Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
U nba mu predviđaju kratku karijeru zbog grbavosti u europi ni jedan trener nije dovoljno dobar da ga trenira izgleda... Za godinu dvije ce se skontati da je musa malo teska i konfliktna licnost.
You are someone else I am still right here
fino pusite ovo sto vam u..... serviraju,praveci od njega konfliktnu licnost....prebio stipanovica mos mislit
jedan od motiva njihovog medijskog i forumskog izivljavanja nad musom lezi u cinjenci da su im dva navodna bisera bender i hezonja propali a drugi navodni biseri (poput slavice i mazalina) se nisu razvili....musa nije cvjecka, upitno je kako ce se snaci u nba, ali ovo sto oni rade se zove character assasination
Ovo je sportski forum ostavi se etiketiranja Nermin
jedan od motiva njihovog medijskog i forumskog izivljavanja nad musom lezi u cinjenci da su im dva navodna bisera bender i hezonja propali a drugi navodni biseri (poput slavice i mazalina) se nisu razvili....musa nije cvjecka, upitno je kako ce se snaci u nba, ali ovo sto oni rade se zove character assasination
Ovo je sportski forum ostavi se etiketiranja Nermin
Do kada će bh mediji ovog plačka usiljeno podržavati? Svakako da je najveci talent kosarke godinama unazad, ali ovo što pišu pojedini novinarcici i neke velike patriote na ovom forumu je degutantno. Tko ga ne prati u HR kosarci, mogao je jasno vidjeti na onoj utakmici s Rusima. Jadno mi je kao simpatizeru BH kosarkaske reprezentacije bilo gledati kako se u 7 minuta Mirzi zaboravilo vise od desetljece borbe za nacionalni dres, sa parkinga ratatata i promocije drzave u NBA te je cijeli narod stao na stranu cmizdravca koji jos nije posteno ni isprljao znojem dres nacionalnog A tima.
Dobre savjete s foruma moze procitat: a) nikad veci od Mirze Delibsica b) odi kod Obradovica na besplatne satove kulture
Dobre savjete s foruma moze procitat: a) nikad veci od Mirze Delibsica b) odi kod Obradovica na besplatne satove kulture
- tuzlak1987
- Kontakt:
U NBA nece imati nikakvih problema sa ponasanjem, on je tip koji ce prvi doci na trening. Takvi u NBA nemaju problema, jedino sto u NBA moras paziti je da ne pijes, ne drogiras se, ne moras ni trenirati na nivou, a biti ces placen. A onaj ko zeli da radi na sebi ce za par godina postati duplo bolji, a on je jedan od onih sto rade, takav karakter. Kada je utakmica trener ce te pohvaliti i kada uzimas nerezonske suteve, nece se istresati na tebe. Uglavnom potpuno druga atmosfera i ne trazi se dlaka u jajetu.Pip je napisao/la:fino pusite ovo sto vam ustase serviraju,praveci od njega konfliktnu licnost....prebio stipanovica mos mislit
Musa nije ni najbolji igrac Cedevite kako ga ovaj portal naziva... neodgojeni balavac nazalost...Pip je napisao/la:fino pusite ovo sto vam ustase serviraju,praveci od njega konfliktnu licnost....prebio stipanovica mos mislit
-
- Kontakt:
Da je tvoj Hrvat onda bi valjao jedan u HR sve rade da ga unište, jer ne mozete podnijeti da veći talenat nije zaigrao u vašoj ligi i vašem klubu, a on dolazi iz vama mrske BiH za Musu se ne brine ode on u NBA, a vi nastavite da razvijate Kruslina, Katica, Zganeca i Darka Baju.sretan123 je napisao/la:Do kada će bh mediji ovog plačka usiljeno podržavati? Svakako da je najveci talent kosarke godinama unazad, ali ovo što pišu pojedini novinarcici i neke velike patriote na ovom forumu je degutantno. Tko ga ne prati u HR kosarci, mogao je jasno vidjeti na onoj utakmici s Rusima. Jadno mi je kao simpatizeru BH kosarkaske reprezentacije bilo gledati kako se u 7 minuta Mirzi zaboravilo vise od desetljece borbe za nacionalni dres, sa parkinga ratatata i promocije drzave u NBA te je cijeli narod stao na stranu cmizdravca koji jos nije posteno ni isprljao znojem dres nacionalnog A tima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la:Da je tvoj Hrvat onda bi valjao jedan u HR sve rade da ga unište, jer ne mozete podnijeti da veći talenat nije zaigrao u vašoj ligi i vašem klubu, a on dolazi iz vama mrske BiH. Musu se ne brine ode on u NBA, a vi nastavite da razvijate Kruslina, Katica, Zganeca i Darka Baju.sretan123 je napisao/la:Do kada će bh mediji ovog plačka usiljeno podržavati? Svakako da je najveci talent kosarke godinama unazad, ali ovo što pišu pojedini novinarcici i neke velike patriote na ovom forumu je degutantno. Tko ga ne prati u HR kosarci, mogao je jasno vidjeti na onoj utakmici s Rusima. Jadno mi je kao simpatizeru BH kosarkaske reprezentacije bilo gledati kako se u 7 minuta Mirzi zaboravilo vise od desetljece borbe za nacionalni dres, sa parkinga ratatata i promocije drzave u NBA te je cijeli narod stao na stranu cmizdravca koji jos nije posteno ni isprljao znojem dres nacionalnog A tima.
