Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Losa partija svih igraca osim Millera, stvarno lose odigrano. Game 4 je must win game za Heat, valjda svi budu bolji
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
tesko je ispratiti ove termine uz ispite, zaspao sam na poluvremenu ali ne znam kako je moguce da su ovako pali u igri, uskoro se snimak utakmice na sport klubu pa cu pregledati sta se to desilo, 35:14 mi je neshvatljivo skroz, mora da je sve upuceno prema kosu ulazilo ili smo tako uzasnu odbranu igrali 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Al ih razbise Spursi, pogotovo tricama. Niko me nije vise razocarao nego Bosh, covijek od nekadasnjeg all star-a spade na nivo prosjecnog igraca tipa Chris Humphries. Mozda ga treba trejdovati na kraju sezone, potrebno je osvijezenje u timu Heat-a.
Volim te Zeljo!!!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lebron +- = -32
. Jeli ovo naj slabiji ucinak Lebrona u dresu Miami-a 

ne samo u dresu Heat-a nego i ucitavoj karijeriKobe Bryant je napisao/la:Lebron +- = -32![]()
. Jeli ovo naj slabiji ucinak Lebrona u dresu Miami-a

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pobjeda i ništa drugo. Skupite se momci i odigrajte perfektno
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
NBA Balkan/fb je napisao/la: Miamieva startna petorka za večerašnju utakmicu:
PG: Chalmers
SG: Wade
SF: Miller
PF: Bosh
C: James

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Autor blogga ispodobruca_dot_com veli da Miami Heat 2013 = LA Lakers 2009 , tj. vjeruje da imaju tkz. prekidac i da su jednostavno odlicili slabije odigrati ove 2 utakmice
, sad moze biti jer su izgledali mocno u reg. sezoni i ovim utakmicama kada su "morali" da pobjede
Po meni mala prednost Miamiu zbog povrede Parkera , a mozda i Miller dobije vecu minutazu jer ono sto sam predvidjao i ranije u prepiskama sa kolegom "nezalaganje" da Miami mora koristiti nisku postavu kako bi pobjedio, jer su onda dominantniji tim.
Uglavnom kako god biti ce zanimljivo jer sad svi moraju sve rotirati , i Neal-a i Green-a , a ovi Miller-a i Allen-a...
Pobjednik veceras osvaja titulu 90% .

Po meni mala prednost Miamiu zbog povrede Parkera , a mozda i Miller dobije vecu minutazu jer ono sto sam predvidjao i ranije u prepiskama sa kolegom "nezalaganje" da Miami mora koristiti nisku postavu kako bi pobjedio, jer su onda dominantniji tim.
Uglavnom kako god biti ce zanimljivo jer sad svi moraju sve rotirati , i Neal-a i Green-a , a ovi Miller-a i Allen-a...
Pobjednik veceras osvaja titulu 90% .

james i magicJHam je napisao/la:NBA Balkan/fb je napisao/la: Miamieva startna petorka za večerašnju utakmicu:
PG: Chalmers
SG: Wade
SF: Miller
PF: Bosh
C: James![]()

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa dobro Lebron dosta podsjeca na Magica , samo sa manje "magije" a vise sirove snageLenBias je napisao/la: james i magic![]()

Samo sumnjam da ce se Lebron odreci playmakerske uloge i cekati na postu da mu neko spusti loptu

jao koja prica...sta radije ce izgubit, samo da bude najbolji??Kobe Bryant je napisao/la:Pa dobro Lebron dosta podsjeca na Magica , samo sa manje "magije" a vise sirove snageLenBias je napisao/la: james i magic![]()
![]()
Samo sumnjam da ce se Lebron odreci playmakerske uloge i cekati na postu da mu neko spusti loptu, vjerovatno ce cuvati Splitera , ali u ofanzivi nema sanase da se taj zrtvuje za tim , jer nece imati statistike , a jos uvjek mu je stalo do misljenja javnosti da bude najbolji plus i omiljen (kao i Jordan) tako da ce radje cak i izgubiti
pa ako neko izvlaci maksimum iz ekipe onda je to james. a uradit ce sve ne bi li nocas pobijedili.usotalom kao i cijela momcad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde
- Kobe Bryant
- Kontakt:
pa covjek igra 75% svoje igre playmaker-a , pa sta treba nego da asistiraLenBias je napisao/la:to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde

odluci se o cemu ces pisati, o tome kako igra ili kako ne igra, gubis se u sopstvenim recenicama i mislimaKobe Bryant je napisao/la:pa covjek igra 75% svoje igre playmaker-a , pa sta treba nego da asistiraLenBias je napisao/la:to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde, zato i podsjeca na Magica

Ma izmisljao ne izmisljao(Kobe) ja mislim da ce ga Spo ovim samo sjebati...on realan budi da bi pokazao svoje kvalitete mora imati loptu 80-90% utakmice, od posta njegovog ce imati koristi samo Allen i Miller zbog udvajanja stalnog, ali ako ove ne krene sut, a spo ne da loptu jamesu, zasluzili ste da izgubite
Jednostavno on da bi povukao ekipu, i odigrao kako zna mora imati loptu u rukama, jer da do sad u karijeri nije trazio loptu toliko, sad bi ga gledali kao prosjecnog kosarkasa kakvim ce ga Spo napraviti bude li kenjao sa ovim...bolje mu je wade-a na klupu nego jamesa na centra 

