VOLIM TE BOSNO

Prognoza za zenicu tvrda igra i 2:1 rezultat za nas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo jedno me raduje. Napokon imamo sve u svojim rukama (ili nogama, kako hoces, hehe), ne zavisimo od drugih. U Zenici ne smijemo izgubiti, ne kazem da trebamo igrati na bod, ali najbitnije je ne izgubiti. Puno ce toga zavisiti od tekme Turska-Spanija, mogli bi nam spanjolci naciniti medvjedju uslugu sa pobjedom u Stambolu.Principatus je napisao/la:Haha wild card.
Neznam kako da kazem koliko me sve ovo raduje, mislim da se jos uvjek nisam smirio niti sve preradio. Ljepo ovo citati na jednoj .hr stranici, isto lijepo sto je Supic sa svim srcem htio bas za nas da igra. Pitam se hocemo li mi biti svjetski Hoffenheim i da li bajka pocinje...? Srijeda ce pokazati.
Gdje ste vi nasli da dvije najbolje drugoplasirane idu direktno na SP??Yankee je napisao/la:ako budemo drugi u grupi imamo velike sanse da odemo direktno na S.P. kao najbolja drugoplasirana reprezentaacija.
tm_ warior je napisao/la:Tako je car moj .kakv bhf pijania dijaspora u svedskoj danskoj ne smiju da pisnu a kad dodju onda prava stoka.Kaljaju nam ugled sramote nas dabogda uvijek BHF bojkotovomalena_vitez_zenica je napisao/la:onom bakljadom oni nista postigli nisu sto se tice saveza... Kad skontaju da stete BiH a ne savezu mozda i prestanu ako zaista vole BiH.High je napisao/la:Stvarno mijesate neke stvari i zaboravljate za sta se neki jos bore.Nasoj reprezentaciji ide dobro,vecina je zaboravila ko je i dalje u savezu.Neka su napravili bakljadu i treba onako.Zaboravili se na Kodru,Bolica ??Na proteste ispred saveza,na prazne tribine na Kosevu,u zenici ? Svaka im cast sto se ovoga tice,ova reprezentacija ima igrace,ima potencijal ali savez je katastrofa ! I ne vjerujem da ce se tekma u srijedu igrati pred praznim tribinama,i neka bude,valjda ce se opametiti ovi lopovi !
Boli k.... one iz saveza oni kradu i ovako i onako... Ovim postupcima samo kaljaju ugled BiH ako ga jos uvijek imamo... Majmuni jedni!
ljudi o cemu pricate majketi.. nije sada selektor sliskovic pa da odigramo s estonijom nerjeseno .... pa zar niste osjetili mir u igri reprezetacije otkako je ciro selektor .. jednostavno vise ne srljaju i armeniju i estoniju cemo dobit 5:0 a protiv belgije ce biti gutavoDENZEL je napisao/la:Ajmo raja malo spustit euforiju.Kad god mi padnemo u trans ne valja...Valja Belgiju dobit kuci,a bit ce mnogo teze nek u Genku...A ima jos da se igra...Estonija i Armenija koliko god da su lose valja i njih pobijediti tako da treba ici korak po korak...
to ce bit trci trci komentar .. pa trci trci krivina komentar ... a da dzeko i golll i onda 5 min pauzaDENZEL je napisao/la:BHT-BIT CE LUDILO HA HA HA KOMENTATORI DA SE NAJEZIS...(JEDINO IGOR KRISTIC JE DOSTOJAN TOG PRENOSA)
Steta mislio sam da ce opet biti ludilo na TV, ali poznavajuci BHT kako oni prenose tekmeDENZEL je napisao/la:BHT-BIT CE LUDILO HA HA HA KOMENTATORI DA SE NAJEZIS...(JEDINO IGOR KRISTIC JE DOSTOJAN TOG PRENOSA)
Ma sve je to ok al dizemo se previse a to nije dobro.I protiv Danske 2003 vec smo rezervisali karte za Portugal a onda razocarenje...dzenidm je napisao/la:ljudi o cemu pricate majketi.. nije sada selektor sliskovic pa da odigramo s estonijom nerjeseno .... pa zar niste osjetili mir u igri reprezetacije otkako je ciro selektor .. jednostavno vise ne srljaju i armeniju i estoniju cemo dobit 5:0 a protiv belgije ce biti gutavoDENZEL je napisao/la:Ajmo raja malo spustit euforiju.Kad god mi padnemo u trans ne valja...Valja Belgiju dobit kuci,a bit ce mnogo teze nek u Genku...A ima jos da se igra...Estonija i Armenija koliko god da su lose valja i njih pobijediti tako da treba ici korak po korak...
Protiv Danske nismo imali muda, a sada ih imamo. Da ti prevedem, Sliskovic nije imao muda da napadne, a Ćiro ih imaDENZEL je napisao/la: Ma sve je to ok al dizemo se previse a to nije dobro.I protiv Danske 2003 vec smo rezervisali karte za Portugal a onda razocarenje...
je li se ovo meni samo cini ili je bajramovic asistirao misimovicu za cetvrti gol ?Pauk je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=3308eGMSMZQ
exkluzivni snimci (amaterski) iz bh. loze na stadionu.
ima i Senad Hadzifejzovic i govori ''sta je ovo'?![]()
posle naseg 4. gola
NACIONALNOSTPUNKER je napisao/la:pozdrav bosanci i hercegovci
odlicna tekma, i vrhunske majstorije dzeke i bajramovica, al i svi su legende prave, bez izuzetka
a da pitam desu sad oni forumasi-vrhunski stratezi i kritacari kak se treba igrat i ko je dobar ko nije, koji pametuju kak ciro ne zna ovo kak ono, pa sam im par puta reko da je prava steta sto oni nisu tu umjesto cire, al ajd sta je tu je, takav smo mi narod,
a sto se tice bakljada na evropskim stadionima, s tim BHF nista nece promijenit u savezu sam mogu nastetit nasim momcima koji od srca igraju i trude se i svaka im cast, a ak misle da oni trebaju nes rjesavat, a svi su se sklonili po lijepoj im evropi i seru o nekom patriotizmu sto lijepo ne dodju u SA, ak nisu zaboravili put do BiH pa i do SA, i ne rjesavaju stvari u dogovoru i sa navijacima iz BiH i pred zgradom saveza, znaci u BiH na ulici a ne na stadionima, jer tak nista nece promijenit, boli **** njih u savezu sto oni bacaju baklje i prave sranje, njima da je to bitno oni bi odstupili i prepustili to fudbalskim radnicima, savez plati kaznu od para iz saveza i et, nikom nista ajmo dalje.
ma sam kad vidis engleski stadion i kulturu navijaca na stadionu sve ti je jasno, a izvan stadiona stoka, jer sa neredima na stadionu sam mozes nastetit reprezentaciji i igracima kojima je zelja da se plasiraju na prvenstvo isto ko i nama navijacima, a nase u savezu i ne zanima ni prvenstvo nit ista osim dobrih para u savezu, al ajd te pare za kaznu makar nece uzet sebi.
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.