NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
There's a "rising belief" that Kevin Garnett, Paul Pierce and Doc Rivers all want to head to Los Angeles to join the Clippers if things don't work out in Boston, according to Marc Stein on ESPN.com
The Lakers aren't willing to take back players or salary in a sign-and-trade if Dwight Howard decides to sign with another team, according to Lakers Nation's Mark Heisler.
The Grizzlies came away from their interview with Alvin Gentry extremely impressed by the former Suns coach, a **** tells CBS Sports' Ken Berger.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Druzenje sa Roseom u Beogradu 90 eura tokom promocije adidasa.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
kažnjen je bosh za taj flop. i onda kažu da heat nije floperski tim? pa najbolja tri igrača flopaju ko išta, kakav li su oni uzor saigračima 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ebes ti tu kaznu za flop,kad nama u naponu utakmice uzmu 2p...

sve dok je kazna za flopanje 5K bice ga u izobilju
to je smijesna cifra za njihove plate

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kao da bi se nesto promijenilo da im kazna bude 100k..ajde molim te. njima je svejedno kolika je kazna.miki_92 je napisao/la:sve dok je kazna za flopanje 5K bice ga u izobilju
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ok, sad je ovo vec pretjerivanjeNEZALAGANJE je napisao/la:Ma ebes ti tu kaznu za flop,kad nama u naponu utakmice uzmu 2p...![]()

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Staviti fino po utakmicu odmaranja i eto ga, nakon 5 flopova odmaras narednih 5 utakmica(a prva 4 ides po 1 tekmu) pa im nece bas biti svejedno, pogotovo u PO-u
naravno, desiti ce se nesto takvo, hoce 

Pa ne vjerujem da hoce, jer bi pojedine ekipe ostajale bez pola igraca pa bi npr. sad SASi igrali protiv Chalmersa,Colea,Allena,Haslema i Anthony-a, ali je to jedini nacin da svedu to sranje na minimum 

- adriano_leite
- Kontakt:
Ja bih lupio kaznu da bude 5% od njihove godisnje plate, za prvu kaznu flopa, druga bi isla 6% itd. Vraga bi ko nakon toga flopao. Lako je ovo 5k za svakog, a ovi sa visokim ugovorima i ne osjete, ali kada gotovo milion da na kaznu, osjetio bi sigurno. Glupo je da 5k placa neko kome je plata 450.000 i neko kome je plata 15.000.000.Lillard je napisao/la:kao da bi se nesto promijenilo da im kazna bude 100k..ajde molim te. njima je svejedno kolika je kazna.miki_92 je napisao/la:sve dok je kazna za flopanje 5K bice ga u izobilju
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
napraviti da bude 5000 za minimalce, 10000 za srednje ugovore i 30000 za ove pune ugovore, to bi i nekako moglo, ali ove suspenzije nekakve utopijske su presmjesne i nemaju pa ni 0,0000000001% sanse da zazive i stvarno cak i ovako na prvu djeluju nekako, ne znam, ma bolje da i ne komentarisem to 

Stern je nedavno spominjao suspenzije, ali je rekao da od tog nema nista bar ove godine, od sljedece bi vec mogloLenBias je napisao/la:napraviti da bude 5000 za minimalce, 10000 za srednje ugovore i 30000 za ove pune ugovore, to bi i nekako moglo, ali ove suspenzije nekakve utopijske su presmjesne i nemaju pa ni 0,0000000001% sanse da zazive i stvarno cak i ovako na prvu djeluju nekako, ne znam, ma bolje da i ne komentarisem to

