova, pa si prema tome ne uzimaj za pravo da siris neistinu.

tuzlak1987, svaka cast za post momcino, razumijem sta govoris.. Za razliku od velikog broja tvojih kolega ciji se postovi prije svega trebaju desifrovati da bi naposlijetku i bili shvaceni.

Koje dvije opklade lazljivce?
Pa prvu si mi dao x2 pobjedio sam i iz samilosti ponistio je.bilo mi te zao a sam si ponudio tebi 1 meni x2 il ces reci da lazem.

Drugu si vec izgubio nema sanse da budete ispred nas.osim teorije koja je 1%

Kakve neistine ja pisem,neznas vise ni u sta se kladis.
Ali i to je sigurno stvar filozofije.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 dec 2015, 02:42

De ba Solinas, ostani na trenutnom dogovoru sa Ajzeom i mirna Bosna. Mozda vec osiguramo titulu/Evropu pa pustimo Sarajevu bod(ove) iz nekog razloga, titule, Evrope, dogovora kroz kup, nebitno. :D :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 02:47

Beduin je napisao/la:De ba Solinas, ostani na trenutnom dogovoru sa Ajzeom i mirna Bosna. Mozda vec osiguramo titulu/Evropu pa pustimo Sarajevu bod(ove) iz nekog razloga, titule, Evrope, dogovora kroz kup, nebitno. :D :D
Ma svejedno mi,kako god hoce,Ali nazivati me lazljivcem nece sigurno.sam se kurcio i ponudio x2 nema veze Sto san mu halalio,izgubio je.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 dec 2015, 02:51

Bio je kec meni, cadvija tebi a nerijesenim ishodom smo i ja i ti trebali nositi avatare koje jedan drugom odredimo. Nakon utakmice si zatrazio obostrano ponistavanje opklade zbog lose fudbalske predstave. S obzirom da brisem sve poruke, zamolio bih tebe da mi na pp posaljes slike svih privatnih poruka koje se odnose na tu opkladu. Znaci postavit cu ih po cijenu bana..

Slijedeci put kada me budes htio isprovocirati, budi malo inovativniji, to sto ti pokusavas niti je smijesno niti simpaticno iako ti se priznanje za trud mora odati. Ugledaj se na beduina ili hellera po pitanju toga, a ne na dilajlu i smajli fajtera koji nije u stanju sastaviti slozenu recenicu.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.