PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TobeYarabi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jun 2016, 20:27

ovo je jedino sto su tuzlaci osvojili; prva sisa dijaspore :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 20:34

TobeYarabi je napisao/la:ovo je jedino sto su tuzlaci osvojili; prva sisa dijaspore :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

i tu bi bili drugi ili treći :facepalm: :rol:
ako te ne prozivam, onda te gotivim

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 jun 2016, 20:37

Prvi bi bio Zeljo na celu sa Osimom :lol:
This time next year we'll be millionaires.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jun 2016, 20:38

Maticar je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:ovo je jedino sto su tuzlaci osvojili; prva sisa dijaspore :rol: :rol: :rol: :rol:

slika

i tu bi bili drugi ili treći :facepalm: :rol:
ma dje ces naci bolje od ovog :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

theeagle
Kontakt:

Post Postao/la theeagle » 02 jun 2016, 20:39

Ovo tuzlaci pokušavaju objasniti da imaju isto trofeja kao najtrofejniji klub u BiH, te su samim time i oni najtrofejniji, iako nemaju trofeja

igra riječi hm

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 02 jun 2016, 20:41

Ovaj se javlja a imaju samo jednu titulu vise od nas iz tog perioda. Da ne pricamo kako su u tom periodu imali losiji omjer sa nama :guz:

Pricalo se da su ocevi uvijek vodili mlade sinove na utakmice protiv FK Sarajeva, da vide praktikovanje seksa :opaopa:
"One pobjede od prosle sezone su mala maca, kako se to onda, u ona vremena radilo", prisjecaju se stariji :kafa:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 02 jun 2016, 20:43

Nije tacno :nene: Izvini ali Sisoja broj 1 je Amar Osim :rol:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 jun 2016, 20:43

Ovaj bi pobijedio ja mislim, proglasavamo FKS pobjednikom :rol:
This time next year we'll be millionaires.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 02 jun 2016, 20:46

Momciluk je napisao/la:Ovaj bi pobijedio ja mislim, proglasavamo FKS pobjednikom :rol:
slika
Pronadji razliku izmedju ove dvije slike.

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 02 jun 2016, 20:51

Tan Sisa s Istoka :lol:

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 21:15

Tuzlanski humor :facepalm:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 jun 2016, 21:27

Gledaj sise u Tana HAHAHAHA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jun 2016, 21:46

jel moguce da ovi sejdicevi tuzlaci pokusavaju da se porede sa nekim, ili jos gore da se cak pokusavaju sprdati sa nekim :facepalm: jedini dobar covjek iz tz na ovom forumu je @aerials, ovo ostalo sve treba pelcovati i operisati da se ne mogu razmnoazvati

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 21:47

TobeYarabi je napisao/la:jel moguce da ovi sejdicevi tuzlaci pokusavaju da se porede sa nekim, ili jos gore da se cak pokusavaju sprdati sa nekim :facepalm: jedini dobar covjek iz tz na ovom forumu je @aerials, ovo ostalo sve treba pelcovati i operisati da se ne mogu razmnoazvati
to je žensko :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jun 2016, 21:49

Maticar je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:jel moguce da ovi sejdicevi tuzlaci pokusavaju da se porede sa nekim, ili jos gore da se cak pokusavaju sprdati sa nekim :facepalm: jedini dobar covjek iz tz na ovom forumu je @aerials, ovo ostalo sve treba pelcovati i operisati da se ne mogu razmnoazvati
to je žensko :rol:
slika
pa onda u tz nema ljudi, sve same pichke i zene :rol: :rol: :rol:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 jun 2016, 21:51

Thetraphak1921 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ovaj bi pobijedio ja mislim, proglasavamo FKS pobjednikom :rol:

Pronadji razliku izmedju ove dvije slike.
volim ti vidit taj avatar vise nego pare.
lezi im po kostima, daj da bude kao nekada :cry:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 21:57