ne govorim za sterna nego ovo kako si ti napisao, neke opcije gdje bi igraci odmarali po 5 utakmica zbog flopa gdje je jedan napad i potencijalni kos ugrozen, ne znam jesi li svjestan da je to ogromna kazna za takvo nesto i da se sve moze izbjeci kada bi sudije radile dobro svoj posao i za flop npr tokom utakmice davale licnu?JHam je napisao/la:Stern je nedavno spominjao suspenzije, ali je rekao da od tog nema nista bar ove godine, od sljedece bi vec mogloLenBias je napisao/la:napraviti da bude 5000 za minimalce, 10000 za srednje ugovore i 30000 za ove pune ugovore, to bi i nekako moglo, ali ove suspenzije nekakve utopijske su presmjesne i nemaju pa ni 0,0000000001% sanse da zazive i stvarno cak i ovako na prvu djeluju nekako, ne znam, ma bolje da i ne komentarisem to
Nije odmaranje radi jednog flopa 5 utakmica, 5 urakmica bi bilo nakon 5-10 uzastopnih flopova, a do tad odmarati po jednu tekmu, pa ako se ne opameti onda i zasluzuje da odmara par utakmicaLenBias je napisao/la:ne govorim za sterna nego ovo kako si ti napisao, neke opcije gdje bi igraci odmarali po 5 utakmica zbog flopa gdje je jedan napad i potencijalni kos ugrozen, ne znam jesi li svjestan da je to ogromna kazna za takvo nesto i da se sve moze izbjeci kada bi sudije radile dobro svoj posao i za flop npr tokom utakmice davale licnu?JHam je napisao/la:Stern je nedavno spominjao suspenzije, ali je rekao da od tog nema nista bar ove godine, od sljedece bi vec mogloLenBias je napisao/la:napraviti da bude 5000 za minimalce, 10000 za srednje ugovore i 30000 za ove pune ugovore, to bi i nekako moglo, ali ove suspenzije nekakve utopijske su presmjesne i nemaju pa ni 0,0000000001% sanse da zazive i stvarno cak i ovako na prvu djeluju nekako, ne znam, ma bolje da i ne komentarisem to

skontao sam ali da postoji opcija da radi flopova tj simuliranja kojih ima u svakom sportu igrac dobije 5-10 utakmica suspenzije na kraju je besmislena i glupa na kraju krajeva, vjeruj mi, sve to sudije mogu ispraviti, sve, kamere da snimaju iz svih mogucih uglova i evo jedan primjer kao u tenisu sto ima da igraci se zale da neki poen ili promasaj pa nekoliko puta u mecu mogu vidjeti onaj snimak (ne mogu se sjetiti kako se zove to jer ne pratim tenis a google mi mrsko otvarati) da bi se utvrdila ispravnost odluke tako dati sansu trenerima da to rade npr 3 puta u utakmici, sasvim dovoljno i posteno bi bilo takvo nesto i ukoliko se utvrdi flop igrac dobije licnu, dva bacanja suta ekipa i svi sretni, znaci sve se na sasvim normalan nacin moze odraditi bez ikakvih suspenzija (koje bi kasnije utakmice ucinile manje interesantnim) ili novca
- adriano_leite
- Kontakt:
Novac sve pokrece danas, samo nekog po dzepu opali i on ce se opametitiLenBias je napisao/la:skontao sam ali da postoji opcija da radi flopova tj simuliranja kojih ima u svakom sportu igrac dobije 5-10 utakmica suspenzije na kraju je besmislena i glupa na kraju krajeva, vjeruj mi, sve to sudije mogu ispraviti, sve, kamere da snimaju iz svih mogucih uglova i evo jedan primjer kao u tenisu sto ima da igraci se zale da neki poen ili promasaj pa nekoliko puta u mecu mogu vidjeti onaj snimak (ne mogu se sjetiti kako se zove to jer ne pratim tenis a google mi mrsko otvarati) da bi se utvrdila ispravnost odluke tako dati sansu trenerima da to rade npr 3 puta u utakmici, sasvim dovoljno i posteno bi bilo takvo nesto i ukoliko se utvrdi flop igrac dobije licnu, dva bacanja suta ekipa i svi sretni, znaci sve se na sasvim normalan nacin moze odraditi bez ikakvih suspenzija (koje bi kasnije utakmice ucinile manje interesantnim) ili novca

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I sam Dirk Nowizki je izjavio da ce se flop tesko iskoreniti. Mislim kada jedna kraljica flopuje sta reci

Rekao je stern isto to, za nadati se da će sternov nasljednik povećati to, barem na 50k.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.