AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Hattrick123
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Hattrick123 » 01 apr 2014, 18:19

Ako cemo o zeljama moje su Perin ili T.Krul,Coentrao,G.Cahill,Pastore :D a sto se tice EL volio bi da izborimo to 5 mjesto :)
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 apr 2014, 20:16

Svidja mi se, ali o pojedinim mozemo samo sanjati. Kao npr. Cahill. :beba:

Inace, potrebno nam je 6. mjesto za Evropu. Ne znam, s jedne strane bi mogli bar na neki nacin osjetiti evropsku atmosferu, ali s druge strane imat cemo previse utakmica sa znj klubovima, a rizikovali bi bespotrebne povrede i umor igraca.
Ne znam, necu biti ni tuzan ni sretan ako izborimo LE. Totalno mi svejedno. Ali ako im je to cilj, sada sve ovisi o nama, a ne o drugima.

Uspjeli su sniziti cijenu Taarabta na samo 4 miliona. :mrgreen:
Dobro je, njega i Ramija za 10 miliona dobiti, ne bi bilo lose. :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2014, 20:23

rope11 je napisao/la: Ne znam, necu biti ni tuzan ni sretan ako izborimo LE. Totalno mi svejedno. Ali ako im je to cilj, sada sve ovisi o nama, a ne o drugima.
Ne može nikako ovisiti isključivo o nama kada smo mi ti koji smo u zaostanku i gonjamo mjesto koje vodi u EU.
Ja bi ipak volio da ga pokušaju izboriti, znači, pokušati pobijediti u svakoj utakmici (nemoguće naravno), ali dati 120%. Nije mi svejedno da Milan ne gledam nikako u EU, makar to bilo i natjecanje kao što je Europska Liga.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 01 apr 2014, 20:40

rope11 je napisao/la:Svidja mi se, ali o pojedinim mozemo samo sanjati. Kao npr. Cahill. :beba:

Inace, potrebno nam je 6. mjesto za Evropu. Ne znam, s jedne strane bi mogli bar na neki nacin osjetiti evropsku atmosferu, ali s druge strane imat cemo previse utakmica sa znj klubovima, a rizikovali bi bespotrebne povrede i umor igraca.
Ne znam, necu biti ni tuzan ni sretan ako izborimo LE. Totalno mi svejedno. Ali ako im je to cilj, sada sve ovisi o nama, a ne o drugima.

Uspjeli su sniziti cijenu Taarabta na samo 4 miliona. :mrgreen:
Dobro je, njega i Ramija za 10 miliona dobiti, ne bi bilo lose. :opaopa:
A dobro ja sam rekao zelje moje a Cahill bi bio pojacanje i po ali znam i ja da je skoro nemoguce dovesti ga dok ovi ostlai se mogu samo tako pokupovati ako se na vrijeme uspostave kontakti i ne cjenka za pola miliona kao sto imaju obicaj ovi nasi..
Slazem se sa titova-juga nekako ne mogu zamisliti da Milan ne igra evropska takmicenja pa makar to i EL bila.

To za Tarabta ako je istina onda :opaopa: kad pogledas Avdija vrijedi 2,5 miliona :lol: ovo je dzabalama :D
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 apr 2014, 21:51

Ma dobro, naravno da zavisimo od Parme, ali puno toga ovisi i o nama. Ako izgubimo bar jednu utakmicu neplanirano, mozemo se oprostiti od bilo kakve sanse za Evropu.
Ovako imamo slican raspored do kraja (par laksih i par derbija), samo je pitanje gdje ce ko kiksnuti i ko ce imati vise srece.

I navijam da ne prodjemo u LE, cisto kao znak upozorenja. Neka im bude jasno jednom za svagda da ce nam uvijek ovako biti ako ne budu ulagali u ekipu. :opaopa:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2014, 21:54

Jeste, ali prije svega ovisimo o drugima.

Ma dva senilna ćelavca će i bez ili za Europa Ligom naći neko opravdanje...
Isfurana priča, a moramo da ih trpimo. :evil:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 apr 2014, 22:53

Na nama je da dobijemo vecinu utakmica, pa na kraju sta bude - bude. Sreca ce isto tako puno odlucivati na kraju.
Ovako gledajuci, iz svih utakmica bi najbolje bilo izgubiti 4 boda (ako je to kod nas uopste moguce). Sve preko toga je bome :wave: LE.

