Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

Neutral
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 22:05

Jao Kevina šta promaši, morao je ono bolje, a i Farfan je bio sam. Zanimljivo.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2010, 22:12

Jao golcine Rakitica :o Halal mu cufta :D

whosein
Kontakt:

Post Postao/la whosein » 26 feb 2010, 22:13

kakav gol rakitica,preljepo iy prve

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 22:16

Auu, preokret, od 0:1 na 2:1. Ivan je poprlično skroman ove sezone, možda ga ovaj gol probudi za nastavak sezone.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 feb 2010, 22:56

Oderali smo ih :)
Nadam se da su pojedinci barem danas zadovoljni igrom Schalke-a. Vidim neke jadove ovdje na forumu koji postavljaju neke klipove i provokativne avatare. Evo im jos jedan poklon od mene za 100 godina postojanja njihog kluba:

. . . . . . . . /¯/)
. . . . . . . ./¯ ./
. . . . . . . /. . / LjubOmOrne
. . . . /¯`/'. .'/¯¯/duše mOgu da
. . . /'/. /. . /. . /. /¯ mi puše!
. . .('(. . . . . .¯/'. .')
. . . . . . . . .

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 feb 2010, 22:57

Neutral je napisao/la:Auu, preokret, od 0:1 na 2:1. Ivan je poprlično skroman ove sezone, možda ga ovaj gol probudi za nastavak sezone.
Gol je prelijep, ali je onaj Edu bio u ofsajdu, tako da je iregularan.
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 feb 2010, 22:59

geronimo je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Auu, preokret, od 0:1 na 2:1. Ivan je poprlično skroman ove sezone, možda ga ovaj gol probudi za nastavak sezone.
Gol je prelijep, ali je onaj Edu bio u ofsajdu, tako da je iregularan.
Pa druga je situacija bila i jos je lopta dolazila od protivnika. Prolistaj malo pravila. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 23:18

geronimo je napisao/la:
Gol je prelijep, ali je onaj Edu bio u ofsajdu, tako da je iregularan iznenadjuje.
To tebe ko biva u ovoj al bas stvarno posranoj sudijskoj BLiznenadjuje.
Preslo vise sve granice.Cak ni dobitnicima nije vise zanimljivo.Jer se boje da nece oni biti slijedeci.
Premier liga je za ovo smece od sudjenja je drugi svijet. :roll:
Bukvalno kako oni budu odredili tako ce stanje na tabeli i biti.
Inace Magath definitivno mora biti izabran za najboljeg trenera ikad.Od nicega vec po ko zna koji put pravi nesto i plus ''bildira''igrace haos.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 feb 2010, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 feb 2010, 23:27

whosein je napisao/la:evo vratio se salke nakon vodstva borusije iz nepostojeceg jedanesterca

Jedanaesterac postojeci itekako...druga stvar je sto je Rakitic postupio glupo pa pravio faul u potpuno nepotrebnoj situaciji...jedina greska sudije veceras je onaj drugi gol Schalke-a kada je bio offside...
Steta sto ce Schalke u ligu prvaka,bilo bi mnogo bolje za bundesligu da tamo ode Hsv jer kako vidim mogla bi biti rasprodaja kod plavaca na kraju sezone...

Ono sto me tjesi je da slavimo 100 godina postojanja a oni ce slaviti 100 godina bez titule... :D
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 26 feb 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 feb 2010, 23:36

Wonderkid je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
Wonderkid je napisao/la:Evo ti ekipa Lyona:
Lloris
Reveillere-Cris-Boumsong-Cissokho
Makoun/Kallstrom-Toulalan
Pjanic/Ederson
Bastos Lisandro Govou/Delgado

Bolji golman, i to puno bolji.
Odbrana jaca na svim pozicijama sem desnog beka.
Sredina puno jaca.
Napad mozda i nije zbog Robberya, iako je Lisandro svjetska klasa i puno bolji od Gomeza.

Golman i odbrana jesu jaci ali vezni red i posebno napad nisu...uostalom tesko je zakljuciti ovako ko je bolji tim...ako uporedis Bordeaux sa Lyon-om izgleda da je Lyon jaci a opet Boredaux je bolji od njih u svim segmentima ove sezone...ja znam da ako bi se sastali Bayern i Lyon da bi tipovao na Bayern iako jos jednom ponavljam:Lyon mi je drazi klub
Po cemu Bayern ima bolju sredinu Van Bommel, Schweini i Muller sigurno nisu bolji od Toulalan, Kallstroma, Edersona...
Eno napisa ti covjek, sta mislis kako bi se Bayern proveo protiv Reala.
Mislim da je prošla godina rekla sve i njihov međusobni duel.Toliko.
Schalke igra svoju igru i čeka će narednih kola kiks vodećih.Lično ne bi ih volio vidjeti u Lp sljedeće godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 feb 2010, 00:27

