KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda
Ovakvih utakmica kao protiv Metalca, imali smo i prošle sezone. Mene više straše druge stvari.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma utakmica ko utakmica po meni nebitna,mnogo toga škripialan_kardec je napisao/la:Ovakvih utakmica kao protiv Metalca, imali smo i prošle sezone. Mene više straše druge stvari.
Najveći problem je što u sledećih 30-40 dana igramo ključne utakmice u evroligi a izgledamo blago rečeno kao grupa poluamatera
Ja ne znam koji je qrac Tompsonu,na treningu(bar tako se priča) ima preko 80 % za tri a na utakmici ne može vola da ubode.U odbrani je manje više korektan
Ovo sa sofom se mora pod hitno riješiti,ili ga trpiti ili završiti sa njim
Fali nam jaka,snažna i skočna četvorka
Dobre stvari su Gudura a pogotovo Boriša

Stimac se vratio u Zvezdu.. prosta logika nalaze da se pozdravljamo sa Sofom.
Kakvo ce lozenje i erupcija biti na derbiju kad Stimac udje u igru i postigne poene
Kakvo ce lozenje i erupcija biti na derbiju kad Stimac udje u igru i postigne poene

Mi izgleda ne zamo gdje bijemo(dovođenjem Štimca)

Strucnjak na klupi ce to sve lijepo uklopiti
Al kad bi se zezali 

Kada se pustaju karte za Fener u prodaju?
- alan_kardec
- Kontakt:
Pominju i Gagića
A ide se toliko daleko da se spekuliše povratkom Williamsa.
Štimcu puno sreće.

Štimcu puno sreće.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Klasicna posledica promasaja u vidu Sofoa i izvjesno davanje veceg povjerenja Cirbesu.. Ocekujem da bude bolji od Sofoa (gledajuci partije u Zvezdi), a losiji od Cirbesa.. Ja sam u svakom slucaju vise bio za nekog NBA Amera, ali ocigledno da su isli na sigurno i da se racuna na Cirbesa kao prvog centra.. Pozitivno je i to sto se ovim otvara mjesto za jos jednog stranca (pod uslovom da Sofo ode)..ppppp je napisao/la:Mi izgleda ne zamo gdje bijemo(dovođenjem Štimca)
Inace, strasno je koliko se pljuje Mekel po netu, a najbolji nam je igrac uz Svabu.
@Ozy , prati zvanicni sajt KKCZ.. Ne vjerujem da ce poceti prije ponedeljka/utorka.
PS - Uklopice to sve strucnjak, taman da uzmemo triplu krunu

Ma Mekel je po meni dobar lgrač,da bi bio još bolji mora proraditi neko s vana,s distance(Tompson)dscile je napisao/la:Klasicna posledica promasaja u vidu Sofoa i izvjesno davanje veceg povjerenja Cirbesu.. Ocekujem da bude bolji od Sofoa (gledajuci partije u Zvezdi), a losiji od Cirbesa.. Ja sam u svakom slucaju vise bio za nekog NBA Amera, ali ocigledno da su isli na sigurno i da se racuna na Cirbesa kao prvog centra.. Pozitivno je i to sto se ovim otvara mjesto za jos jednog stranca (pod uslovom da Sofo ode)..ppppp je napisao/la:Mi izgleda ne zamo gdje bijemo(dovođenjem Štimca)
Inace, strasno je koliko se pljuje Mekel po netu, a najbolji nam je igrac uz Svabu.
@Ozy , prati zvanicni sajt KKCZ.. Ne vjerujem da ce poceti prije ponedeljka/utorka.
PS - Uklopice to sve strucnjak, taman da uzmemo triplu krunu
Sinoć sam kod Anđusa slušao onog nesretnog Jakovljevića,on isto tvrdi da sigurno dovodimo još jednu domaću trojku kao i da Vilijams počinje da trenira sa klubom od 07.11 ove godine
Do sad je promašivao(Erceg,Kuzmić) možda sad i pogodi
- alan_kardec
- Kontakt:
Dal je onaj mučeni Jakovljević ikad išta pogodio? 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bi čovjek da je "unutra" ali mu se nedaalan_kardec je napisao/la:Dal je onaj mučeni Jakovljević ikad išta pogodio?
Sinoć je svašta nešto pričao,između ostalog kako Radonjić nije bio za Kvinsija pa ga je zato u igru ubacio samo 3 sekunde protiv Metalca

jakovljević je kao nešto ismijavao dudu i nešto kritikovao. do tada sam ga cijenio kao sjajnog trenera za mlade od tada je on za mene obična kuja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Neka ti je Večna slava i hvala čika Ranko!

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koliko ce pauzirati Mitrovic ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- alan_kardec
- Kontakt:
ZZtop10 je napisao/la:Koliko ce pauzirati Mitrovic ?
Dugo.
Ne zna se ništa definitivno, za sada samo nagađanja. Početkom novembra ide u Njemačku kod doktora koji je ekspert za tu vrstu povreda i tad će se znati sve.
Tribalian je napisao/la:Neka ti je Večna slava i hvala čika Ranko!
Slava mu!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Brzo je Zvezda raskinula saradnju sa najzvučnijim pojačanjem u prelaznom roku. Agent Sofoklisa Skorcanitisa, Panajotis Kapazoglu istakao je da je Sofo bio iznenađen ovakvim razvojem situacije. „Takve stvari su sastavni deo sporta i posla, nikad ne znate kada mogu da se dogode. To je odluka kluba, mislim da nije bilo dovoljno vremena da se prilagodi. Za Sofoklisa je to bilo neočekivano, ali kod njega nema loših osećanja. Nije ni ljut ni razočaran“ rekao je Kapazoglu za „Novosti“ i dodao da Sofo neće žuriti sa izborom novog kluba. „Pre svega mu je potrebno da provede neko vreme sa porodicom, da se malo smiri. Ima više opcija za nastavak karijere, ali o tome neće odlučivati odmah.“
Oporavak prvotimca KK Crvena zvezda Telekom, Nemanje Dangubića, teče po planu. Prvotimac KK Crvena zvezda Telekom, Nemanja Dangubić sprovodi terapiju i oporavlja se nakon povrede, koju je zadobio na treningu. Nemanja je u tokom nedelje obavio novu kontrolu, i prema procenama lekara, dobro se oporavlja od vrlo neugodne povrede kuka, zbog koje je primoran da odsustvuje sa terena najmanje 6 nedelja. Dangubić se povredio na treningu 5. oktobra, pred utakmicu ABA lige j.t.d u Zadru, a sada nakon nove kontrole, preostaju mu još tri nedelje oporavka, nakon kojih će krajem novembra početi sa postepenim uvođenjem u treninge sa ostatkom ekipe.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sve ispod 20 razlike da se udaramo nogom u dupe
Ranko slava ti
Zadnja izmjena: DANTES, dana/u 30 okt 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A steta stvarno...alan_kardec je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Koliko ce pauzirati Mitrovic ?
Dugo.
Ne zna se ništa definitivno, za sada samo nagađanja. Početkom novembra ide u Njemačku kod doktora koji je ekspert za tu vrstu povreda i tad će se znati sve.

I onda kada više ne bude me ovdje
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Vaya i 11 gostiju.