Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Srecu treba zasluziti,a on je zasluzio jer radi telece glave igra na bekuChinaglia je napisao/la:opet gol na sreću
BašAmfetamin je napisao/la:Potrudio seFaraonTM je napisao/la:Ja imam čistu 2, tako da Lule potrudi se
za Keitu ljetos odbijena ponuda od €20 mlnSheyi je napisao/la:Ušutio se komšija nakon tih najava o Keiti i Luliću
Keita će ti na kraju završiti kao Balotelli ili recimo još bolji primjer Niang iz Milana. Luda glava će ga koštati karijere. Mislio sam da će tako i Pogba propasti mada eto očito da je malo manja budala od ove trojice.Chinaglia je napisao/la:za Keitu ljetos odbijena ponuda od €20 mlnSheyi je napisao/la:Ušutio se komšija nakon tih najava o Keiti i Luliću![]()
inače je imao saobraćajku prije sedmicu, Lamborghini mu uništen, al' njemu ipak ništa
moguće, nisu ga džaba šutnuli iz BarceFaraonTM je napisao/la:Keita će ti na kraju završiti kao Balotelli ili recimo još bolji primjer Niang iz Milana. Luda glava će ga koštati karijere. Mislio sam da će tako i Pogba propasti mada eto očito da je malo manja budala od ove trojice.Chinaglia je napisao/la:za Keitu ljetos odbijena ponuda od €20 mlnSheyi je napisao/la:Ušutio se komšija nakon tih najava o Keiti i Luliću![]()
inače je imao saobraćajku prije sedmicu, Lamborghini mu uništen, al' njemu ipak ništa
a ima u Primaveri još jedan veliki talenat, Tounkara, obojica su došli iz BarceFaraonTM je napisao/la:Pravi puno belaja a još je balavac, a to nikada nije mirisalo na dobro. Vrijeme će svakako pokazati šta će biti...
Trenutno korisnika/ca: ArsBih, Quartararo i 21 gost.