Nerjesen rezultat kucu u to smijem uloziti :mrgreen:
Na jednoj strani Magath na drugoj zdravi Ribery i Robben bez Olica smetala naravno.
Schalke pici u LS kao metak.To je svakom normalnom jasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 feb 2010, 00:32

adnan24 je napisao/la:

Ono sto me tjesi je da slavimo 100 godina postojanja a oni ce slaviti 100 godina bez titule... :D
Hahahah kako se momak tjesi. :D :D :D Svi navijaci Dortmunda u potpunoj zabludi zive (necemo u detalje). :D :D
Znam ja da je tesko biti navijac tog kluba ali nikad nije kasno da se preobratite. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 feb 2010, 10:05

Zdena04 je napisao/la: Pa druga je situacija bila i jos je lopta dolazila od protivnika. Prolistaj malo pravila. :D
Nema potrebe, ne mislim krenuti Ovrebovim stopama :mrgreen: , meni taman laicko znanje. ;)
Evo gol Rakitica
Obrati paznju u 36 sekundi, centarsut Rafinhe i pozicije igraca oba tima. Moje misljenje, ovo je knap ofsajd.
Ali hajde, niko se nije zalio pa necu ni ja. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 27 feb 2010, 10:12

geronimo je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la: Pa druga je situacija bila i jos je lopta dolazila od protivnika. Prolistaj malo pravila. :D
Nema potrebe, ne mislim krenuti Ovrebovim stopama :mrgreen: , meni taman laicko znanje. ;)
Evo gol Rakitica
Obrati paznju u 36 sekundi, centarsut Rafinhe i pozicije igraca oba tima. Moje misljenje, ovo je knap ofsajd.
Bavarci se žale na suđenje na temi Bundeslige :D ... E jeste našli crkvo gdje će te se molit' :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 feb 2010, 10:23

:mrgreen: :mrgreen:

Ma jok ba, malo se ubijedjujemo. Inace, sudjenje u Bundesligi je dotaklo dno. Ne moze proci partija a da se ne prica o sudijskim greskama.
Ali postoji i ona izreka...sve se vraca, sve se placa. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 feb 2010, 10:57

geronimo je napisao/la:
Evo gol Rakitica
Ama bolan nisi shvatio. Jeste ofsajd, odnosno bio bi ofsajd da je dosao do lopte. Medutim, kao sto sam vec rekao, dolazi do nove situacije tj. lopta ide u drugi pravac od strane odbrambenog igraca Dortmunda. Zatim ponovo jedan igrac Dortmunda nabija loptu tj. nema sanse da je ovo bio iregularan pogodak. :mrgreen:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 feb 2010, 13:27

Zdena04 je napisao/la: Ama bolan nisi shvatio. Jeste ofsajd, odnosno bio bi ofsajd da je dosao do lopte. Medutim, kao sto sam vec rekao, dolazi do nove situacije tj. lopta ide u drugi pravac od strane odbrambenog igraca Dortmunda. Zatim ponovo jedan igrac Dortmunda nabija loptu tj. nema sanse da je ovo bio iregularan pogodak. :mrgreen:

Na stranu sto navijas za Schalke ali nisi u pravu 100%...nema veze sto Kuranyi nije dosao do lopte...ocigledno je bilo da je lopta bila upucena njemu i da je bio aktivan u igri...jeidno sto je mogao sudija uraditi je pustiti prednost jer su igraci Dortmunda dosli do lopte ali problem je sto pomocnik nije digao zastavicu...

Sto se tice tvog prethodnog posta...svaka ti cast...da navijac Schalke-a nesto govori o tome kako je tesko navijati za klub kao sto je BvB :shock: RESPECT-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2010, 14:03

Ljudi ne mogu Vam opisati koliko mi je drag ovaj forum, sto i ovdje mogu gledati prepucavanja navijaca BVB-a i Schalke-a. Na Njemackim stranicama citam razna prepucavanja i dobro je ovdje to vidjeti. Volio bih da na ovom forumu ima neki vatreni navijac Smetljara (Bremen) ili St.Pipija da se i ja mogu ukljuciti u tu diskusiju.
Inace kada su ova dva kluba u pitanju moje su simpatije vise na strani BVB-a, iz vise razloga, ali glavni je razlog sto su nas podrzali 1982.godine dolaskom na utakmicu u Hamburg da nas podrze u borbi za naslov protiv Smetljara.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 27 feb 2010, 14:12

ovi nasi bh sudci su koline za ove iz njemacke. katastrofalno sudjenje imaju, najlosije sto se tice evropskih liga a nije ni cudo kada im pola sudija homoseksualno orjentirano. sinoc odigrana jedna od najboljih utakmica u poslednje vrijeme koje sam gledao. magat je definitivno fenomen, kako je samo svoju ekipu u drugome poluvremenu sa 12 volti prebacio na 24. svaka cast za sinocnju trku obje ekipe

MUFC

Post Postao/la MUFC » 27 feb 2010, 14:29

Ima simpatizera St.Pauli-a :P
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.