Bas neki dan citam kako ce zbog prevelikih finansijskih gubitaka prodati nasa 2-3 ponajbolja igraca. Samo se bojim da se ne desi deja vu iz 2012-te godine. :crazy:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 apr 2014, 22:58

Samo koja su to 2-3 najbolja igrača :tralala:

Ja bi volio da se izbori Europa samo što bi bilo više utakmica za pratiti.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 apr 2014, 23:17

QPR have already agreed a €4m deal to make Adel Taarabt’s move permanent, said the agent who brokered it. :salut:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 apr 2014, 09:42

Ako me sječanje dobro sluzi Constanta smo platili toliko :crazy:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2014, 10:09

A Matrija 3X vise. :njanjanja: :njanjanja:

Uglavnom, dobro smo prosli na kraju, od 15 miliona na pocetku spali smo na 10m. Jos samo da malo Ramiju snize cijenu... :opaopa:
I eto, nadam se da to nece biti kraj pojacanjima na ljeto jer su ovih deset milki rekord u zadnje dvije godine (i to za dva igraca!!!!) :mrgreen:

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 02 apr 2014, 15:26

Naleti na fb pa reko da postavim,ako je istina onda :thumbup: za Barbaru jer polako sprovodi data obecanja

BARBARA BERLUSCONI:"Nastavićemo da ulažemo u Milan, zajedno sa partnerima! Ovo je samo početak velike promjene koja će Milan vratiti gdje mu je mjesto! Paolo Maldini i ja smo razgovarali - njegov ulazak u klub bi bio jako pozitivna stvar za sve!"
FORZA MILAN

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 apr 2014, 16:02

E hajd da vidimo i te "velike" promjene koje nas ocekuju. Ima dovoljno vremena da ns uvjeri u to, pogotovo ako nasu legendu vrati u klub. Kako god, bice ovo zanimljivo ljeto sto se naseg Milana tice. Jasno je da se mora ulagat u ovaj klub, jer vidimo da cega nas je dovela ova trenutna politika kluba.

A sto se EL tice ne znam, sto drug rope11 rece svejedno mi je, tako i jest. Jedino zbog veceg broja utakmica, al hajd znaj bil se ozbiljno shvatilo to takmicenje. Da ne bude neke vece blamaze :lol:

EDIT: Naletih na ovo: Berluskoni prodaje 30% Milana!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=831734" onclick="window.open(this.href);return false;
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 apr 2014, 20:33

S obzirom da je nagovijestila da se Maldini vrlo vjerovatno vraca, bit ce ovo zanimljivo ljeto, pogotovo sto to za sobom povlaci i celin odlazak. :beba:
Navodno su u velikim planovima da se gradi stadion, samo je lokacija problem. Mogao bi ovo biti neki novi pocetak, s obzirom da se vec uvode neke promjene, moglo bi se mozda ocekivati i da pocnu ulagati u ekipu. Ali ja dok to svojim ocima ne vidim, ne vjerujem. Ne bi bio prvi put da nas razocaraju. :think:

Berla vec nekoliko godina prodaje te dionice, ali nikad nista od toga. A valjalo bi da uradi, kad vec jadan nema(!) novca. :crazy:

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 02 apr 2014, 21:00

Ako sad ne proda ne znam onda kad ce,jer on nije voljan ulagati u klub(barem ne sam) to je pokazao a ovaj prelazni rok je to najpotrebnije tako da ja mislim da bi mogao neko otkupiti ovih 30% dionica(arapi ili amerikanci)....kad se krene sa radovima tj cim vidim slike da se krenuo stadion praviti onda cu povjerovati(vjerovatno je i to jedan od razloga sto ce prodati dio dionica da se pogura izgradnja stadiona) jos povratak legendi u klub uhh kako lijepo zvuci jos samo da se realizuje sve to :crazy:
FORZA MILAN

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 02 apr 2014, 21:06

Pročitao sam da negdje da je Suljo povrijeđen.. zna li neko o čemu je riječ?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 apr 2014, 22:15

Izasao je Suljo proslu zbog povrede, u narednim danima ce se znati koliko ce pauzirati.
Sto se tice stadiona, zar lokacija nije vec poznata? Koliko ja znam jedini smo dostavili zahtjev za to zemljiste, samo se jos traze partneri da se zatvori finansijska konstrukcija.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 22:33

Koliko li samo Maldini ulazi u klub ko'da se nikad u putu nije sreo sa Milanom.
Sramota mamu im yebem ćelavu u čkupi ! :evil:

Smrt nacionalizmu !!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 02 apr 2014, 22:38

Kako smao Pastore lagano prodje 2 igraca Chelsea i zabi gol :) nisam ga ja dzaba napisao kao zelju mlad,talentovan i sto je najvaznije dokazan u seria a :D ipak mozda ovaj Alex nije za baciti samo ga godine zezaju i to mu je mana jer bi za godinu morali novog stopera traziti xD
Lucas Moura strasan isto igrac ali njega tesko da bi mogli dovesti i kad bi davali para i para :D
FORZA MILAN

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 apr 2014, 22:42

Barbara Berlusconi: "I spoke with Paolo Maldini, and he is ready to return. It would be positive and desirable if he came back."
Barbara Berlusconi says Paolo Maldini is a ‘symbol’ of everything Milan stands for
Barbara Berlusconi: "We want to own a stadium and we are evaluating different possibilities - not only the Expo area."

Danas press pred otvaranje Casa Milan.

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 936&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.