PSG targeting Juventus!One of Lichtsteiner agents:"They contacted us.It's great.If clubs find deal,Stefan will happily join"
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
To je gazeta sugava prenjela i niko vishe........
Ne vjerujem njima nista
Ne vjerujem njima nista
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nisu to dobre vijesti. Ako je plan prodati Lichta za veliku lovu, da bi se doveo špic, radije bi bez špica igrao, jer smo dovoljno kvalitetni, a njega ćemo teško nadomjestiti.
Sad sam već malo zabrinut, ako su tačne ove riječi agenta. Dovedite Pazzinija i riješen problem u napadu, ali ostavite Lichta.
Sad sam već malo zabrinut, ako su tačne ove riječi agenta. Dovedite Pazzinija i riješen problem u napadu, ali ostavite Lichta.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Sto?Sarajevo1946 je napisao/la:Nisu to dobre vijesti. Ako je plan prodati Lichta za veliku lovu, da bi se doveo špic, radije bi bez špica igrao, jer smo dovoljno kvalitetni, a njega ćemo teško nadomjestiti.
Imamo na toj poziciji Islu i Casereca ....
Ja bi ga rado prodo za jedno 25 mil.....i doveo top napadaca koji je puno potrebni ovoj ekipi
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Imaš Islu i Caceresa koji uopšte nisu prošli pripreme sa ekipom i Bog zna kad će biti u punoj takmičarskoj formi.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... ituazione/" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskreno zabrinut sam.
Iskreno zabrinut sam.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nije Martin za desnog beka. Isla je dugo van terena, upitno je kako će se vratiti. To je kockanje, a meni je Licht zvijer i ja obožavam onakve igrače. On leti po terenu, a to se ne može naći.
Lakše je dodati još jednog špica kao Pazzinija i samo pojačati konkurenciju, jer imamo i Giovinca sad. Volio bih i ja pravog napadača da dobijemo, ali ne bih žrtvovao Lichta, niti nekog drugog iz prvih 11.
Lakše je dodati još jednog špica kao Pazzinija i samo pojačati konkurenciju, jer imamo i Giovinca sad. Volio bih i ja pravog napadača da dobijemo, ali ne bih žrtvovao Lichta, niti nekog drugog iz prvih 11.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Isla je poceo trenirat a i Caserec pocinje za mj dana......GaziHusrevbeg je napisao/la:Imaš Islu i Caceresa koji uopšte nisu prošli pripreme sa ekipom i Bog zna kad će biti u punoj takmičarskoj formi.
Tak da ce Isla biti spreman za prvo kolo 100%
Prodat za 25 mil i dovest napdaca.....jel ne mogu vishe gledat Matria i Q...
Ne zna se koji je veci nehljeb
Ne primajte se na naslove u novinama. Juventus je preozbiljan klub i ne prodaje svoje najbolje igrače, kao što je to fino Marotta objasnio neki dan.
A pogotovo Juventus ne prodaje svoje igrače 10 dana do kraja mercata, Chelsea je odbijen, tako će biti isa P$G-om.
A pogotovo Juventus ne prodaje svoje igrače 10 dana do kraja mercata, Chelsea je odbijen, tako će biti isa P$G-om.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Burberry46
- Kontakt:
Kakva prodaja Lichta nema sanse, novinari izmisljaju
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ak cemo dovodit nekog kao Pazzini onda radije nek ne kupuju nikog......Sarajevo1946 je napisao/la:Nije Martin za desnog beka. Isla je dugo van terena, upitno je kako će se vratiti. To je kockanje, a meni je Licht zvijer i ja obožavam onakve igrače. On leti po terenu, a to se ne može naći.
Dosta je vala vishe polovnjaka u napadu......
Daj Cavania , Dzeku il Lorenta ...... + VUcko , Gio i Q ili Matri svedno posto su obojica panjine
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Kako će bolan biti spreman, a nije odigrao nijednu utakmicu sa ekipom? Odradit će 5 treninga, a prije toga nije lopte šutnuo 6 mjeseci i odjednom misliš da će biti spreman. Bacati u vatru igrača koji se tek oporavio od najteže povrede je samo kockanje i obično loše završi.
Pozicija beka je uvijek bila najnezahvalnija i uvijek je bilo teško pronaći dobrog beka i sad kad smo ga pronašli da ga se tako lahko riješimo, e pa neće moći.
Ja znam da neće biti ništa od ovoga, napisao sam i danas, Juventus je uvijek bio dovoljno finansijski jak da odbije bilo koju ponudu za svog igrača, tako da se uopšte ne brinem, a mediji će uvijek pisati.
Pozicija beka je uvijek bila najnezahvalnija i uvijek je bilo teško pronaći dobrog beka i sad kad smo ga pronašli da ga se tako lahko riješimo, e pa neće moći.
Ja znam da neće biti ništa od ovoga, napisao sam i danas, Juventus je uvijek bio dovoljno finansijski jak da odbije bilo koju ponudu za svog igrača, tako da se uopšte ne brinem, a mediji će uvijek pisati.
Željezničar ale!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Treba nam jedan razbijač u napadu. Vjerujte da bi nam Pazzini dobro legao.
Ako ne možemo dovesti top napadača, Pazzo je najbolje rješenje. Imaš Sebu i Mirka + Pazzo i Matri, sasvim solidno, ako računam da bi Q otišao. Plus djelovanje naših veznjaka iz drugog plana.
