FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako dodje Prses i solidan napadac, ne bi ovo mogla biti losa ekipa. Klupa bi mozda mogla biti tanka, a trener pogotovo. Samo da opet ne pocne kenjati sa menadzerima kao u Federalnoj...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.Slobodas je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:02Mozda i ne fali stoper ako je ostao Ignjatovic , mogu on i Dubačkić prvu lagano. Fali nam spic neki klasni i Prses ako dodje elhamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:53Dosta čak zabrinjava i to što je ostalo svega 10ak dana do početka sezone, a mi nemamo ni kompletiranu prvu postavu fali ovdje štoper, vezni i špic. A tek koliko nam zamjena fali koje mogu biti konkurentne kad se zahukta sezona. Bit će ovo haman duga i mučna sezona, nadat se najboljem.
Uprava radi ogroman poso što se tiče rješavanja dugova i traže igrače koje klub može platiti, da bi se izbjegavala nova zaduženja i svaka cast na tome, ali kako će ovo izgledat na terenu brine i to pravo brine.
Pršeš bi nam samo tako lego valjda ga i završe on uz Dinu i ispred Brazilac sasvim ok vezni red. A napadač je pod moranjem spominje se Mujagić koji nije loše rješenje.
Vezni red za poginut, pogotovo gdje ces se u vecini utakmica branit, a od njih trojice ni jedan nije blizu defanzivnog veznogtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:29Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.Slobodas je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:02Mozda i ne fali stoper ako je ostao Ignjatovic , mogu on i Dubačkić prvu lagano. Fali nam spic neki klasni i Prses ako dodje elhamtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:53Dosta čak zabrinjava i to što je ostalo svega 10ak dana do početka sezone, a mi nemamo ni kompletiranu prvu postavu fali ovdje štoper, vezni i špic. A tek koliko nam zamjena fali koje mogu biti konkurentne kad se zahukta sezona. Bit će ovo haman duga i mučna sezona, nadat se najboljem.
Uprava radi ogroman poso što se tiče rješavanja dugova i traže igrače koje klub može platiti, da bi se izbjegavala nova zaduženja i svaka cast na tome, ali kako će ovo izgledat na terenu brine i to pravo brine.
Pršeš bi nam samo tako lego valjda ga i završe on uz Dinu i ispred Brazilac sasvim ok vezni red. A napadač je pod moranjem spominje se Mujagić koji nije loše rješenje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Pa imas Kurtalica i Hadzanovica na zadnjem veznom, ko da se mora igrati sa trojicom u veziklasik je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:40Vezni red za poginut, pogotovo gdje ces se u vecini utakmica branit, a od njih trojice ni jedan nije blizu defanzivnog veznogtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:29Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ako ćemo se branit ova trojica u vezi zajedno ne bi ni igrala, al ne vidim poentu nit šta možemo dobiti ako budemo igrali defanzivno. Ako hoćemo nešto moramo napasti narucito ove poput Igmana, Radnika, Goska itd. a što ne napasti i Sarajaevo, Želju, Zrinjski šta to možemo izgubiti. Vidjeli smo valjda kako smo prošli put prošli kad smo se branili i gdje treba i gdje ne treba, ispali iz lige. A ovaj trojica Pršeš Dino Tallison ima i kreativnost i tehniku i sve što godina baš zbog defanzivaca i destruktivaca u vezi nismo imali.klasik je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:40Vezni red za poginut, pogotovo gdje ces se u vecini utakmica branit, a od njih trojice ni jedan nije blizu defanzivnog veznogtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:29Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.
-
- Kontakt:
Ovaj trojac je po meni najkvalitetniji od vaznih igrača s kojima bi mogli raspolagati, može tu i Kurta igrat kad su utakmice gdje se mora zatvorit il na kraju da se zatvori utakmica, a Hadžanović samo za klupe može poslužit.Slobodas je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:46Pa imas Kurtalica i Hadzanovica na zadnjem veznom, ko da se mora igrati sa trojicom u veziklasik je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:40Vezni red za poginut, pogotovo gdje ces se u vecini utakmica branit, a od njih trojice ni jedan nije blizu defanzivnog veznogtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:29
Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.
- Beduin
- Kontakt:
Dino treba igrati sto vise naprijed i tacka. Sve ostalo je trosenje odlicnog ofanzivca.
Jedino sa trojicom u vezi OK, gdje opet ne bi bio podredjen primarno defanzivnim zadacima.
