Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Mukiol
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Mukiol » 29 mar 2009, 13:25

Ma neka smo ih mi pobjedili, a baklje manje vise nisu ni bitne...Bosna je sampion oooooooooooooo...

VOLIM TE BOSNO :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Prognoza za zenicu tvrda igra i 2:1 rezultat za nas :!:
mB!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 13:28

Principatus je napisao/la:Haha wild card. :D
Neznam kako da kazem koliko me sve ovo raduje, mislim da se jos uvjek nisam smirio niti sve preradio. Ljepo ovo citati na jednoj .hr stranici, isto lijepo sto je Supic sa svim srcem htio bas za nas da igra. Pitam se hocemo li mi biti svjetski Hoffenheim i da li bajka pocinje...? Srijeda ce pokazati.
Samo jedno me raduje. Napokon imamo sve u svojim rukama (ili nogama, kako hoces, hehe), ne zavisimo od drugih. U Zenici ne smijemo izgubiti, ne kazem da trebamo igrati na bod, ali najbitnije je ne izgubiti. Puno ce toga zavisiti od tekme Turska-Spanija, mogli bi nam spanjolci naciniti medvjedju uslugu sa pobjedom u Stambolu.

Sve se odvija u nasu korist, a mene trenutno ne zanima ni Munib ni Iljo ni Ciro, zanimaju me samo momci koji ce istrcati na teren, zbog toga ne zelim da Turke docekamo pred praznim tribinama, jer ako sve bude prema planu, to je mec u kojem bi nam i bod bio dovoljan, sto znaci da ce Turci morati napasti, a vidjeli smo sinoc sta bude kad nas napadnu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 mar 2009, 13:33

Samo sada ne treba opet da nas uhvati euforija pa da izgubimo u Zenici. Mogu se Belgijanci vrlo lahko revansirati, nazalost.

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 29 mar 2009, 13:39

Zna li iko sta je sa De Camargom, posto je napustio tekmu pred kraj 1 poluvremena, jel ozbiljnija povreda i hoce li igrati u Zenici?
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 mar 2009, 13:42

http://www.youtube.com/watch?v=3308eGMSMZQ

exkluzivni snimci (amaterski) iz bh. loze na stadionu.

ima i Senad Hadzifejzovic i govori ''sta je ovo'? :lol:

posle naseg 4. gola
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Yankee
Kontakt:

Post Postao/la Yankee » 29 mar 2009, 13:48

Sad stvarno vjerujem da mozemo do plasmana na svjetsko prvenstvo.Pobijedimo Belgiju kuci,Armeniju i Estoniju u gostima(sto je sasvim realno i ocekivati),onda vjerovatno bi u medusobnom duelu sa Turcima na nasem terenu odlucivali o svojoj sudbini,a mozda do toga i ne dode jer Turci imaju tezi raspored od nas do kraja.Docekuju Spance u sledecoj utakmici na svom terenu i Spanci ce sigurno gledati da vec sad obezbijede plasman,a moraju do kraja jos i u Belgiju gdje im sigrno nece biti lako doci do pobjede.A opet mi zadnju utakmicu igramo sa vjerovatno nemotiviranom Spanijom na nasem terenu i ako bude potrebno mozemo se i tu nadati barem bodu.Zbilja sve mirise na nas plasman na S.P.a mislim da ako budemo drugi u grupi imamo velike sanse da odemo direktno na S.P. kao najbolja drugoplasirana reprezentaacija.

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 29 mar 2009, 13:53

Ajmo raja malo spustit euforiju.Kad god mi padnemo u trans ne valja...Valja Belgiju dobit kuci,a bit ce mnogo teze nek u Genku...A ima jos da se igra...Estonija i Armenija koliko god da su lose valja i njih pobijediti tako da treba ici korak po korak...
GAZIJE FOREVER...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 13:56

Yankee je napisao/la:ako budemo drugi u grupi imamo velike sanse da odemo direktno na S.P. kao najbolja drugoplasirana reprezentaacija.
Gdje ste vi nasli da dvije najbolje drugoplasirane idu direktno na SP??

http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... place.html

Na ovom linku mozete naci sve informacije o "drugom mjestu". Devet pobjednika grupa ide direktno na SP, dok osam najboljih drugoplasiranih idu u baraz, obzirom da grupa 9. kvalifikacija ima samo pet reprezentacija. Znaci, cak i ako budemo drugi na tabeli, to nam ne garantuje odlazak u baraz. Nigdje ne pise da najbolji drugoplasirani idu direktno na SP. Okanite se ne provjerenih informacija!
Voli te tvoje Sarajevo.

