Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2012, 19:27

slika

Sad za vrijeme utakmice Everton-Arsenal :lol:
phil neville18 ‏@fizzer18
Btw jack Wilshire played for arsenal and he looked very good!
[youtube][/youtube]

Da nam je kakvog mudonju ko njega u odbrani, eh, da nam je..

muamer985
Kontakt:

Post Postao/la muamer985 » 22 okt 2012, 19:32

@Arnelinho
Upravo tako,a to bi znacilo i jacanje EPL i engleske repke.Jer da mladi englezi rade na vrhunskom nivou,i na neki nacin krenut stopama njemacke.United recemo ima nekolicinu kvalitetnih mladih igraca,pa eto arsenal,pa chelsea itd..Sad nebitno koji je bolji,bitno je da su tu negdje,da igraju u velikom klubu,i kasnije za repku da trener ima izbora kvantitativno a i kavlitativno,da moze stare klocove zamjenut.Samo se radom sa vrhunskim trenerom i u vrhunskom klubu to moze ostvarit,uz naravno minutazu igranja.
“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry

Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2012, 22:15

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pregled utakmice sa Evertonom, 2 gola Eisfelda i asistencija Jacka.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 22:51

nedim1993 je napisao/la:dajte ba ljudi. Eto sad Falcao sad u TOP 5 uleti . jbt faktički je ove sezone dobit epitet El tigrea zvijeri najboljeg napadača, posle jedne serije i td. Ne poričem da je strašna igračina. Al tolike pare davat za jednog čovjeka meni nikad nije opcija. Ševčenko je bio sve u milanu, bog i batina, dođe u čelzi propade ko Grčka, Tores isto iz lpooola isto. a dalo se za njih oko 100 miliona eura. Abramovič je glupan.
a niko ne može da je reć najbolji na svijetu, jer imaju mesi i ronaldo. NJih izgleda ljudi zaboravljaju , ko da se ne računaju među fudbalere :mrgreen: .
Ja mislim da će proć decenija i decenija u fudbalu dok se opet dočekaju Messi i Ronaldo da igraju u istoj generaciji
Ti i fudbal ste miljama odvojeni.Sem Arsenala ne vidis dalje , niti znas dalje.Samo jednu utakmicu da si pogledao a da je igrao Falcao znao bi o cemu je rijec.Bio to Porto,Atletico,Kolumbija.Najkompletniji napadac jos do vremena Debelog.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2012, 22:55

Ne računaš Ibru jel tako? Zlatan je najkompletniji, Falcao odmah iza njega.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 23:09

frankqqqqq je napisao/la:Ne računaš Ibru jel tako? Zlatan je najkompletniji, Falcao odmah iza njega.

Ibra je vjerovatno jedino tehnicki za nijansu bolji od Radovana , svaki ostali segment igre je na strani Kolumbijca.
Radi za ekipu , vjerovatno 3 puta vise ptretci na utakmici od Ibre , efikasniji , brzi , explozivniji , snalazljiviji.Njegov njuh za go je jedino jos Pipo imao , uvjek na pravom mjestu.Igra glavom i odraz su vjerovatno daleko najbolji na Sviejtu , sut sa obe noge perverzan.Zavrsnica brutalna.

Ibra je napuhan od strane medija , iako je strasan fudbaler.Falcao da igra , a igrat ce u nekom Medijski (vise) exponiranom klubu vjerovatno bi se o njemu pisalo na naslovnicama svih Svjetskih medija.(Atletico je golem klub ali se o njemu ne pise kao o mnogim duplo slabijim timovma od Atletica)Njegovi golovi skaricama , volejima , valjanjem , paranjem i silovanjem odbrambenih igraca.

Falcao > Ibrahimovic

Ibra mi je drazi kao fudbaler ali Falcao je jednostavno impresivan.
Sigurno u top5 igraca Svijeta !

Svaki strucnjak ce reci da je to najbolji napadac na Svijetu.Silova je u zadnje 4 sezone nevjerovatne ekipe , takvim majstorijama kakve se rijetko vidjaju.Sinoc zabija u 90 minutu prelijep pogodak iz slobodnjaka za pobjedu Atletica.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 22 okt 2012, 23:23

Dobro, to tvoje je tačno, ne osporavam. Ali kad će opet izaći onakav napadač, sa onakvom visinom da posjeduje onakvu viziju, brzinu, tehniku i snagu odjednom?
Zlatan nije medijski prenapuhan, on je jednostavno zvijer, zvijer koju bi svaki trener volio imat u timu. Jest, malo je arogantan i prgav, al brate mili čovjek je najbolji, pazi po meni, najbolji napadač na svijetu.

Džaba, on ne trči mnogo ali on jednim svojim potezom preokrene utakmicu u korist svoga tima, to je njegova magija. I sam vidiš kakav je Milan sad, on je bio playmaker, goalgetter, bukvalno pola ekipe. To je isto bio u Interu, sada to radi u PSGu. Falcao je igračina, bez sumnje, al po meni je Zlatan bolji.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 22 okt 2012, 23:28

Johny je napisao/la:Njegov njuh za go je jedino jos Pipo imao , uvjek na pravom mjestu..
Neko to radi iz ljubavi, a neko iz ofsajda - Pippo Inzaghi :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 okt 2012, 23:41

Da je nama jedan Arshavin, al isti onaj sto je dao 4 gola liverpoolu u jednoj utakmici
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 okt 2012, 23:42

frankqqqqq je napisao/la:Dobro, to tvoje je tačno, ne osporavam. Ali kad će opet izaći onakav napadač, sa onakvom visinom da posjeduje onakvu viziju, brzinu, tehniku i snagu odjednom?
Zlatan nije medijski prenapuhan, on je jednostavno zvijer, zvijer koju bi svaki trener volio imat u timu. Jest, malo je arogantan i prgav, al brate mili čovjek je najbolji, pazi po meni, najbolji napadač na svijetu.