Da neki stranac pročita ove postove tuzlanske nejači gdje mizeran procenat stanovništva ima pristup internetu i forumu, kakvo bi mišljenje o čitavoj državi stekao, šta će tek pomisliti kad njegov klub doživi ta strašna sudbina igranja protiv najnetrofejnijih? Kada na stadionu budu vintale muške sise, koze na kanapama za ogradu zavezane, a na tribinama svaki drugi krleža,franto i joge poćeraj. Pa to se ne može porediti ni sa kakvom prirodnom katastrofom, ni sa kakvim ratom, kakvu će to sliku poslati u svijet. Šta će ljudi misliti o nama i o našoj državi? Rigoleto i ja na prošlom nicku smo to davno prepoznali i pokušali skrenuti pažnju na taj gorući problem, ali ipak nismo uspjeli zaštiti našu zemlju od predstojeće blamaže.
Zadnja izmjena: Maticar, dana/u 02 jun 2016, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 jun 2016, 21:58

Maticar je napisao/la:Da neki stranac pročita ove postove tuzlanske nejači gdje mizeran procenat stanovništva ima pristup internetu i forumu kakvo mi mišljenje o čitavoj državi stekao, šta će tek pomisliti kad njegov klub doživi ta strašna sudbina igranja protiv najnetrofejnijih? Kada na stadionu budu vintale muške sise, koze na kanapama za ogradu zavezane, a na tribinama svaki drugi krleža,franto i joge poćeraj. Pa to se ne može porediti ni sa kakvom prirodnom katastrofom, ni sa kakvim ratom, kakvu će to sliku poslati u svijet. Šta će ljudi misliti o nama i o našoj državi? Rigoleto i ja na prošlom nicku smo to davno prepoznali i pokušali skrenuti pažnju na taj gorući problem, ali ipak nismo uspjeli zaštiti našu zemlju od predstojeće blamaže.
vadi neopitroid ljubavi, otoplilo je, gmižuća gamad se razmnožila
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 02 jun 2016, 22:01

Maticar je napisao/la:Da neki stranac pročita ove postove tuzlanske nejači gdje mizeran procenat stanovništva ima pristup internetu i forumu, kakvo bi mišljenje o čitavoj državi stekao, šta će tek pomisliti kad njegov klub doživi ta strašna sudbina igranja protiv najnetrofejnijih? Kada na stadionu budu vintale muške sise, koze na kanapama za ogradu zavezane, a na tribinama svaki drugi krleža,franto i joge poćeraj. Pa to se ne može porediti ni sa kakvom prirodnom katastrofom, ni sa kakvim ratom, kakvu će to sliku poslati u svijet. Šta će ljudi misliti o nama i o našoj državi? Rigoleto i ja na prošlom nicku smo to davno prepoznali i pokušali skrenuti pažnju na taj gorući problem, ali ipak nismo uspjeli zaštiti našu zemlju od predstojeće blamaže.
ona jadna koza kad je vidjela s kim je na tribini, toliko se sokirala da je prestala jesti i crkla nakon 3 dana...sad umjesto nje vezu frantu

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 22:10

Rigoletto je napisao/la:
Maticar je napisao/la:Da neki stranac pročita ove postove tuzlanske nejači gdje mizeran procenat stanovništva ima pristup internetu i forumu kakvo mi mišljenje o čitavoj državi stekao, šta će tek pomisliti kad njegov klub doživi ta strašna sudbina igranja protiv najnetrofejnijih? Kada na stadionu budu vintale muške sise, koze na kanapama za ogradu zavezane, a na tribinama svaki drugi krleža,franto i joge poćeraj. Pa to se ne može porediti ni sa kakvom prirodnom katastrofom, ni sa kakvim ratom, kakvu će to sliku poslati u svijet. Šta će ljudi misliti o nama i o našoj državi? Rigoleto i ja na prošlom nicku smo to davno prepoznali i pokušali skrenuti pažnju na taj gorući problem, ali ipak nismo uspjeli zaštiti našu zemlju od predstojeće blamaže.
vadi neopitroid ljubavi, otoplilo je, gmižuća gamad se razmnožila
Baci još jednom onaj gif sa šokiranom kozom molim te.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.