Nadam se da nece trenirati u Hillsu na umjetnoj travi koja je 10 centimetara visoka iz nekog razloga, ja sam igro dva puta lopte tamo i poslije toga 10 dana nisam mogo hodatPlavi će do nedjelje trenirati u Sarajevu, u hotelu Hills koji posjeduje sale sa umjetnom travom i parketom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Btw jeste li primjetili koga nema na prozivci
Kraj jedne velike ere....

Kraj jedne velike ere....
- mohikanac12
- Kontakt:

https://i.ibb.co/4V1WNMC/Jadranko-Bogic ... 67x600.jpg
Za sve ti hvala Bogi!
Dajte statistiku Bogijevu i trofeje osvojene sa Željom.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Neeeeeeeee
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Pa po trenutnom išli bi u goste pitama, Cityu, Radniku, Veležu i Slobodi. Dakle kući sa Zrinjskim, Borcem, Širokim, Čelikom, MDK i Zvijezdom. Tako da drugi je ipak bolje.mohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 12:20Krađa @Bracinih lajkova. Buahahahah.![]()
P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.![]()

Nadam se da će ispast pametni oni na koje je mislio s ovim. I tu ne mislim samo na Kemu, već i na još jednog kojeg menadžer hoće vani da vodi.irfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.![]()
Za sve ti hvala Jadranko
Mislim da je igrac sa najduzim stazom u klubu u poslijeratnoj historiji, ako se ne varam u dva mandata sedam godina je nosio dres najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi, što svakako nije mala stvar

Mislim da je igrac sa najduzim stazom u klubu u poslijeratnoj historiji, ako se ne varam u dva mandata sedam godina je nosio dres najvećeg i najtrofejnijeg kluba u državi, što svakako nije mala stvar

MIHAJLOVIĆ !
#Bogiout
#Endofanera
#thankyou
#witnessinggreatness
#Endofanera
#thankyou
#witnessinggreatness
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:38Pa po trenutnom išli bi u goste pitama, Cityu, Radniku, Veležu i Slobodi. Dakle kući sa Zrinjskim, Borcem, Širokim, Čelikom, MDK i Zvijezdom. Tako da drugi je ipak bolje.mohikanac12 je napisao/la: ↑15 jan 2020, 12:20Krađa @Bracinih lajkova. Buahahahah.![]()
P.S. @Braco, imam jedno pitanje, ozbiljnije. Je li bolje biti prvi ili drugi pred treći krug? Da te vidim.![]()
Nadam se da će ispast pametni oni na koje je mislio s ovim. I tu ne mislim samo na Kemu, već i na još jednog kojeg menadžer hoće vani da vodi.irfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.
"Nećemo ih nabiti nogom, već ćemo priliku dati nekim drugim igračima. Znači da ti igrači sebe ne vide u ovom klubu, takvi nam ne trebaju, takvi ljudi nam ne trebaju u ovom trenutku. Imamo isti cilj koji ćemo odraditi kroz klub. Takvi nam ne trebaju", poručio je trofejni stručnjak.![]()
A raspored u naredne tri utakmice? Jedino Zvijezda nece nigdje, ostali su klizni.

Sada bez zayebancije. Pitari imaju neke sitne unutrasnje turbulencije

Borac dva bas teska gostovanja, Siroki i Velez plus ta kuci sa konama. Njima je gutavo, ako ne budu pravi ode bar jedan konkurent na veliku razliku.
Tuzla gostuje nama i konama, plus Velez kuci. Ja fakat ne znam sta oni mogu i sta hoce. Vidjecemo.
Za kraj naša malenkost, u gostima "krme debelo yebem mu sve što šteku može dohvatit" i Zvijezda09, plus ta sa Tuzlom. Otisao Krstajic, Maksimovic, trener, u Radniku bas prometno, ako to iskoristimo samo nebo je granica.

@Irfo, navikli ljudi na sporazumne i "pomogni ti meni, pomognuću ja tebi", a Želju ko yebe. Nema više!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
dosta su nas klosari od igraca i menadjera pisaliirfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 11:24Nekim igračima na kraju sezone ističe ugovor.

