- Tuttosport: Conteov odbrambeni tim planira izazvati Carobbijev kredibilitet i rade na oslobađajućoj presudi

Lik namjestao tekme i podhitno mu treba oduzeti trenerska prava, unistio ljepotu nogometa.
Podrska tuzitelju Palazzi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Tuttosport: Conteov odbrambeni tim planira izazvati Carobbijev kredibilitet i rade na oslobađajućoj presudi
Nemoj me pogršno shvatiti ali očito to je tvoj problem. U drugima vidiš svoj problem koji te očito muči, tako ti je olahko nampao..M4kaveli je napisao/la:DonVito aj nam sad priznaj ko te zlostavljao u familiji ?
U Italiji sve je moguce.Po meni inter i Napoli bi mogli bit u borbi za vrh, al hajd ti znaj.M4kaveli je napisao/la:Ko se sve prijavi na ovaj forum .. neki i po 15-ti put.
Stvarno bi trebao uvesti neki IQ test.
P.S. moze li mi neko reci ko ce Juvetu biti najveci rival u ovoj sezoni i moze li ih neko skinuti sa trona ?
To je tvoj problemM4kaveli je napisao/la:Ko se sve prijavi na ovaj forum .. neki i po 15-ti put.
Stvarno bi trebao uvesti neki IQ test.
P.S. moze li mi neko reci ko ce Juvetu biti najveci rival u ovoj sezoni i moze li ih neko skinuti sa trona ?
To je to. Jedino moze otici ako je Conte zapikao tu nekog iz Atalante da igra umjesto njegaOdluka je na klubu, ukoliko oni odluče prodati Stephana, očito je da će onda biti zainteresiran za odlazak u PSG.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.