tatamata je napisao/la:Uprava bi trebala napraviti spisak ko odlazi i koga planiraju dovesti!Da se to objavi,pa da i mi vidimo da li je ova sadasnja uprava bolja od ovih proslih,i da li se planira izlazak u Evropu!
Inace taj Stojanovic je u ovoj polusezoni igrao u 10 utakmica i dao jedan gol cini mi se...Pojacanje ala Peric...

hmmm ima tu jedan problem kad se objavi spisak, nekad nastane otimacina za one za koje neki klub koji visoko rangira objavi interes (rajovic npr) , pa se to izjalovi, tako da ja razumijem ne objavljvanje spiska zeljenih pojacanja prije nego sto stvari makar djelimicno ne budu dogovorene, cuo sam da se vrlo ozbiljno radi na pojacanjima samo se drzi obavijeno velom tajnosti prema javnosti.
Cuo sam da je nova politika takva da upravni odbor mora da odobri svaki odlazak i dolazak pojedinacno na osnovu obrazlozenja sta se dobija a sta gubi konkretno s nekim transferom.
za skoru ovo sto rece simpatizer da budem iskren prvi put cujem, mislim za tu nemoralnu ponudu

koja je odbijena

mislim znam za onu pricu od prije pola mjeseca kad je fiser pomenuo da bbi voljli da vide skoru ali mislim da je to bila samo prica bez ozbiljne namjere da se i dovede skoro
takodje prvi put cujem za kombinacuju sa stojanovicem .
na neki nacin drago mi je sto se u javnosti ne ne barata bas sa nekim konkretnim imenima, jer je to nekad pokazatelj da se puno i ono sto je najvaznije ozbiljno radi na pojacanjima, no vrijeme ce pokazati mozda grijesim.
na kraju krajeva objavljen je spisak pozicija gdje se traze pojacanja, to je cini mi se sedam pozicija, pa sad kako rekoh vidjecemo, vrijeme ce pokazati sta se i kako se radi i da li nova uprava samo prica ili stvarno pravi tim za titulu i evropu.