Ima Juve dobru ekipu, sa kvalitetnim lijevim bekom i napadačem bi bili nezaustavljivi, ali očigledno da i mi ne možemo tek tako iskeširati lovu za te igrače. Jbg.
Ako ne možemo dovesti top napadača, Pazzo je najbolje rješenje. Imaš Sebu i Mirka + Pazzo i Matri, sasvim solidno, ako računam da bi Q otišao. Plus djelovanje naših veznjaka iz drugog plana.
Ima Juve dobru ekipu, sa kvalitetnim lijevim bekom i napadačem bi bili nezaustavljivi, ali očigledno da i mi ne možemo tek tako iskeširati lovu za te igrače. Jbg.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 17 avg 2012, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Martin neće zaigrati još barem dva mjeseca. Isla neće zaigrati još jedno par sedmica. Tako da prodaja Lichta bi bila smiješna u ovom trenutku.
Čitam izbor za lijevog beka spao na Armera i Pelusa. Znači dolazi ovaj Peluso.
Conte ga baš nešto gotivi a ja u njemu ne vidim ništa kao ni u Padoinu. Padoin jest onako fin momak ali ja bih ga poslao prvim avionom za Sienu.
EDIT: Očekuje se da će PSG za Lichta ponuditi od 15 do 20 milliona eura. Pa ja bih im se lagano nasmijao u facu i rekao im da produže dalje.
Čitam izbor za lijevog beka spao na Armera i Pelusa. Znači dolazi ovaj Peluso.
EDIT: Očekuje se da će PSG za Lichta ponuditi od 15 do 20 milliona eura. Pa ja bih im se lagano nasmijao u facu i rekao im da produže dalje.
Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 17 avg 2012, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
A jel mora odigrat s ekipom da bude spreman?
Mozda nece biti uigran al spreman oce 100%
Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
a tu mi se nesto Licht i nije najbolje snasao .....mnogo je bolji kao klasicni bek....
I ja vjerujem da kad se Isla oporavi da ce biti ispred Lichta na toj poziciji
Mozda nece biti uigran al spreman oce 100%
Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
a tu mi se nesto Licht i nije najbolje snasao .....mnogo je bolji kao klasicni bek....
I ja vjerujem da kad se Isla oporavi da ce biti ispred Lichta na toj poziciji
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa normalno da mora, jedno su treninzi, a sasvim nešto drugo utakmice. Chiellini je bio lafo 100 % spreman za Euro pa se poslije toga povrijedio 2 puta.
Mrsko mi sad objašnjavati detaljno, shvatit ćeš vremenom.
Nego mogli smo mi prodati i Vidala ili Marchisia, imamo tu Asamoaha.
Kad bi na ovakav način razmišljali ništa ne bi postigli.
Mrsko mi sad objašnjavati detaljno, shvatit ćeš vremenom.
Nego mogli smo mi prodati i Vidala ili Marchisia, imamo tu Asamoaha.
Kad bi na ovakav način razmišljali ništa ne bi postigli.
Željezničar ale!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
U ovome možda i jeste razlog eventualne prodaje. Ovo je tačno. Mnogo je bolji kao klasični bek, nego u 3-5-2, a Isla je za to savršen na desnoj strani i mogao bi se izboriti za mjesto u ekipi.Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
Ipak, ne želim da ide.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 17 avg 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Ne bitno.....vidit cemo ocel zaigrat il nece to samo Conte zna
Da se ne pravimo pametni ni ja ni ti
A reko sam vec i Pepe moze popunit tu poziciju prva dva kola ....
Ja sam za prodaju ako dodje cifra od 25 mil.......jel za te pare mozemo dovest wc napadaca i armera....
Da se ne pravimo pametni ni ja ni ti
A reko sam vec i Pepe moze popunit tu poziciju prva dva kola ....
Ja sam za prodaju ako dodje cifra od 25 mil.......jel za te pare mozemo dovest wc napadaca i armera....
Nemoj te me pogresno svatit, nisam ni ja za prodaju al ako dodje cifra blizu 25 mil.....prodo bi ga bez razmisljanja.....Sarajevo1946 je napisao/la:U ovome možda i jeste razlog eventualne prodaje. Ovo je tačno. Mnogo je bolji kao klasični bek, nego u 3-5-2, a Isla je za to savršen na desnoj strani i mogao bi se izboriti za mjesto u ekipi.Na kraju krajeva moze i Pepe odigrat prva dva kola kao wing back.....Jel mi igramo 3-5-2 ....
Ipak, ne želim da ide.
Jer kad se Isla oporavi vjerovatno ce grijat klupu vecinu vremena
Slažem se sa svima, svi ste u pravu.
Licht ostaje, pristajem na 25M, za beka to niko ne nudi, sumnjam da će i šeici, kao što smo već ustanovili, Juventus ima moć da se odupre naftašima, Licht je motor, Conteov protip igrača je Licht, zato takvih imamo "kilu" u ekipi. Čovjek je voz.
Licht ostaje, pristajem na 25M, za beka to niko ne nudi, sumnjam da će i šeici, kao što smo već ustanovili, Juventus ima moć da se odupre naftašima, Licht je motor, Conteov protip igrača je Licht, zato takvih imamo "kilu" u ekipi. Čovjek je voz.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.