Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Sportfanatik
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Sportfanatik » 12 jun 2013, 08:08

Losa partija svih igraca osim Millera, stvarno lose odigrano. Game 4 je must win game za Heat, valjda svi budu bolji
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2013, 08:55

tesko je ispratiti ove termine uz ispite, zaspao sam na poluvremenu ali ne znam kako je moguce da su ovako pali u igri, uskoro se snimak utakmice na sport klubu pa cu pregledati sta se to desilo, 35:14 mi je neshvatljivo skroz, mora da je sve upuceno prema kosu ulazilo ili smo tako uzasnu odbranu igrali :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 12 jun 2013, 12:35

Al ih razbise Spursi, pogotovo tricama. Niko me nije vise razocarao nego Bosh, covijek od nekadasnjeg all star-a spade na nivo prosjecnog igraca tipa Chris Humphries. Mozda ga treba trejdovati na kraju sezone, potrebno je osvijezenje u timu Heat-a.
Volim te Zeljo!!!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jun 2013, 13:35

Lebron +- = -32 :o :shock: . Jeli ovo naj slabiji ucinak Lebrona u dresu Miami-a :?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 12 jun 2013, 14:50

Kobe Bryant je napisao/la:Lebron +- = -32 :o :shock: . Jeli ovo naj slabiji ucinak Lebrona u dresu Miami-a :?
ne samo u dresu Heat-a nego i ucitavoj karijeri ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 13 jun 2013, 20:11

Pobjeda i ništa drugo. Skupite se momci i odigrajte perfektno
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jun 2013, 20:45

NBA Balkan/fb je napisao/la: Miamieva startna petorka za večerašnju utakmicu:
PG: Chalmers
SG: Wade
SF: Miller
PF: Bosh
C: James
:? :?

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jun 2013, 20:49

Autor blogga ispodobruca_dot_com veli da Miami Heat 2013 = LA Lakers 2009 , tj. vjeruje da imaju tkz. prekidac i da su jednostavno odlicili slabije odigrati ove 2 utakmice :roll: , sad moze biti jer su izgledali mocno u reg. sezoni i ovim utakmicama kada su "morali" da pobjede ;)
Po meni mala prednost Miamiu zbog povrede Parkera , a mozda i Miller dobije vecu minutazu jer ono sto sam predvidjao i ranije u prepiskama sa kolegom "nezalaganje" da Miami mora koristiti nisku postavu kako bi pobjedio, jer su onda dominantniji tim.

Uglavnom kako god biti ce zanimljivo jer sad svi moraju sve rotirati , i Neal-a i Green-a , a ovi Miller-a i Allen-a...

Pobjednik veceras osvaja titulu 90% . ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2013, 21:10

JHam je napisao/la:
NBA Balkan/fb je napisao/la: Miamieva startna petorka za večerašnju utakmicu:
PG: Chalmers
SG: Wade
SF: Miller
PF: Bosh
C: James
:? :?
james i magic :lol: :mrgreen:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jun 2013, 21:22

LenBias je napisao/la: james i magic :lol: :mrgreen:
Pa dobro Lebron dosta podsjeca na Magica , samo sa manje "magije" a vise sirove snage ;)

Samo sumnjam da ce se Lebron odreci playmakerske uloge i cekati na postu da mu neko spusti loptu :lol: , vjerovatno ce cuvati Splitera , ali u ofanzivi nema sanase da se taj zrtvuje za tim , jer nece imati statistike , a jos uvjek mu je stalo do misljenja javnosti da bude najbolji plus i omiljen (kao i Jordan) tako da ce radje cak i izgubiti :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 jun 2013, 21:24

Kobe Bryant je napisao/la:
LenBias je napisao/la: james i magic :lol: :mrgreen:
Pa dobro Lebron dosta podsjeca na Magica , samo sa manje "magije" a vise sirove snage ;)

Samo sumnjam da ce se Lebron odreci playmakerske uloge i cekati na postu da mu neko spusti loptu :lol: , vjerovatno ce cuvati Splitera , ali u ofanzivi nema sanase da se taj zrtvuje za tim , jer nece imati statistike , a jos uvjek mu je stalo do misljenja javnosti da bude najbolji plus i omiljen (kao i Jordan) tako da ce radje cak i izgubiti :roll:
jao koja prica...sta radije ce izgubit, samo da bude najbolji??

pa ako neko izvlaci maksimum iz ekipe onda je to james. a uradit ce sve ne bi li nocas pobijedili.usotalom kao i cijela momcad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2013, 21:25

to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jun 2013, 21:29

LenBias je napisao/la:to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde
pa covjek igra 75% svoje igre playmaker-a , pa sta treba nego da asistira :roll: , zato i podsjeca na Magica

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2013, 21:30

Kobe Bryant je napisao/la:
LenBias je napisao/la:to sto si napisao je ekstremna glupost, izvini ali tako je, to da je istina james bi pumpao svoje brojeve jer na taj nacin kako si ti opisao on u prosjeku moze imati 45 poena i 20 skokova po utakmici a svi znamo koliko se bori, koliko asistira, razigrava, trudi se, igra za tim i sve, doduse ocito ne znamo svi kad ti nesto tako pises ali hajde
pa covjek igra 75% svoje igre playmaker-a , pa sta treba nego da asistira :roll: , zato i podsjeca na Magica
odluci se o cemu ces pisati, o tome kako igra ili kako ne igra, gubis se u sopstvenim recenicama i mislima :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 13 jun 2013, 21:31