MUFC

Post Postao/la MUFC » 29 mar 2009, 13:57

tm_ warior je napisao/la:
malena_vitez_zenica je napisao/la:
High je napisao/la:Stvarno mijesate neke stvari i zaboravljate za sta se neki jos bore.Nasoj reprezentaciji ide dobro,vecina je zaboravila ko je i dalje u savezu.Neka su napravili bakljadu i treba onako.Zaboravili se na Kodru,Bolica ??Na proteste ispred saveza,na prazne tribine na Kosevu,u zenici ? Svaka im cast sto se ovoga tice,ova reprezentacija ima igrace,ima potencijal ali savez je katastrofa ! I ne vjerujem da ce se tekma u srijedu igrati pred praznim tribinama,i neka bude,valjda ce se opametiti ovi lopovi !
onom bakljadom oni nista postigli nisu sto se tice saveza... Kad skontaju da stete BiH a ne savezu mozda i prestanu ako zaista vole BiH.
Boli k.... one iz saveza oni kradu i ovako i onako... Ovim postupcima samo kaljaju ugled BiH ako ga jos uvijek imamo... Majmuni jedni! :o
Tako je car moj .kakv bhf pijania dijaspora u svedskoj danskoj ne smiju da pisnu a kad dodju onda prava stoka.Kaljaju nam ugled sramote nas dabogda uvijek BHF bojkotovo

ocigledno da je ovdje ona stara hljeba i igara !
kakav ugled bolan ? mi da imamo ugled u evropi i svijetu ne bi nas tretiralikao zadnje **** ! sta pricate vi ? i BTW nije samo dijaspora bacala baklje ! i usput mi mozemo dobiti kaznu , a belgija ce ( ako iko i dobije) dobiti da igra s praznim truibinama jer je organizacija bila njihova a ne biH , oni su krivi sto su popusili bakljadu .. kontas ? il nisi josh skonto?
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 29 mar 2009, 13:58

Ko prenosi tekmu iz Zenice??
Hayat ili BHT

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 29 mar 2009, 13:59

BHT-BIT CE LUDILO HA HA HA KOMENTATORI DA SE NAJEZIS...(JEDINO IGOR KRISTIC JE DOSTOJAN TOG PRENOSA)
Zadnja izmjena: DENZEL, dana/u 29 mar 2009, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
GAZIJE FOREVER...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 29 mar 2009, 13:59

DENZEL je napisao/la:Ajmo raja malo spustit euforiju.Kad god mi padnemo u trans ne valja...Valja Belgiju dobit kuci,a bit ce mnogo teze nek u Genku...A ima jos da se igra...Estonija i Armenija koliko god da su lose valja i njih pobijediti tako da treba ici korak po korak...
ljudi o cemu pricate majketi.. nije sada selektor sliskovic pa da odigramo s estonijom nerjeseno .... pa zar niste osjetili mir u igri reprezetacije otkako je ciro selektor .. jednostavno vise ne srljaju i armeniju i estoniju cemo dobit 5:0 a protiv belgije ce biti gutavo

MUFC

Post Postao/la MUFC » 29 mar 2009, 14:02

DENZEL je napisao/la:BHT-BIT CE LUDILO HA HA HA KOMENTATORI DA SE NAJEZIS...(JEDINO IGOR KRISTIC JE DOSTOJAN TOG PRENOSA)
to ce bit trci trci komentar .. pa trci trci krivina komentar ... a da dzeko i golll i onda 5 min pauza :D
I'm An FC Fan !!!

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 29 mar 2009, 14:02

DENZEL je napisao/la:BHT-BIT CE LUDILO HA HA HA KOMENTATORI DA SE NAJEZIS...(JEDINO IGOR KRISTIC JE DOSTOJAN TOG PRENOSA)
Steta mislio sam da ce opet biti ludilo na TV, ali poznavajuci BHT kako oni prenose tekme :( :(

NACIONALNOSTPUNKER
Kontakt:

Post Postao/la NACIONALNOSTPUNKER » 29 mar 2009, 14:03

pozdrav bosanci i hercegovci
odlicna tekma, i vrhunske majstorije dzeke i bajramovica, al i svi su legende prave, bez izuzetka
a da pitam desu sad oni forumasi-vrhunski stratezi i kritacari kak se treba igrat i ko je dobar ko nije, koji pametuju kak ciro ne zna ovo kak ono, pa sam im par puta reko da je prava steta sto oni nisu tu umjesto cire, al ajd sta je tu je, takav smo mi narod,
a sto se tice bakljada na evropskim stadionima, s tim BHF nista nece promijenit u savezu sam mogu nastetit nasim momcima koji od srca igraju i trude se i svaka im cast, a ak misle da oni trebaju nes rjesavat, a svi su se sklonili po lijepoj im evropi i seru o nekom patriotizmu sto lijepo ne dodju u SA, ak nisu zaboravili put do BiH pa i do SA, i ne rjesavaju stvari u dogovoru i sa navijacima iz BiH i pred zgradom saveza, znaci u BiH na ulici a ne na stadionima, jer tak nista nece promijenit, boli **** njih u savezu sto oni bacaju baklje i prave sranje, njima da je to bitno oni bi odstupili i prepustili to fudbalskim radnicima, savez plati kaznu od para iz saveza i et, nikom nista ajmo dalje.
ma sam kad vidis engleski stadion i kulturu navijaca na stadionu sve ti je jasno, a izvan stadiona stoka, jer sa neredima na stadionu sam mozes nastetit reprezentaciji i igracima kojima je zelja da se plasiraju na prvenstvo isto ko i nama navijacima, a nase u savezu i ne zanima ni prvenstvo nit ista osim dobrih para u savezu, al ajd te pare za kaznu makar nece uzet sebi.
pozdrav