Jedino sa trojicom u vezi OK, gdje opet ne bi bio podredjen primarno defanzivnim zadacima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znam ja sta ti pricas, al nema sanse da ce ova trojica (hipoteticki sa Prsom) igrat zajedno, jedino da se krilo zrtvuje pa da Tallison kao krilo ulazu unutra i igra. Nekako vjerujem da ce to Nala radit, da nece igrat bez Kurtalica/Hadzaovica/Hasanovica u prvih 11.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 16:00Ako ćemo se branit ova trojica u vezi zajedno ne bi ni igrala, al ne vidim poentu nit šta možemo dobiti ako budemo igrali defanzivno. Ako hoćemo nešto moramo napasti narucito ove poput Igmana, Radnika, Goska itd. a što ne napasti i Sarajaevo, Želju, Zrinjski šta to možemo izgubiti. Vidjeli smo valjda kako smo prošli put prošli kad smo se branili i gdje treba i gdje ne treba, ispali iz lige. A ovaj trojica Pršeš Dino Tallison ima i kreativnost i tehniku i sve što godina baš zbog defanzivaca i destruktivaca u vezi nismo imali.klasik je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:40Vezni red za poginut, pogotovo gdje ces se u vecini utakmica branit, a od njih trojice ni jedan nije blizu defanzivnog veznogtuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 15:29
Dubačkić i Ignjatović su solidan tandem al za zamjenu imaš samo Hasanbegovica i to jer je borben, a u Osmankovića ne polažem neke nade uopste se prošli put nije pokazao a i ne vidim poentu njegovog vraćanja al et vjv da se rupe popune.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ma ja i to što kažeš gurat će se neko od njih kao defanzivni, iako bi ova trojica zajedno u tandemu zadali muke mnogim ekipama pa čak i iz vrha.klasik je napisao/la: ↑25 jul 2024, 16:59Znam ja sta ti pricas, al nema sanse da ce ova trojica (hipoteticki sa Prsom) igrat zajedno, jedino da se krilo zrtvuje pa da Tallison kao krilo ulazu unutra i igra. Nekako vjerujem da ce to Nala radit, da nece igrat bez Kurtalica/Hadzaovica/Hasanovica u prvih 11.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑25 jul 2024, 16:00Ako ćemo se branit ova trojica u vezi zajedno ne bi ni igrala, al ne vidim poentu nit šta možemo dobiti ako budemo igrali defanzivno. Ako hoćemo nešto moramo napasti narucito ove poput Igmana, Radnika, Goska itd. a što ne napasti i Sarajaevo, Želju, Zrinjski šta to možemo izgubiti. Vidjeli smo valjda kako smo prošli put prošli kad smo se branili i gdje treba i gdje ne treba, ispali iz lige. A ovaj trojica Pršeš Dino Tallison ima i kreativnost i tehniku i sve što godina baš zbog defanzivaca i destruktivaca u vezi nismo imali.
Realno ni Kalesic ni Tallison nisu igrali na PL nivou, tako da nebi ja bas letio sa tim izjavama, al pred nama je, vidicemo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Nadam se samo da mu Hadzanovic nece igrati u prvih 11.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
0-0 protiv Laktasa...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Barem nismo primili gol...
Eto nema vise izgovora "teske noge".
Ovo ce bit patnja nad patnjama. Nikad nije teze bilo cekat pocetak prvenstva.
Garantujem da je ovaj medju najgora tri trenera zadnjih 10 godina u PL.
Sprdali smo Jagodica, al on je za ovog strucnjaka izmislio fudbal.
Volim tebe, više od sebe
Nisam ne oporavio ni od prosle sezone, a nova kuca na vrataantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 20:27Barem nismo primili gol...
Sprdali smo Jagodica, al on je za ovog strucnjaka izmislio fudbal.

Pripreme nimalo ne obecavaju...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
I sve dok je on tu, bice ovakva patnja.DamirT je napisao/la: ↑25 jul 2024, 20:58Nisam ne oporavio ni od prosle sezone, a nova kuca na vrataantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 20:27Barem nismo primili gol...
Sprdali smo Jagodica, al on je za ovog strucnjaka izmislio fudbal.![]()
Pripreme nimalo ne obecavaju...
On nema skoro nista u sebi trenersko.
Nit da smisli taktiku, nit da nabrije i fizicki spremi igrace.
Jedino kad budemo nekad imali para za bacanje, a necemo nikad, da bude tu kao neko ko ce sluzit za analizu utakmica.
To je njegov domet.
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako sam skontao Sloboda tj. uprave koje su vodile Slobodu dodju Nalicu veci iznos? U tom slucaju je bolje da on vodi Slobodu i da se to nekako nivelise.
A treba pojacanja nekih u zadnji cas pa je bolje na proljece stediti. Ako se sjecate zadnjih godina da smo mi na jesen stedili, a onda na proljece igrac duplo hoce
Bolje napravi 10 bodova hlada i onda se zafrkavaj na proljece.
A treba pojacanja nekih u zadnji cas pa je bolje na proljece stediti. Ako se sjecate zadnjih godina da smo mi na jesen stedili, a onda na proljece igrac duplo hoce

Mislim da je oko 300 hiljada KM. Koliko znam posudio im je pare za licencu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 21:13Kako sam skontao Sloboda tj. uprave koje su vodile Slobodu dodju Nalicu veci iznos? U tom slucaju je bolje da on vodi Slobodu i da se to nekako nivelise.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nama protiv ovog Sarajeva ne gine 4-5 golova.
Koliko su samo napredovali u odnosu na proslu godinu.
Volim tebe, više od sebe
Svaki tim na pripremama napreduje i uklanja nedostatke, samo mi milimetra nismo napredovali.antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 21:28Nama protiv ovog Sarajeva ne gine 4-5 golova.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.