Ja se zajebo sto nisam uzeo isto kao ti taj red caro, ja uzeo samo bijelo-sivu varijantu sa bijelin koncem, dobro izgleda, ali sto jest jest bolje je kod tebe..JHam je napisao/la:Malo su opali s materijalom, ja kad sam ubacivao nije bilo nekog pretjeranog izbora, ali su dobro uradiliBosnianKingdom je napisao/la:Sve pohvale za Autotex u Pazaricu, za 200KM stvarno kvalitetne presvlake koje su legle kao orginal. Kapa do poda.
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Sabrine mi moje!
Meni su tu varijantu nudili ako ne bude ove, jer nisu znali imaju li dovoljno da urade sve sto treba 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Mislis na samoventilirajuce disk kocnice ili auto, a msm se radi o Mercu C320 CDI ili E63 iz 2007?
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
ma nije to druze. mislio sam na felge. zanima me znas li o kojim se felgama radi.
e63 iz 2011. godine.
e63 iz 2011. godine.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
A to, msm da se radi o brabusovkama 19 cola.
- majestic24
- Kontakt:
Projex PKB 20''sekerbay je napisao/la:ma nije to druze. mislio sam na felge. zanima me znas li o kojim se felgama radi.
e63 iz 2011. godine.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
a je li ti ne vidis ove slike?
brabus monoblok 20 cola.
nevjerovatno kako leze na asfaltu.
brabus monoblok 20 cola.
nevjerovatno kako leze na asfaltu.
Znaci ipak 20 cola, a mogu mislit koliko dodju, ko ohabana dvica. 

koliko kosta ta dvica?Asteriks je napisao/la:Znaci ipak 20 cola, a mogu mislit koliko dodju, ko ohabana dvica.
Ma oko 1200, tak nesto. Ono moze proc, ali ima stosta za doradit.
4 felge + 4 one distanzscheiben(znas ti sta je to) izadju ca.7800e + montaza.
gume u velicini 285/25/20 su ca 1500e.
eto, aBd u oktobru sam dole...
osigurane su, tako da...
gume u velicini 285/25/20 su ca 1500e.
eto, aBd u oktobru sam dole...

osigurane su, tako da...

Valjda ono kuciste dje uljezu sarafi nalik diskovima.distanzscheiben
Ali cijene su ludnica.

cijene su stvarno lude, prenapuhane. jedan poznanik radi u nekoj fabrici kocnica... kod njega dobijem brembo kocnice za nekih 200e. odes u mercedes da kupis iste, platis preko milje.
sutra aBd dolazi rodjus iz bosne. vjerujem da ce biti par video uradaka
valja ovjekovjecit adzin krejzi drajv 
ps.
ma te sajbe auto ucine sirim i malo stabilnijim.
sutra aBd dolazi rodjus iz bosne. vjerujem da ce biti par video uradaka

ps.
- majestic24
- Kontakt:
sekerbay je napisao/la:cijene su stvarno lude, prenapuhane. jedan poznanik radi u nekoj fabrici kocnica... kod njega dobijem brembo kocnice za nekih 200e. odes u mercedes da kupis iste, platis preko milje.
sutra aBd dolazi rodjus iz bosne. vjerujem da ce biti par video uradakavalja ovjekovjecit adzin krejzi drajv
ps.
Cine one puno auto stabilnijim. Nebi covjek vjerovato koliko znace ta 3-5 cm na svakom tocku nazad za stabilnost
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
u pravu si. upravo sam se vratio sa testiranja istih.
na putu je bilo pokoje auto, tako da test nije prosao kako sm zelio.
i da, ipak sam se odlucio kontra ovih felgi. dakle, necu ih zadrzati.
jednostavno, ucine da je auto vrlo precizno tj. reaguje na svaki pokret volana. na 285 km/h se radilo o milimetrima.
ja ipak zelim malo slobode tj. da i pri velikim brzinama imam mogucnost da malo vise pomjeram volan prije negoli auto krene u zeljenom pravcu.
na putu je bilo pokoje auto, tako da test nije prosao kako sm zelio.
i da, ipak sam se odlucio kontra ovih felgi. dakle, necu ih zadrzati.
jednostavno, ucine da je auto vrlo precizno tj. reaguje na svaki pokret volana. na 285 km/h se radilo o milimetrima.
ja ipak zelim malo slobode tj. da i pri velikim brzinama imam mogucnost da malo vise pomjeram volan prije negoli auto krene u zeljenom pravcu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Kupio sa Fiat stilo i u njemu je onaj fabrički cd player. Pošto imam skoro nov sonyjev cd player sa usb-om, zanima me može li se izvaditi ovaj fabrički da ja ubacim svoj cd?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako ima po dvije rupe sa strane, ubacis dvije savijene zice kako sa jedne tak sa druge, pritisnes ih do kraja (koliko mogne ne sa silu) i izvuces radio, te skopcas novi.
Naravno prvo skines masku playera.
- alan_kardec
- Kontakt:
Asteriks je napisao/la:Ako ima po dvije rupe sa strane, ubacis dvije savijene zice kako sa jedne tak sa druge, pritisnes ih do kraja (koliko mogne ne sa silu) i izvuces radio, te skopcas novi.
Znači može? Super

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno, ima i onaj dr nacin gdje se skinu one dvije zastitne male plastike (cepovi) ali to vrijedi vecinom za obicne kasetase.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.