Tko je po tvom misljenju veci talent Musa ili Nurkic
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Dzanan MusaBassha je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Da je tvoj Hrvat onda bi valjao u HR sve rade da ga unište, jer ne mozete podnijeti da veći talenat nije zaigrao u vašoj ligi i vašem klubu, a on dolazi iz vama mrske BiH za Musu se ne brine ode on u NBA, a vi nastavite da razvijate Kruslina, Katica, Zganeca i Darka Baju.sretan123 je napisao/la:Do kada će bh mediji ovog plačka usiljeno podržavati? Svakako da je najveci talent kosarke godinama unazad, ali ovo što pišu pojedini novinarcici i neke velike patriote na ovom forumu je degutantno. Tko ga ne prati u HR kosarci, mogao je jasno vidjeti na onoj utakmici s Rusima. Jadno mi je kao simpatizeru BH kosarkaske reprezentacije bilo gledati kako se u 7 minuta Mirzi zaboravilo vise od desetljece borbe za nacionalni dres, sa parkinga ratatata i promocije drzave u NBA te je cijeli narod stao na stranu cmizdravca koji jos nije posteno ni isprljao znojem dres nacionalnog A tima.
Tko je po tvom misljenju veci talent Musa ili Nurkic
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Jos nesto, Musi stvarno svaka cast na ponasanju koje pokazuje sve ove godine u ovom hibridnom klubu. Momak je gotovo svakom igracu pokazao postovanje iako nijednom nije trebo i tu mislim da je pogrijesio. Kada se prica o Musi treba imati u glavi da se prica o momku koji sa yebenih 19 god. je -najbolji strijelac U16 Eurobasketa 2014
-najbolji strijelac i asistent U16 Eurobasketa 2015
-MVP U16 Eurobasketa 2015
-petorka u16 Eurobasketa 2015
-petorka ANGT Beograd 2016 (iako povrijedjen)
-najbolji strijelac U17 Mundobasketa 2016
-petorka U17 Mundobasketa 2016
-MIP Adidas Eurocamp Treviso 2017
-ABA League Top Prospect 2017/18
-petorka ABA League 2017/18
-Eurocup Rising Star Trophy 2017/18
i jos sam sigurno zaboravio nesto. Od pocetka je trebo yebat mamicu svim Amerima u Cedeviti, nakazi Zdovcu, upravi Cedevite, pokazat im da je on gazda tu i da mora biti prva opcija, a ne da gleda smijesne igrace kako se ispucavaju. Ja prvi bi im yebo mamu svima, pocev od klosara navijaca Zadra pa dalje. Jednostavno Hrvati ne mogu svariti da je Musa to sto jest, pa onda ovakvi komentari od idiota sa Sportneta pa do ovih iz vukojebine zvane Siroki Brijeg.
Kao sto rekoh, Musa ce u NBA zato sto ima kvalitet i sto ima zelju i volju za treningom, a uz NBA trenere moze samo napredovati.
i jos sam sigurno zaboravio nesto. Od pocetka je trebo yebat mamicu svim Amerima u Cedeviti, nakazi Zdovcu, upravi Cedevite, pokazat im da je on gazda tu i da mora biti prva opcija, a ne da gleda smijesne igrace kako se ispucavaju. Ja prvi bi im yebo mamu svima, pocev od klosara navijaca Zadra pa dalje. Jednostavno Hrvati ne mogu svariti da je Musa to sto jest, pa onda ovakvi komentari od idiota sa Sportneta pa do ovih iz vukojebine zvane Siroki Brijeg.
