Pored onoliko crnaca iza mislim da Dzeki netreba niko vise iza ledjasoko je napisao/la:Eto ode Fabgres u Barcu a i Nasri ce izgleda otici. Imali sanse da Pjana ode u Arsenal?
Mozda nebi bilo lose da predje u City iza Dzeke..
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Thomas Müller - Fußballgott
- skyisthelimit
don_burza je napisao/la:Pored onoliko crnaca iza mislim da Dzeki netreba niko vise iza ledjasoko je napisao/la:Eto ode Fabgres u Barcu a i Nasri ce izgleda otici. Imali sanse da Pjana ode u Arsenal?
Mozda nebi bilo lose da predje u City iza Dzeke..

15.10 - 15.06 ...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
hocel pocet danas ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
bordo_Sarajevo je napisao/la:hocel pocet danas ?
prema ovom nece
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... ch=2007558" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomas Müller - Fußballgott
Ma Pjanketov nastup je bio jako upitan, jer nije potpuno oporavljen, te nije htio trener da rizikuje da se povrijedi, to se najavljivalo tokom dana, a eto i ostvarilo je se na kraju.
Bolje da Pjana se oporavi do kraja, pa onda krece u startnoj, nego bespotrebno riskirati bespotrebno:). Ocekujem oko 60. minuta da udje u igru veceras i nadam se golu ili asistenciji od njega.
Sretno PJANA !!!
Bolje da Pjana se oporavi do kraja, pa onda krece u startnoj, nego bespotrebno riskirati bespotrebno:). Ocekujem oko 60. minuta da udje u igru veceras i nadam se golu ili asistenciji od njega.
Sretno PJANA !!!

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
dajte link...?
za lyon i za Sturm Graz(bukva).
http://goalshd.com/" onclick="window.open(this.href);return false; LyonTKC je napisao/la:dajte link...?
Pjanic usao u 52'
.

-
- Kontakt:
mali od kalesije rasturaguber90 je napisao/la:Pjanic usao u 52'.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
jos jednom preokrene utakmicu,
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Nije sto sam Bosanac, ali stvarno kad Pjanic igra Lyon odmah dobije drugu dimenziju u igri. Mnogo su opasniji i konkretniji u napadu i nekako smireniji (nebih rekao bolji, ali ne srljaju u ispucavanjima) u odbrani. Ja se samo nadam da ce im ovaj novi trener (ime?) to skontati i kada Pjana bude 100% da ce ga staviti gdje mu je i mjesto, u prvu postavku!
Pjanić starter, utakmica ima na AS1
btw - Brest vodi 1-0
btw - Brest vodi 1-0
IMA LI TKO LINK???????
Imas na Areni, a ako nemas arenu:Vrebac je napisao/la:IMA LI TKO LINK???????
http://livetv.ru/webplayer.php?t=justin ... ci=37&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemam arene,,, a ova stranica gdje inace gledam "Myp2p" nesto je antivirus stalno blokira danas?? Hvallaguber90 je napisao/la:Imas na Areni, a ako nemas arenu:Vrebac je napisao/la:IMA LI TKO LINK???????
http://livetv.ru/webplayer.php?t=justin ... ci=37&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Asistencija Pjanica
.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
1:1 asist pjanic, strijelac gomis
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ah, što su njih dvojica ubojit tandem ove sezone. Mensečini da je ovo trećo gpl Gomisa na asistenciju Pjanketa u zadnje 3 tekme.Bosniacum Lilium je napisao/la:1:1 asist pjanic, strijelac gomis
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Joj sto se Bastos izgalami na Pjanica. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester