Pa promjeni boju tileova.QUARESMA 18<<< je napisao/la:eh sto mi nedostaje androidkako bih sad volio nabaciti Cyanogen Mod i malo customizacije opaliti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa promjeni boju tileova.QUARESMA 18<<< je napisao/la:eh sto mi nedostaje androidkako bih sad volio nabaciti Cyanogen Mod i malo customizacije opaliti
plocicama?QUARESMA 18<<< je napisao/la:valaj se strpiti jos koji mjesec, stize opcija za postavljanje wallpapera na plocicama
ne griješi dušu prijatelju.Neutral je napisao/la:Trebao bi sljedeći mjesec dobiti iPhone4, pa da vidimo to apple-ovo smeće.
Imam iPad, samo se čovjek nasekira, iOS je neviđeno smeće.
realno, nije. U poređenju kako lete 4s, 5 i 5s on je poprilično spor. Ali reći da je ios i generalno apple produkti smeće može reći neko totalno subjektivan. A realno, u svijetu mobitela, svi smo subjektivni. Nego hoću staroj da uzmem lumiu 610, šta misliš o njoj? I što je najbitnije znaš li podržava li whatsapp?QUARESMA 18<<< je napisao/la:ma iphone 4 ti i nije sad neko mjerilo
okej onda. hvala ti, dobro je pa ga ne kupih. malo je faliloQUARESMA 18<<< je napisao/la:ma bjezi sto dalje od tih wp 7.x telefona
lumia 610 jeste fina i to je sve, ostalo je kršina
kupi joj lumiu 520 bolji je izbor daleko
wp7.x ti je vec mrtav os prakticki, mrtviji od symbiana
Imam je ja i zadovoljan sam, baterija kod androida ti je varljiva, wi-fi vuce najvise, sve zavisi koliko korstis telefon!Tweeds_10 je napisao/la:Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
Ah, hvala ti. ima li istine sto pisu na netu da znaju stekati one home i back touch tipke ? tj. da moras 2/3 puta pritisnuti da ih aktiviras.Elegant je napisao/la:Imam je ja i zadovoljan sam, baterija kod androida ti je varljiva, wi-fi vuce najvise, sve zavisi koliko korstis telefon!Tweeds_10 je napisao/la:Ima li ko sa Xperiom S ? da podijeli iskustva, vrijedi li uzimati, koliko baterija traje ?
4.1.2 Jelly Bean ti je sistem, i bila je obavjest iz Sonya da vise nema update, firmware i slicno. Znaci nista od 4.2, 4.3, 4.4 (kit kat).
Kamera 12 mp, slike odlicne, 1gb rama, 32gb memorije telefon je odlican. Ja sam prezadovoljan !
Radim svaki dan na SP i dosta je dobar telefon, al' imas Nexus 4 koji je ipak bolji, a slicna mu je cijena, vise RAM-a i optimizovaniji softver su ipak nesto sto bi mene nagnalo da ga kupim...Dede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Upoređivao sam SP sa mnogim drugim i čini se da je veoma konkurentan sa dosta mob.
Upoređivo sam SP sa Nexusom i vidio da je Nexus bolji, a cijene su im iste. Mada nešto imam averziju prema LG-iju stoga ne vjerujem da ću se odlučit za njega.anonimni je napisao/la:Radim svaki dan na SP i dosta je dobar telefon, al' imas Nexus 4 koji je ipak bolji, a slicna mu je cijena, vise RAM-a i optimizovaniji softver su ipak nesto sto bi mene nagnalo da ga kupim...Dede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Upoređivao sam SP sa mnogim drugim i čini se da je veoma konkurentan sa dosta mob.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ima lumia 920, miljama bolje od tih gore navedenih telefonaDede17 je napisao/la:Planiram kupit novi mobać. Favorit mi je Xperia SP eventualno SL. Cijene su oko 420 - 460 KM. Ima li nešto drugo vrijedno spomena tj. bolje za taj novac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.