Kao sto rekoh, Musa ce u NBA zato sto ima kvalitet i sto ima zelju i volju za treningom, a uz NBA trenere moze samo napredovati.
MES QUE UN CLUB!
Wandelanoite je napisao/la:Jos nesto, Musi stvarno svaka cast na ponasanju koje pokazuje sve ove godine u ovom hibridnom klubu. Momak je gotovo svakom igracu pokazao postovanje iako nijednom nije trebo i tu mislim da je pogrijesio. Kada se prica o Musi treba imati u glavi da se prica o momku koji sa yebenih 19 god. je -najbolji strijelac U16 Eurobasketa 2014
Pusti vodu neka **** odu jado
Neznam kako stojimo sa mladim kosarkaskim talentima, ali se nadam da je Musa zadnji BiH-reprezentativac (talenat) koji je zaigrao za ovo smece od kluba! Oni ti ga samo mogu pusiti, Dzanane! Izdrzi jos malo, uskoro letis preko bare!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
tuzlak1987 je napisao/la:On je trebao otici iz Hrvatske u trenutku kada je odbio igrati za Hrvatsku reprezentaciju. I u tome je citav problem.
pa zar mu je nudjeno da igra za hrvatsku reprezenatciju,kad je to bilo??,tek je nedavno dobio sportsko drzavljanstvo
I sta je ovo? Kad spomenu "odlican" ocekivao sam dole neku ozbiljnu elaboraciju i analizu a ono los humor nekog klauna koji ne zna ni kako se zove igrac kojeg komentarise.sb1996 je napisao/la:Evo ga post sa sportnetovog foruma.... Odlican odgovor po meni za ovaj clanak ovog portala koji Musu naziva najboljim igracem Cedevite ove sezone![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cibonu se jučer ništa nije pitalo, kao što se ni Cedu nije pitalono u prvoj utakmici. Jedini razlog zašto nisu dobili 30 razlike je Dženan jebogati Musa, kojem je netko, dok je bio mali, reko - slušaj jaro, tiš biti najbolji odavde do Amerike. Sad bi ga neko trijezan trebao posjesti pred sebe i reći mu kako stvari stoje, otprilike ovako: Slušaj vamo, ne ti, govorim kondoru u tvojoj glavi, kao prvo - nikad nijedan bosanac neće biti veći košarkaš od Mirze Delibašića. Kao drugo - je.bo te taj NBA i ko ti reko za njega. Ako te turci kupe, moš se lupat petama u tu grbu. Dženan Musa je bosanski Nik Slavica, samo mu, za razliku od originala, još daju da igra.
Ovi rekose najveci projekt i jedan od najboljih kosarkasa, sto je tacno. Sve se to ovdje kazalo i dokazalo. Slobodan si da argumentovano oboris tvrdnju.
Za razliku od ovog kojeg citiras, probaj bar ime pogoditi pa da u startu ne skontamo kako nisi upucen.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Džanan Musa, mladi košarkaš zagrebačke Cedevite i lider kadetske selekcije BiH koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, potvrdio je da postoji interes hrvatske reprezentacije da obuče dres te selekcije, ali ne i njegov interes za promjenu državljanstva.filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:On je trebao otici iz Hrvatske u trenutku kada je odbio igrati za Hrvatsku reprezentaciju. I u tome je citav problem.
pa zar mu je nudjeno da igra za hrvatsku reprezenatciju,kad je to bilo??,tek je nedavno dobio sportsko drzavljanstvo
– Tačno je da postoji interes hrvatske reprezentacije, ali ja sam to rekao mnogo puta, a reći ću i sad. To me ni najmanje ne zanima i ne želim razmišljati o promjeni svog sportskog državljanstva. Ja nastupam za Bosnu i Hercegovinu i volim je toliko da ih mi ne pada na pamet da zbog novca ili bilo kakve druge materijalne koristi promijenim državljanstvo, a siguran sam da slično razmišljaju i moji saigrači. Nema ljepšeg osjećaja nego kada vidite da ste uzor djeci, to se ne može platiti – kazao je Musa za Novo Vrijeme, prenosi Fena.
