FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zna li neko 100% u koliko je sutra trening na grbavici?!
- dolina cupova
- Kontakt:
sutra aBd svi na tekmu u hrasnici u 18:00 protiv famosa

znaci nemaju sutra treninga ujutru jel?!dolina cupova je napisao/la:sutra aBd svi na tekmu u hrasnici u 18:00 protiv famosa![]()
pa najvjerovatnije da nemaju ako im je utakmica u 18
Dali ima neko od vas ikakvih informacija o renoviranju (modernizaciji) Grbavice?
Zasto se taj stadion ne dogradi? Zar grad Sarajevo i simpatizeri Zelje ne zasluzuju da taj hram fudbala zasija u punom sjaju? Zar nemanijednog mocnog Bosanca ili stranog investitora koji bi pokrenuo stanje iz mrtvila?
Zalosno, Zeljo i Manijaci zasluzuju vise od ovoga sto imaju!!!
Ako iko ima kakav konkretan odgovor na moja pitanju bicu zahvalan.
Inace gotivim Manijake. Bio sam na jednoj tekmi za vreme mog boravka u Sa i bio sam pozitivno odusevljen ambijentom na Jugu ( inace mrzim Jug, ali ne Zeljin).
Zasto se taj stadion ne dogradi? Zar grad Sarajevo i simpatizeri Zelje ne zasluzuju da taj hram fudbala zasija u punom sjaju? Zar nemanijednog mocnog Bosanca ili stranog investitora koji bi pokrenuo stanje iz mrtvila?
Inace gotivim Manijake. Bio sam na jednoj tekmi za vreme mog boravka u Sa i bio sam pozitivno odusevljen ambijentom na Jugu ( inace mrzim Jug, ali ne Zeljin).
- dolina cupova
- Kontakt:
brate moj ima govorkanja o izgradnji istoka i da su papiri zavrseni,ja mislim da oni cekaju plavo vece da dobiju odredenu kolicinu novca i da pojacaju kadar i da ostave za tribinu...druga solucija je bila da avaz i konzum izgrade stadion a zauzvrat da im se podijele prostori na tim tribinama na odreden broj godina...uglavnom se jos nista nezna...a neox brate ja mislim da ce ipak biti ujutru nekad trening...cole-ch je napisao/la:Dali ima neko od vas ikakvih informacija o renoviranju (modernizaciji) Grbavice?
- el-fighter
- Kontakt:
Pa onda najbolje da Avaz i Konzum izgrade stadion, a vi ih reklamirate na dresovima nekoliko godina. Zna li neko koji bi sastav mogao istrčati protiv FAMOSA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ovo sa Avazom bilo bi beton. Fahro ima zelembaca, ali i zna znanje.dolina cupova je napisao/la:brate moj ima govorkanja o izgradnji istoka i da su papiri zavrseni,ja mislim da oni cekaju plavo vece da dobiju odredenu kolicinu novca i da pojacaju kadar i da ostave za tribinu...druga solucija je bila da avaz i konzum izgrade stadion a zauzvrat da im se podijele prostori na tim tribinama na odreden broj godina...uglavnom se jos nista nezna...a neox brate ja mislim da ce ipak biti ujutru nekad trening...cole-ch je napisao/la:Dali ima neko od vas ikakvih informacija o renoviranju (modernizaciji) Grbavice?
- dolina cupova
- Kontakt:
ma dobro jos je to tako reci na pocetku...a el fighter pa nismo mi jbt cuj zna li ko sastav hahah 

najbolje ti je nabavit osimov br mob pa ga prozvat ovako oko 1-2 i pitat ga...ha ya..pa nam svima napises ovdje...el-fighter je napisao/la:Pa onda najbolje da Avaz i Konzum izgrade stadion, a vi ih reklamirate na dresovima nekoliko godina. Zna li neko koji bi sastav mogao istrčati protiv FAMOSA.

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
PA ja a haj do 3 cu ga nabavit 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Danas 18.00 svi na tekmu!!!!
Ako neko pita za pojacanja definitivno pojacanja ce biti jos 

ma nemoj mi recinime_tm87 je napisao/la:Ako neko pita za pojacanja definitivno pojacanja ce biti jos
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
tax je napisao/la:ma nemoj mi recinime_tm87 je napisao/la:Ako neko pita za pojacanja definitivno pojacanja ce biti jos

Tracy McGrady!!!
Kad nam Famos uvali 5 komada danas
opet Bajevic hrli za Bekrica, ne znam ako daje dobro obestecenje treba ga prodat i kupit 2,3 dobra igraca

Volim te Zeljo!!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
ma izjavio amar samo da ce biti pojacanja!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
pa fkt da ce biti pojacanja...mislim mora...pa u 3 tekme primio 10 golova...cccc...a damo 1.....sramotaa!!!
Gdje su Vam Bešlija (Hare), Cocalić i Muharemović? 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Mali Beslija i Muharemovic otpisani a Cocalic koliko je meni poznato trenira sa ekipom.
Da se ja pitam i Cocalicu bi dao papire al ne pitam se
Da se ja pitam i Cocalicu bi dao papire al ne pitam se

010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.