I opet su zabiliRockefeller je napisao/la:By the way...
Grci su imali 1 šut u okvir gola u cijelih 94 minuta koliko se igrala utakmica i par sekundi gore dole.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I opet su zabiliRockefeller je napisao/la:By the way...
Grci su imali 1 šut u okvir gola u cijelih 94 minuta koliko se igrala utakmica i par sekundi gore dole.
nije brazil sve blize nego smo u brazilu, gotovo je ovonate je napisao/la:Cestitke na uvjerljivoj pobjedi. Brazil je sve blize kako se cini
Care, jel' može do Brazila?dr.van nostrand je napisao/la:
Ma na prvo aBd!nedim1993 je napisao/la:Kad sam uračuno pobjedu nad grčkom, mogli bi skočit na 19 mjesto ako sam dobro skonto. Idemo lagano
Sta god se gledalo, imamo prednostCautinho je napisao/la:Ako mi kiksamo za 3 boda i sa Grcima budemo poravnati (ned'o Bog)tko onda zauzima prvu poziciju,ili da bolje kazem,jel se gleda gol-razlika ili medjusobni omjer?
Gol razlika u fifinim takmičenjimaCautinho je napisao/la:Ako mi kiksamo za 3 boda i sa Grcima budemo poravnati (ned'o Bog)tko onda zauzima prvu poziciju,ili da bolje kazem,jel se gleda gol-razlika ili medjusobni omjer?
Durden je napisao/la:Gol razlika u fifinim takmičenjimaCautinho je napisao/la:Ako mi kiksamo za 3 boda i sa Grcima budemo poravnati (ned'o Bog)tko onda zauzima prvu poziciju,ili da bolje kazem,jel se gleda gol-razlika ili medjusobni omjer?
Kakve veze ima,isto nam dodje,ionako cemo imati bolju gol razliku,a omjer se znaCautinho je napisao/la:Ako mi kiksamo za 3 boda i sa Grcima budemo poravnati (ned'o Bog)tko onda zauzima prvu poziciju,ili da bolje kazem,jel se gleda gol-razlika ili medjusobni omjer?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.