Pip je napisao/la:fino pusite ovo sto vam ustase serviraju,praveci od njega konfliktnu licnost....prebio stipanovica mos mislit
valjda hrvati,ne ustase,onda je i autor posta iznad ovog tvog posta ustaša,jer ga naziva konflkttnom osobom
tuzlak1987 je napisao/la:Džanan Musa, mladi košarkaš zagrebačke Cedevite i lider kadetske selekcije BiH koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, potvrdio je da postoji interes hrvatske reprezentacije da obuče dres te selekcije, ali ne i njegov interes za promjenu državljanstva.filip13 je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:On je trebao otici iz Hrvatske u trenutku kada je odbio igrati za Hrvatsku reprezentaciju. I u tome je citav problem.
– Tačno je da postoji interes hrvatske reprezentacije, ali ja sam to rekao mnogo puta, a reći ću i sad. To me ni najmanje ne zanima i ne želim razmišljati o promjeni svog sportskog državljanstva. Ja nastupam za Bosnu i Hercegovinu i volim je toliko da ih mi ne pada na pamet da zbog novca ili bilo kakve druge materijalne koristi promijenim državljanstvo, a siguran sam da slično razmišljaju i moji saigrači. Nema ljepšeg osjećaja nego kada vidite da ste uzor djeci, to se ne može platiti – kazao je Musa za Novo Vrijeme, prenosi Fena.

Ma ti si neki obicni balavac koji vjerojatno ima ISILove zastave u kuci i njima se puse.Wandelanoite je napisao/la:Da je tvoj Hrvat onda bi valjao smecaru jedan u HR sve rade da ga unište, jer ne mozete podnijeti da veći talenat nije zaigrao u vašoj ligi i vašem klubu, a on dolazi iz vama mrske BiH. Vi ste najgori narod na planeti, Srbi su za vas male mace, a za Musu se ne brine ode on u NBA, a vi nastavite da razvijate Kruslina, Katica, Zganeca i Darka Baju.sretan123 je napisao/la:Do kada će bh mediji ovog plačka usiljeno podržavati? Svakako da je najveci talent kosarke godinama unazad, ali ovo što pišu pojedini novinarcici i neke velike patriote na ovom forumu je degutantno. Tko ga ne prati u HR kosarci, mogao je jasno vidjeti na onoj utakmici s Rusima. Jadno mi je kao simpatizeru BH kosarkaske reprezentacije bilo gledati kako se u 7 minuta Mirzi zaboravilo vise od desetljece borbe za nacionalni dres, sa parkinga ratatata i promocije drzave u NBA te je cijeli narod stao na stranu cmizdravca koji jos nije posteno ni isprljao znojem dres nacionalnog A tima.
Meni valja Mirza Teletovic, pravi Hercegovac i ljudska velicina, a vi Bosnjaci ste ga svi popljuvali nakon sto je kao kapetan placki puko jednu odgojnu, sramota nevidjena.
Sami neka ga njegov prijatelj Stanko Barać zovne na neku utakmicu u Siroki Brijeg, pa ces vidjet kako ce primitivna publika cijeniti kad ti jedan takav košarkas dodje u pravu kosarkasku sredinu. Pozz
pogresno se prilazi problemu, tj. jucerasnjem slucaju... ne radi se o tome dal je Dzanan saigraca odgurnuo slabo il jako, dal ga je minimalno pomjerio il ga je oborio na pod, poenta je u tome da je on provocirao suce i u medjuvremenu ostaje saigrac i to stariji, iskusniji, autoritativniji, da mu kaze da se smiri i da to ne radi, a ovaj njega odguruje... napravit ce to nekad i buducnosti, pa bi ekipa mogla ispastat zbog toga
budimo realni, nije ovo prvi put da se Dzanan nadje u ekscesnim situacijama, manjim ili vecim...
budimo realni, nije ovo prvi put da se Dzanan nadje u ekscesnim situacijama, manjim ili vecim...
Chinaglia je napisao/la:pogresno se prilazi problemu, tj. jucerasnjem slucaju... ne radi se o tome dal je Dzanan saigraca odgurnuo slabo il jako, dal ga je minimalno pomjerio il ga je oborio na pod, poenta je u tome da je on provocirao suce i u medjuvremenu ostaje saigrac i to stariji, iskusniji, autoritativniji, da mu kaze da se smiri i da to ne radi, a ovaj njega odguruje... napravit ce to nekad i buducnosti, pa bi ekipa mogla ispastat zbog toga
da,sta da mu je stipanovic vratio na isti nacin,ne bi andrija valjao