Sad za vrijeme utakmice Everton-Arsenal

[youtube][/youtube]phil neville18 @fizzer18
Btw jack Wilshire played for arsenal and he looked very good!
Da nam je kakvog mudonju ko njega u odbrani, eh, da nam je..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
[youtube][/youtube]phil neville18 @fizzer18
Btw jack Wilshire played for arsenal and he looked very good!
Ti i fudbal ste miljama odvojeni.Sem Arsenala ne vidis dalje , niti znas dalje.Samo jednu utakmicu da si pogledao a da je igrao Falcao znao bi o cemu je rijec.Bio to Porto,Atletico,Kolumbija.Najkompletniji napadac jos do vremena Debelog.nedim1993 je napisao/la:dajte ba ljudi. Eto sad Falcao sad u TOP 5 uleti . jbt faktički je ove sezone dobit epitet El tigrea zvijeri najboljeg napadača, posle jedne serije i td. Ne poričem da je strašna igračina. Al tolike pare davat za jednog čovjeka meni nikad nije opcija. Ševčenko je bio sve u milanu, bog i batina, dođe u čelzi propade ko Grčka, Tores isto iz lpooola isto. a dalo se za njih oko 100 miliona eura. Abramovič je glupan.
a niko ne može da je reć najbolji na svijetu, jer imaju mesi i ronaldo. NJih izgleda ljudi zaboravljaju , ko da se ne računaju među fudbalere.
Ja mislim da će proć decenija i decenija u fudbalu dok se opet dočekaju Messi i Ronaldo da igraju u istoj generaciji
frankqqqqq je napisao/la:Ne računaš Ibru jel tako? Zlatan je najkompletniji, Falcao odmah iza njega.
Neko to radi iz ljubavi, a neko iz ofsajda - Pippo InzaghiJohny je napisao/la:Njegov njuh za go je jedino jos Pipo imao , uvjek na pravom mjestu..
Van Basten...frankqqqqq je napisao/la:Dobro, to tvoje je tačno, ne osporavam. Ali kad će opet izaći onakav napadač, sa onakvom visinom da posjeduje onakvu viziju, brzinu, tehniku i snagu odjednom?
Zlatan nije medijski prenapuhan, on je jednostavno zvijer, zvijer koju bi svaki trener volio imat u timu. Jest, malo je arogantan i prgav, al brate mili čovjek je najbolji, pazi po meni, najbolji napadač na svijetu.
Džaba, on ne trči mnogo ali on jednim svojim potezom preokrene utakmicu u korist svoga tima, to je njegova magija. I sam vidiš kakav je Milan sad, on je bio playmaker, goalgetter, bukvalno pola ekipe. To je isto bio u Interu, sada to radi u PSGu. Falcao je igračina, bez sumnje, al po meni je Zlatan bolji.
A Radamel kaze :nedim1993 je napisao/la:Ne kenjajte molim vas. Svako ima svoje poglede na fudbalere. Izmedju debelog i Falkaa je bilo more istih takvih fudbalera, samo je poenta gdje ko igra.
arnelinho mislim na mesija i ronalda. ono majko više ne rađa. Dat više golova nego što imaš utakmica u nogama je van svake pameti. i to ne govorimo o par utakmica nego o stotinama.
Veceras nec mociTheVerminator je napisao/la:Gargamel Falcao![]()
Zna li neko šta o sastavu za večeras, možemo li GA očekivat barem 15-ak minuta?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.