Džaba, on ne trči mnogo ali on jednim svojim potezom preokrene utakmicu u korist svoga tima, to je njegova magija. I sam vidiš kakav je Milan sad, on je bio playmaker, goalgetter, bukvalno pola ekipe. To je isto bio u Interu, sada to radi u PSGu. Falcao je igračina, bez sumnje, al po meni je Zlatan bolji.
Van Basten...

Ne bas svaki trener.Guardiola se pokajao , Mourinho ga podvalio Guardioli.Vjerovatno su Wenger, Ferguson i ostali velikani slicnog misljenja.On nije doveden da igra sam i tu je kraj.Milan je u rasulu , on nije bio jedini dobar igrac tamo.Njihov prvenstveni problem je odbrana , go se uvjek zabiti moze al priamti 3 gola svako kolo je vec nedostatak Silve a ne Ibre.Italija je mnogo slabija od EPLa i Primere.

U Bareloni se nije najbolje snasao jer je egoista iako je to pokusao prikriti.

PSG i Francuska nisu mjerodavni.Opet ponavljam.Garatujem da bi 90% menadzera, trenera i ostalih kabadahija prije pozeljelo Radovana nego li Ibru.Jedan igrac ne cini tim osim ako nisi Messi :mrgreen:

Sorry na skretanju s teme.Posvetimo se Arsenalu. :)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 okt 2012, 23:48

Falcao Radamele za tebe je Giroud Pele.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 okt 2012, 00:21

Falcao je trenutno najpopularniji i najpozeljniji napadac na svijetu ali ne mislim da je to zato sto je bolji od Ibre, nego zato sto je 4-5 godina mladji. Ibri je 31 godina.

Ibra je prije 3-4 godine bio skuplji nego Falcao sada. Znamo da su igraci iz godine u godinu sve skuplji i skuplji pa ni to ne ide u prilog Falcau. Cak je i prije 3-4 godine bio stariji nego Falcao sada (mozda godinu ali jeste :)).

Mozda smo mi malo subjektivni i sigurno da smo vise puta gledali Ibru. Ja sam ga cak i uzivo gledao :D i vec godinama ga smatram najboljim i najkompletnijim napadacem na svijetu.

Treba Falcao prvo da igra u nekom velikom klubu da bi se mogao porediti sa Ibrom. Porto je dobar, dobar je i Atletico ali ni jedan ni drugi klub ne spadaju u velike klubove danasnjice.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 23 okt 2012, 10:09

Ma pustite Radamela, ima tu i Cavani koji je u istom rangu "najboljih" kao i ovaj, masinerija od igraca.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 okt 2012, 11:53

Radamela sad mozete poredit samo sa Messijem i Ronaldom..Ostali su level ispod..
Ko garantuje da bi i ovaj dvojac gore ovako igrao u Portu i Atletiku ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 23 okt 2012, 12:51

Ne kenjajte molim vas. Svako ima svoje poglede na fudbalere. Izmedju debelog i Falkaa je bilo more istih takvih fudbalera, samo je poenta gdje ko igra.
arnelinho mislim na mesija i ronalda. ono majko više ne rađa :D. Dat više golova nego što imaš utakmica u nogama je van svake pameti. i to ne govorimo o par utakmica nego o stotinama.
Vođa zna.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 23 okt 2012, 12:59

Zdravo raja, velike pare želim uložit' na Arsenal, pa me zanima kakva je situacija kod vas ? Ima li izostanaka, kakav sastav se očekuje ? Ako može info, hvala.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 okt 2012, 14:29

kad se Diaby vraća?
Agieren statt reagieren

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 23 okt 2012, 14:47

nedim1993 je napisao/la:Ne kenjajte molim vas. Svako ima svoje poglede na fudbalere. Izmedju debelog i Falkaa je bilo more istih takvih fudbalera, samo je poenta gdje ko igra.
arnelinho mislim na mesija i ronalda. ono majko više ne rađa :D. Dat više golova nego što imaš utakmica u nogama je van svake pameti. i to ne govorimo o par utakmica nego o stotinama.
A Radamel kaze :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Najbolji za kraj:
[youtube][/youtube]

Ne treba tu imat poseban pogleda da se vidi da su Ronaldo i Messi dobili konkurenta,koji ce bit jos konkurentniji ako Atletico izbori LP ili ako predje u drugi klub..
Arsenal tesko da bi mogao uci u utrku za njega,ali kada bi ga uspjeli dovesti bilo bi to mozda najvece pojacanje jos od Anrija..

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 23 okt 2012, 14:57

Gargamel Falcao :mrgreen:

Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 okt 2012, 15:14

TheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao :mrgreen:

Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?
Veceras nec moci :D Sutra mozda :P

@L_blancos Bendtner je davao ljepse golove od ta tri :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.