FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 21 mar 2021, 22:46

slika

libo njega racku za sve :kafa: :kafa: :kafa: u kojeg se debila pretvorio to nisu istine :wtf: :wtf: :wtf: i za ovo treba uspjeha od lika kojeg su svi obožavali i u zvijezde ukivali doveo se do toga da mu svi psuju sve :roll: :roll:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 mar 2021, 22:50

Ma ja imam utisak da njega ovo zabavlja realno,**** se njemu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 21 mar 2021, 22:52

Za šta se mi nerviramo to je žalosno.Bio jednom jedan Željezničar.Nadati se da će se nešto promjeniti jer i budali je jasno da ne ide.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 21 mar 2021, 22:53

desnibocni je napisao/la:
13 mar 2021, 17:12
Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
Nasao sam ti post. Preko foruma se ne prijeti i ne vrijedja. To mi nije cilj, ali pises klasicne gluposti i nebuloze. Prvo, prozivas maticnu tribinu na javnom forumu sto je neprirodno i smijesno. Drugo, samo ce oni i otjerat Amara, a ne forumska piskarala i revolucionari za tastaturama. Zna se ko je otjerao prethodne.
Trece, naravno da ce se pravdati navijacima jer je samo to jos i ostalo.
Cetvrto, ovo za clansku kartu je bezobrazno i bolesno. Svi oni sto su bili na treningu za tebe su ZELJEZNICAR.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 21 mar 2021, 22:53

delinjo je napisao/la:
21 mar 2021, 22:50
Ma ja imam utisak da njega ovo zabavlja realno,**** se njemu.
ne znam jel se tolikim poltronima okruzio pa niko nema damu da mu kaze ljudino grijesis stani loma na zemlju ides u provaliju jok on sa ovim izjavama okrenuce se kolo srece zvuci kao hamdija u premieru koji igra bingo citav dan i ceka jednu rundu da ga prosere :crazy: :crazy:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 21 mar 2021, 22:54

Robust je napisao/la:
21 mar 2021, 22:46
slika

libo njega racku za sve :kafa: :kafa: :kafa: u kojeg se debila pretvorio to nisu istine :wtf: :wtf: :wtf: i za ovo treba uspjeha od lika kojeg su svi obožavali i u zvijezde ukivali doveo se do toga da mu svi psuju sve :roll: :roll:
Al prava debilčina postao
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 21 mar 2021, 22:57

Ritamreda je napisao/la:
21 mar 2021, 22:53
desnibocni je napisao/la:
13 mar 2021, 17:12
Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
Nasao sam ti post. Preko foruma se ne prijeti i ne vrijedja. To mi nije cilj, ali pises klasicne gluposti i nebuloze. Prvo, prozivas maticnu tribinu na javnom forumu sto je neprirodno i smijesno. Drugo, samo ce oni i otjerat Amara, a ne forumska piskarala i revolucionari za tastaturama. Zna se ko je otjerao prethodne.
Trece, naravno da ce se pravdati navijacima jer je samo to jos i ostalo.
Cetvrto, ovo za clansku kartu je bezobrazno i bolesno. Svi oni sto su bili na treningu za tebe su ZELJEZNICAR.
Evo da zakljucimo, svaka ti je na mjestu.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 21 mar 2021, 22:59

1921TV: Iza mreže | 4. epizoda

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 21 mar 2021, 23:08

Sto obrisa post od opijuma. Stvarno ne razumijem vrijedanje i pljuvanje. Koji vam je ba? Gori ste od pitara postali, u onom vaktu kad su za virsle igrali

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 mar 2021, 23:09

PointBlank je napisao/la:
21 mar 2021, 23:08
Sto obrisa post od opijuma. Stvarno ne razumijem vrijedanje i pljuvanje. Koji vam je ba? Gori ste od pitara postali, u onom vaktu kad su za virsle igrali
A dobro i on je njih nazvao imbecilima,nekorektno bas.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 21 mar 2021, 23:11

Meni ovo više lici na slom živaca kod Amara. Jezivo
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 21 mar 2021, 23:12

Pa stani, vrijedjanje forumasa nije dozvoljeno, okej, ispravno, ali vrijedjanje javne licnosti, pogotovo nekog naseg, to je ok, jer smo mi fol za dobrobit zelje, a on, rodjen na onoj grbavici je kao grobar.. ne razumijem. Bar doza postovanja.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 21 mar 2021, 23:17

Ma dobro ali valjda smo preci jedni drugima od Amara ili Misimovica ili bilo koga...tako aj to gledam.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2021, 23:17

21 mar 2021, 23:12
Pa stani, vrijedjanje forumasa nije dozvoljeno, okej, ispravno, ali vrijedjanje javne licnosti, pogotovo nekog naseg, to je ok, jer smo mi fol za dobrobit zelje, a on, rodjen na onoj grbavici je kao grobar.. ne razumijem. Bar doza postovanja.
To svako od sebe mora krenuti. Ja ne mogu sve kontrolisati u ovakvim situacijama odnosno kad se ovo sve desava duzi period. Dok nije bilo ovog niza i moglo se, sad vec ne jer ne pise ovdje 3 ljudi pa da se dogovorimo. Izmedju forumasa nema uvreda jer haman svaki dan ovdje pisemo, druzimo se. Nema potrebe radi neke osobe da se vrijedjamo.