Krov

a jUG u transu

- kolezeljovac
- Kontakt:
Moj zivot vise nema smisla...
Bogi
Bogi

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
moj radmilo ti vjerujes slici ,to vise nije isti covjek ,nema emocija ,fudbal se promjenio nije kao prije .kamatar ,zvaljo , da naplati, da nas ugasi ,cajnoslu,mora Zec ,brrrr,ukrao milion pa posudio od Ivice za kartu ,sve je do Stile nije do taktike, nema plata pred vazne tekme ,svaki se protivnik minimizirao (u raspadu,umorni,oslabljeni) cak im je i Lutvo smetao na pressu

U svakom slučaju Bogi spada među najtrofejnije igrače FKŽ u historiji kluba. Tri titule i tri kupa osvojena sa njim i Stanićem. Bešlija 4 titule i 3 kupa, Dželo i Buki po 3 titule, 3 kupa i 3 superkupa itd.
Hvala Bogiju na svemu, volio bih da ljudi nekad pokažu više poštovanja prema njemu s obzirom na ove podatke. Pogotovo je na streljani od one situacije sa sindikatom. Treba spomenuti da je uzeo i titulu s Modričom (dobro koliko je "čista" to je druga priča
) i kup s Olimpikom tako da je jedan od najtrofejnijih igrača u historiji lige. Aferim.
@mohikanac
Ma kažem trenutno, izmjenjat će se to svakako u ta tri kola. Ali fakat prvo kolo nastavka kao i prošle sezone u Bijeljini, a Slavkec nas dočekuje. Priredit će mu fin povratak u ligu naši siguran sam to. Protiv Tuzle prva pod krovom na istoku i prva domaća nakon tačno 3 mjeseca, očekujem fanatičnu podršku navijača na toj tekmi s kojom dobijamo 100%.
Hvala Bogiju na svemu, volio bih da ljudi nekad pokažu više poštovanja prema njemu s obzirom na ove podatke. Pogotovo je na streljani od one situacije sa sindikatom. Treba spomenuti da je uzeo i titulu s Modričom (dobro koliko je "čista" to je druga priča

@mohikanac
Ma kažem trenutno, izmjenjat će se to svakako u ta tri kola. Ali fakat prvo kolo nastavka kao i prošle sezone u Bijeljini, a Slavkec nas dočekuje. Priredit će mu fin povratak u ligu naši siguran sam to. Protiv Tuzle prva pod krovom na istoku i prva domaća nakon tačno 3 mjeseca, očekujem fanatičnu podršku navijača na toj tekmi s kojom dobijamo 100%.
- mohikanac12
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑15 jan 2020, 14:08U svakom slučaju Bogi spada među najtrofejnije igrače FKŽ u historiji kluba. Tri titule i tri kupa osvojena sa njim i Stanićem. Bešlija 4 titule i 3 kupa, Dželo i Buki po 3 titule, 3 kupa i 3 superkupa itd.
Hvala Bogiju na svemu, volio bih da ljudi nekad pokažu više poštovanja prema njemu s obzirom na ove podatke. Pogotovo je na streljani od one situacije sa sindikatom. Treba spomenuti da je uzeo i titulu s Modričom (dobro koliko je "čista" to je druga priča) i kup s Olimpikom tako da je jedan od najtrofejnijih igrača u historiji lige. Aferim.
@mohikanac

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Eto je za avatara
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
E **** produzi handzic

Nije vise ta trava u hillsu, stavili su drugu kraću i mene je ona sjebalairfo je napisao/la: ↑15 jan 2020, 13:22Nadam se da nece trenirati u Hillsu na umjetnoj travi koja je 10 centimetara visoka iz nekog razloga, ja sam igro dva puta lopte tamo i poslije toga 10 dana nisam mogo hodatPlavi će do nedjelje trenirati u Sarajevu, u hotelu Hills koji posjeduje sale sa umjetnom travom i parketom.
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.