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa dobro onda sta je problem sa Lebronom ? , sta da ima triple double i da izgubi
covjek tako dominantan da u tri tekme ima samo 6 slobodnih bacanja
, sta hoce da dokaze Wade-u da mora da igra igru kao u Clevelandu ili sta vec
Ascari iz aviona se vidjelo da je pasivan , eh sad jel sto kaze Gee sa bloga ispodobruca da je malo umoran , pa ce vecears upaliti prekidac (citaj malo se vise nadrogirati) ili ce opet ganjati tripl double pa sta bude na kraju
btw. ovo za drogu nije da prozivam Lebrona , znamo da se SVI u NBA drogiraju neko vise neko manje .

covjek tako dominantan da u tri tekme ima samo 6 slobodnih bacanja

Ascari iz aviona se vidjelo da je pasivan , eh sad jel sto kaze Gee sa bloga ispodobruca da je malo umoran , pa ce vecears upaliti prekidac (citaj malo se vise nadrogirati) ili ce opet ganjati tripl double pa sta bude na kraju

btw. ovo za drogu nije da prozivam Lebrona , znamo da se SVI u NBA drogiraju neko vise neko manje .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko se u NBA ne drogira,jer odavno postoji kontrola za narkotike i nemoj da pises nebuloze.Slijedeci korak koji zele uvesti je zabrana HGH(hormon brzog rasta)...Kobe Bryant je napisao/la:Pa dobro onda sta je problem sa Lebronom ? , sta da ima triple double i da izgubi![]()
![]()
covjek tako dominantan da u tri tekme ima samo 6 slobodnih bacanja, sta hoce da dokaze Wade-u da mora da igra igru kao u Clevelandu ili sta vec
![]()
Ascari iz aviona se vidjelo da je pasivan , eh sad jel sto kaze Gee sa bloga ispodobruca da je malo umoran , pa ce vecears upaliti prekidac (citaj malo se vise nadrogirati) ili ce opet ganjati tripl double pa sta bude na kraju![]()
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off:
Ma ja niko se ne drogira
U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju
Sve dok americki sportasi ne budu tretriani istim testovima na olimpijadi , a ne da americka vlada stoji iza njih onda cu vjerovati , sve do tada cudima poput Lebrona i sl. jednostavno ne mogu , ne kazem da su to droge kao u atletici ili biciklizmu , ali jednostavno nesta ima sto im se tolerise .
Kazu da NFL kao najzahtjevniji sport uz biciklizam , ali onoliko utakmica u reg. sezoni + playoff za zvjezde poput Lebrona i slicnim minutazama . Trenirao sam , doduse malo , ali dovoljno da znam neke stvari.
on:
Moram da priznam da sam ocekivao 4-1 za Miami , ali eto prijatno me iznenadise roll igraci San Antonia , ako osvoje bit ce nesta slicno Detroitu 2004 , mada opet kad gledam i oni su na papiru jaci.
Meni je dosad Dallas 2011 NA PAPIRU naj slabija ekipa koja je osvojila prsten , tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme
Ma ja niko se ne drogira

U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju

Sve dok americki sportasi ne budu tretriani istim testovima na olimpijadi , a ne da americka vlada stoji iza njih onda cu vjerovati , sve do tada cudima poput Lebrona i sl. jednostavno ne mogu , ne kazem da su to droge kao u atletici ili biciklizmu , ali jednostavno nesta ima sto im se tolerise .
Kazu da NFL kao najzahtjevniji sport uz biciklizam , ali onoliko utakmica u reg. sezoni + playoff za zvjezde poput Lebrona i slicnim minutazama . Trenirao sam , doduse malo , ali dovoljno da znam neke stvari.
on:
Moram da priznam da sam ocekivao 4-1 za Miami , ali eto prijatno me iznenadise roll igraci San Antonia , ako osvoje bit ce nesta slicno Detroitu 2004 , mada opet kad gledam i oni su na papiru jaci.
Meni je dosad Dallas 2011 NA PAPIRU naj slabija ekipa koja je osvojila prsten , tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto nisu na Olimpijadi dopingovani Parker,braca Gasol,Ibaka i drugi neamericki kosarkasi koji igraju u NBA?Do njih jos uvijek nije stigla droga koja se koristi u NBA ili su oni fini momci?Nemoj mi tih teorija zavjera bez pokrica i nemoj mi uplitati sportove gdje ima najvise dopinga u historiji(biciklizam) i sport u kojem su mnogo sredstva dozvoljena,jer ljudi trpe strasne bolove(NFL).A druga stvar,kad tijelo naviknes da igra svaki drugi dan,to nije nikakv problemposebno ,jer nema treninga kao sto je to slucaj u Evropi plus se inace crnci i bijelci(a zna se u kojim ligama igra vecina) ne mogu porediti,bioloski,po svojoj izdrzljivosti...Kobe Bryant je napisao/la:off:
Ma ja niko se ne drogira![]()
![]()
![]()
U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju![]()
on:
reakcija na citav tvoj post je ovaKobe Bryant je napisao/la:off:
Ma ja niko se ne drogira![]()
![]()
![]()
U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju![]()
on:

tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme
pa ne igraju ljudi bingo da im se posreci igraju yebenu kosarku

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.