FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sad bez zezancije, šalu na stranu...
Jadranko, hvala ti za sve ove godine koje si proveo u klubu, i ostavio trag. Dupla kruna, titule, kupovi, sve što smo osvojili u sad već prošlom desetljeću je itekako u određenoj mjeri tvoja zasluga. Tvoje partije u periodu 2010-2013 su ostavile traga, jer si bio jedan kotač koji je svojim dijelom sa ostalim doveo do itekako uspješnih rezultata.
Bogi je pokazao i dokazao svoju profesionalost čak i kada je bilo sa sindikatom, jer se tadašnja uprava prema njemu ponijela kao prema nekom keru, a samo unazad 2, 3 sezone je žario i palio u svetom dresu.
Trenutci koje pamtim na ime Bogi su:
Slobodnjak protiv Slavije,
Svlacionica(trenutak bez gaca) nakon osvojenog kupa 2018-te,
Gol na žalost Zrinjskog gdje preusmjerio loptu u naš gol za 3:3 kad smo i zijanili titulu,
Maestralne partije protiv Sherrifa,
Njegove grimase kad je ljut,
Njegove grimase kad slavi gol,
Njegove partije sa Vasilićem i Nyemom,
Itd itd...
Možda i nije to baš najbolje izgledalo zadnjih par mjeseci, godina... Ali i priroda čini svoje, ono što mu želim je da uspješno vodi omladince koje dobije u OP, pa da svojim rezultatima možda dostigne uspjehe kao trener one koje je postigao kao igrač, pa i veće od njih...
Bogičević Jadranko jedan je od nas!
Jadranko, hvala ti za sve ove godine koje si proveo u klubu, i ostavio trag. Dupla kruna, titule, kupovi, sve što smo osvojili u sad već prošlom desetljeću je itekako u određenoj mjeri tvoja zasluga. Tvoje partije u periodu 2010-2013 su ostavile traga, jer si bio jedan kotač koji je svojim dijelom sa ostalim doveo do itekako uspješnih rezultata.
Bogi je pokazao i dokazao svoju profesionalost čak i kada je bilo sa sindikatom, jer se tadašnja uprava prema njemu ponijela kao prema nekom keru, a samo unazad 2, 3 sezone je žario i palio u svetom dresu.
Trenutci koje pamtim na ime Bogi su:
Slobodnjak protiv Slavije,
Svlacionica(trenutak bez gaca) nakon osvojenog kupa 2018-te,
Gol na žalost Zrinjskog gdje preusmjerio loptu u naš gol za 3:3 kad smo i zijanili titulu,
Maestralne partije protiv Sherrifa,
Njegove grimase kad je ljut,
Njegove grimase kad slavi gol,
Njegove partije sa Vasilićem i Nyemom,
Itd itd...
Možda i nije to baš najbolje izgledalo zadnjih par mjeseci, godina... Ali i priroda čini svoje, ono što mu želim je da uspješno vodi omladince koje dobije u OP, pa da svojim rezultatima možda dostigne uspjehe kao trener one koje je postigao kao igrač, pa i veće od njih...
Bogičević Jadranko jedan je od nas!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Jedan stariji Željovac mi priča da dedo Aleksandra Jovanovića nije nazovi obican navijač Želje, čovjek je bio jedan od direktora Energoinvesta 70tih i 80tih godina i aktivno je pomagao klubu, jer Energoinvest je prije rata bio jedan od najačih i najstandardnijih sponzora Želje, također Miljan Štaka koji je igrao za Želju 60tih godima mu je prvi rođak, odatle ljubav prodice Jovanović prema Želji
MIHAJLOVIĆ !
Jes ih Osim pozelio grli sve redom 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67- ... /amar5.jpg
A kada kosa uz tebe osijedi...
https://sportsport.ba/assets/pictures/a ... nadati.jpg
A kada kosa uz tebe osijedi...

https://sportsport.ba/assets/pictures/a ... nadati.jpg
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 15 jan 2020, 15:45, ukupno mijenjano 5 puta.
Otkud Asim tu zar nije on bivsi?
Asim = Bogi 2
Asim = Bogi 2
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema vise raskida na stetu kluba, red je da mi sad uzmimamo pare

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- lijevapolutka
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Željezničar – Velež / 21. januar – Međugorje
Željezničar – Široki Brijeg / 25. januar – Međugorje
Željezničar – Rudeš / 29. januar – Međugorje
Željezničar – Olimpija / 3. februar – Belek
Željezničar – Akhmat Grozny / 5. februar – Belek
Željezničar – Zorya / 10. februar – Belek
Željezničar – Zrinjski / 15. februar – Međugorje
Neće biti dosadno, sedam utakmica u 25 dana.
Željezničar – Široki Brijeg / 25. januar – Međugorje
Željezničar – Rudeš / 29. januar – Međugorje
Željezničar – Olimpija / 3. februar – Belek
Željezničar – Akhmat Grozny / 5. februar – Belek
Željezničar – Zorya / 10. februar – Belek
Željezničar – Zrinjski / 15. februar – Međugorje
Neće biti dosadno, sedam utakmica u 25 dana.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
evo ja godisnju poderaolijevapolutka je napisao/la: ↑15 jan 2020, 16:02Dok se Bogi ne vrati mene nema na Grbavici![]()
Hvala Bogi za sve

- mohikanac12
- Kontakt:
Moš govorit kontra mene i kontra cilog svita, al neću da čujem ništa, ništa kontra Splita

Odahnuli pitari Handzic potpisao nastavak saradnje, sad ce mu onaj na transfermarketu dici cjenu za milion na ljeto tri. 

Mjau !
Kojeg li ce premijerligasa Bogi pojacati?

- kolezeljovac
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/yani-urdin ... eru/348074
Sta li se desilo sa starim dobrim Manijakom, pa tek mu je 28 godina... Dodji kod Amara
Sta li se desilo sa starim dobrim Manijakom, pa tek mu je 28 godina... Dodji kod Amara

Nece ni jednog, zar nije dobio posao u OP?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel ovo kaparisano desno krilo, ljevak !?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
kolezeljovac je napisao/la: ↑15 jan 2020, 16:57https://sportsport.ba/fudbal/yani-urdin ... eru/348074
Sta li se desilo sa starim dobrim Manijakom, pa tek mu je 28 godina... Dodji kod Amara![]()
Nece ni jednog, zar nije dobio posao u OP?
Nastavlja babuka da igraIskusnom defanzivcu ističe ugovor sa Plavima, a iako se govorilo da će Bogičević završiti karijeru i preći u Omladinski pogon Plavih **** saznaju da je odlučio da i dalje igra.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Ide u Olimpic, kvota 1.25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.