DENZEL
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL » 29 mar 2009, 14:03

dzenidm je napisao/la:
DENZEL je napisao/la:Ajmo raja malo spustit euforiju.Kad god mi padnemo u trans ne valja...Valja Belgiju dobit kuci,a bit ce mnogo teze nek u Genku...A ima jos da se igra...Estonija i Armenija koliko god da su lose valja i njih pobijediti tako da treba ici korak po korak...
ljudi o cemu pricate majketi.. nije sada selektor sliskovic pa da odigramo s estonijom nerjeseno .... pa zar niste osjetili mir u igri reprezetacije otkako je ciro selektor .. jednostavno vise ne srljaju i armeniju i estoniju cemo dobit 5:0 a protiv belgije ce biti gutavo
Ma sve je to ok al dizemo se previse a to nije dobro.I protiv Danske 2003 vec smo rezervisali karte za Portugal a onda razocarenje...
GAZIJE FOREVER...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 mar 2009, 14:06

ej ljudi van bujten ni u zenici ne igra,super.samo da budu navijaci na stadionu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2009, 14:07

DENZEL je napisao/la: Ma sve je to ok al dizemo se previse a to nije dobro.I protiv Danske 2003 vec smo rezervisali karte za Portugal a onda razocarenje...
Protiv Danske nismo imali muda, a sada ih imamo. Da ti prevedem, Sliskovic nije imao muda da napadne, a Ćiro ih ima ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 29 mar 2009, 14:07

Pauk je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=3308eGMSMZQ

exkluzivni snimci (amaterski) iz bh. loze na stadionu.

ima i Senad Hadzifejzovic i govori ''sta je ovo'? :lol:

posle naseg 4. gola
je li se ovo meni samo cini ili je bajramovic asistirao misimovicu za cetvrti gol ? :mrgreen:

MUFC

Post Postao/la MUFC » 29 mar 2009, 14:07

NACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:pozdrav bosanci i hercegovci
odlicna tekma, i vrhunske majstorije dzeke i bajramovica, al i svi su legende prave, bez izuzetka
a da pitam desu sad oni forumasi-vrhunski stratezi i kritacari kak se treba igrat i ko je dobar ko nije, koji pametuju kak ciro ne zna ovo kak ono, pa sam im par puta reko da je prava steta sto oni nisu tu umjesto cire, al ajd sta je tu je, takav smo mi narod,
a sto se tice bakljada na evropskim stadionima, s tim BHF nista nece promijenit u savezu sam mogu nastetit nasim momcima koji od srca igraju i trude se i svaka im cast, a ak misle da oni trebaju nes rjesavat, a svi su se sklonili po lijepoj im evropi i seru o nekom patriotizmu sto lijepo ne dodju u SA, ak nisu zaboravili put do BiH pa i do SA, i ne rjesavaju stvari u dogovoru i sa navijacima iz BiH i pred zgradom saveza, znaci u BiH na ulici a ne na stadionima, jer tak nista nece promijenit, boli **** njih u savezu sto oni bacaju baklje i prave sranje, njima da je to bitno oni bi odstupili i prepustili to fudbalskim radnicima, savez plati kaznu od para iz saveza i et, nikom nista ajmo dalje.
ma sam kad vidis engleski stadion i kulturu navijaca na stadionu sve ti je jasno, a izvan stadiona stoka, jer sa neredima na stadionu sam mozes nastetit reprezentaciji i igracima kojima je zelja da se plasiraju na prvenstvo isto ko i nama navijacima, a nase u savezu i ne zanima ni prvenstvo nit ista osim dobrih para u savezu, al ajd te pare za kaznu makar nece uzet sebi.
pozdrav

to sad tako ! jer im je an stadionu svaki kut kamera i ne mozes prnut da kamera ne zabiljezi , a sat mislis kako je bilo prije ? haha
ne znas ti ocigledno koji stil oni furaju i ne mozes uporedjivati engleze i npr talijane i nas _nidje veze !

i josh jednom nemamo sta unistiti jer mi i nemamo ugled u svijetu !
I'm An FC Fan !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.