Ma izmisljao ne izmisljao(Kobe) ja mislim da ce ga Spo ovim samo sjebati...on realan budi da bi pokazao svoje kvalitete mora imati loptu 80-90% utakmice, od posta njegovog ce imati koristi samo Allen i Miller zbog udvajanja stalnog, ali ako ove ne krene sut, a spo ne da loptu jamesu, zasluzili ste da izgubite ;) Jednostavno on da bi povukao ekipu, i odigrao kako zna mora imati loptu u rukama, jer da do sad u karijeri nije trazio loptu toliko, sad bi ga gledali kao prosjecnog kosarkasa kakvim ce ga Spo napraviti bude li kenjao sa ovim...bolje mu je wade-a na klupu nego jamesa na centra :roll:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jun 2013, 21:37

Pa dobro onda sta je problem sa Lebronom ? , sta da ima triple double i da izgubi :roll: :lol:

covjek tako dominantan da u tri tekme ima samo 6 slobodnih bacanja :roll: , sta hoce da dokaze Wade-u da mora da igra igru kao u Clevelandu ili sta vec :?
Ascari iz aviona se vidjelo da je pasivan , eh sad jel sto kaze Gee sa bloga ispodobruca da je malo umoran , pa ce vecears upaliti prekidac (citaj malo se vise nadrogirati) ili ce opet ganjati tripl double pa sta bude na kraju :roll:

btw. ovo za drogu nije da prozivam Lebrona , znamo da se SVI u NBA drogiraju neko vise neko manje .

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2013, 22:01

Kobe Bryant je napisao/la:Pa dobro onda sta je problem sa Lebronom ? , sta da ima triple double i da izgubi :roll: :lol:

covjek tako dominantan da u tri tekme ima samo 6 slobodnih bacanja :roll: , sta hoce da dokaze Wade-u da mora da igra igru kao u Clevelandu ili sta vec :?
Ascari iz aviona se vidjelo da je pasivan , eh sad jel sto kaze Gee sa bloga ispodobruca da je malo umoran , pa ce vecears upaliti prekidac (citaj malo se vise nadrogirati) ili ce opet ganjati tripl double pa sta bude na kraju :roll:

btw. ovo za drogu nije da prozivam Lebrona , znamo da se SVI u NBA drogiraju neko vise neko manje .
Niko se u NBA ne drogira,jer odavno postoji kontrola za narkotike i nemoj da pises nebuloze.Slijedeci korak koji zele uvesti je zabrana HGH(hormon brzog rasta)...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 jun 2013, 22:19

off:
Ma ja niko se ne drogira :lol: :lol: :lol:

U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju :lol:

Sve dok americki sportasi ne budu tretriani istim testovima na olimpijadi , a ne da americka vlada stoji iza njih onda cu vjerovati , sve do tada cudima poput Lebrona i sl. jednostavno ne mogu , ne kazem da su to droge kao u atletici ili biciklizmu , ali jednostavno nesta ima sto im se tolerise .

Kazu da NFL kao najzahtjevniji sport uz biciklizam , ali onoliko utakmica u reg. sezoni + playoff za zvjezde poput Lebrona i slicnim minutazama . Trenirao sam , doduse malo , ali dovoljno da znam neke stvari.

on:

Moram da priznam da sam ocekivao 4-1 za Miami , ali eto prijatno me iznenadise roll igraci San Antonia , ako osvoje bit ce nesta slicno Detroitu 2004 , mada opet kad gledam i oni su na papiru jaci.
Meni je dosad Dallas 2011 NA PAPIRU naj slabija ekipa koja je osvojila prsten , tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2013, 22:26

Kobe Bryant je napisao/la:off:

U europi crknu nakon igranja srjeda - subota i to samo neeznam vec koliko tekmi eurolige , a onda ti isti igriaci dodju u NBA igraju svaki drugi dan i razvaljuju :lol:

Sve dok americki sportasi ne budu tretriani istim testovima na olimpijadi , a ne da americka vlada stoji iza njih onda cu vjerovati , sve do tada cudima poput Lebrona i sl. jednostavno ne mogu , ne kazem da su to droge kao u atletici ili biciklizmu , ali jednostavno nesta ima sto im se tolerise .

Kazu da NFL kao najzahtjevniji sport uz biciklizam , ali onoliko utakmica u reg. sezoni + playoff za zvjezde poput Lebrona i slicnim minutazama . Trenirao sam , doduse malo , ali dovoljno da znam neke stvari.

on:

Moram da priznam da sam ocekivao 4-1 za Miami , ali eto prijatno me iznenadise roll igraci San Antonia , ako osvoje bit ce nesta slicno Detroitu 2004 , mada opet kad gledam i oni su na papiru jaci.
Meni je dosad Dallas 2011 NA PAPIRU naj slabija ekipa koja je osvojila prsten , tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme ;)
Sto nisu na Olimpijadi dopingovani Parker,braca Gasol,Ibaka i drugi neamericki kosarkasi koji igraju u NBA?Do njih jos uvijek nije stigla droga koja se koristi u NBA ili su oni fini momci?Nemoj mi tih teorija zavjera bez pokrica i nemoj mi uplitati sportove gdje ima najvise dopinga u historiji(biciklizam) i sport u kojem su mnogo sredstva dozvoljena,jer ljudi trpe strasne bolove(NFL).A druga stvar,kad tijelo naviknes da igra svaki drugi dan,to nije nikakv problemposebno ,jer nema treninga kao sto je to slucaj u Evropi plus se inace crnci i bijelci(a zna se u kojim ligama igra vecina) ne mogu porediti,bioloski,po svojoj izdrzljivosti...

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 jun 2013, 22:29

Kobe Bryant je napisao/la:off:

on:

reakcija na citav tvoj post je ova
slika

tu je negdje i SA ako im se posreci jos 2 tekme
pa ne igraju ljudi bingo da im se posreci igraju yebenu kosarku :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.