baš takoDejaNMG je napisao/la:

3-4 smo bez Feltona, biće 3-5 ja mislim.
baš takoDejaNMG je napisao/la:
Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
Želiš reći da gubimo zbog Amarea?mvpkobe je napisao/la:Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
Ja, ja. Fali nam glavni igrač, Ronny BrewerSheldonCooper je napisao/la:@carlo možda i jest igra ovako loša a i rezultat nepovoljan zbog ne igranja Brewera
da indirektno, znaci ne da on nesto previse fula ili ne igra odbranu, nego jednostavno poremeti sistem ili atmosferu koja najvise odgovara knicksima...kemija je mocna stvar...Carlo je napisao/la:Želiš reći da gubimo zbog Amarea?mvpkobe je napisao/la:Nesto nije u redu kad god je Amare tu...cini se...SaltCityAttack je napisao/la:ja bi prije reko da ste vi losi sa Amareom nego bez Feltona..jednostavno kad je god on tu vi lose pocnete igrati
Da je još možda minuta moglo bi se možda i dobiti ovoParaglajder je napisao/la:Melo vas vrati, jao ovog Čikaga, oni bi protiv Mega Vizure ispustili +30
Pa naravno postali su svjesni da im se on vraca...mozda je i trenirao ili putovao sa njima..to su sve znaci lose kemije...Carlo je napisao/la: @kobemvp, trebao si pogledati 4-5 utakmica prije nego što se vratio Amare, ista priča.
Držim te za riječDejaNMG je napisao/la:Na kraju me Melo ispostova bar za fantasy, prvi put otkad je kod mene (dao sam Durantulu i Parkera za njega i CP3), ako nista drugo, i trebalo mu je ovo, da se malo upuca.![]()
Ne treba kriviti nikoga pojedinacno, posebno ne Amarea, idemo dalje, procice i ovo, vratice se i FELT, pa i Shump, pa cemo onda pricati o Amareu.
I ako jos nekad kazem rjec protiv FELTa nek me banuju odmah sa foruma.
Ti ces me prijaviti, ako slucajno sta izlanem.Carlo je napisao/la:Držim te za riječ
DogovorenoDejaNMG je napisao/la:Ti ces me prijaviti, ako slucajno sta izlanem.Carlo je napisao/la:Držim te za riječ
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... ing-felton" onclick="window.open(this.href);return false;"We miss Raymond," Anthony said after scoring too many of his game-high 39 points in isolation Friday. "We miss him pushing the tempo of the game. There’s a lot of things that when he was playing we were getting [and] we’re not getting right now. When we have different guys in the lineup, the games change."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.