Sto Stilic psuje sudiji :lol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 21 mar 2021, 23:21

LjoZee je napisao/la:
21 mar 2021, 23:17
21 mar 2021, 23:12
To svako od sebe mora krenuti. Ja ne mogu sve kontrolisati u ovakvim situacijama odnosno kad se ovo sve desava duzi period. Dok nije bilo ovog niza i moglo se, sad vec ne jer ne pise ovdje 3 ljudi pa da se dogovorimo. Izmedju forumasa nema uvreda jer haman svaki dan ovdje pisemo, druzimo se. Nema potrebe radi neke osobe da se vrijedjamo.

Sto Stilic psuje sudiji :lol:
I ovo je bio penal cist. Ma fuj sta nam rade fuj odvratno. **** i tebi njegomirovicu sve.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 21 mar 2021, 23:31

wolfie je napisao/la:
21 mar 2021, 22:54
Robust je napisao/la:
21 mar 2021, 22:46
slika

Al prava debilčina postao
Težak slom živaca. Tužno ga je gledati, ovo je za odmor od svega uz jaku terapiju. Ukoliko nastavi hospitalizacija mu ne gine.

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 21 mar 2021, 23:31

Izvinite forumasi sto ovo pisem ovdje jer nije vezano za temu “klub FKŽ” ali jeste za ovaj podforum. Od kako si ti ljože postao moderator tako nam je tema krenula da bude klasicni cirkus a mnogi ce me ovdje i potvrditi vjerovatno. Toliko od mene pa mi opet obrisi post a ostavi ove ostale uvrede o tamo nekom liku. :puke:
Vico, moze li liga po pola?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 mar 2021, 23:33

Opijum je napisao/la:
21 mar 2021, 23:31
Izvinite forumasi sto ovo pisem ovdje jer nije vezano za temu “klub FKŽ” ali jeste za ovaj podforum. Od kako si ti ljože postao moderator tako nam je tema krenula da bude klasicni cirkus a mnogo ce me ovdje i potvrditi vjerovatno. Toliko od mene pa mi opet obrisi post a ostavi ove ostale uvrede o tamo nekom liku. :puke:
Nemam potrebu da brisem. Ima fino @admin javis se njemu ti i svako ko smatra da ne radim ok ovaj "posao" i on dodijeli mod. nekom drugom. Sa tim nemam problem nikakav.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 21 mar 2021, 23:36

Sezona je svakako propala, vec sad treba razmisljati o narednoj sezoni. Treba na vrijeme postavljati stvari za narednu sezonu. Srezati maksimalno troskove i iskoristiti narednu sezonu za promociju mladih igraca.

Pokusati se na kraju sezone prijateljski rastati i zahvaliti na saradnji Fejzicu,Mufticu, Sinisi Alispahicu, Stilicu, Subasicu Mehicu, Bekricu, Lendricu, Veselinovicu, Jurcicu, Mujezinovicu, Zecu, Mileticu, Kosoricu itd. Isto tako se pored sefa strucnog staba Amara, rijesiti i pomocnika u vidu Serbe, Memica i slicnih parazita koji ne bi mogli Vrbanjusu voditi..

Nama je trenutna ekipa spora do bola, troma i puno puno kosta. Ekipa puna tzv. majstora koji ne mogu da trce. Bacamo novac na stare istrosene igrace koji nemaju nikakvu perspektivu. Kad pogledas npr. Veselinovica, covjek ima platu cca 5 hiljada KM. Takav "igrac" klub na godisnjem nivou kosta skoro 100 hiljada(u to su uracunati i plata i doprinosi i placen porez drzavi itd).

Mlada brza i prodorna krila poput Kulasina i Gasala bi kostala dosta manje(bukvalno da im das po miljuipo to je 3000 ukupno za dva ogromna talenta a Veselinovic ima oko 5 milja) a klub bi mogao imati mnogo mnogo vecu korist od njih nego sto je ima od Veselinovica i slicnih tzv igraca. Zamisli lik citav zivot igra kao krilo a nije zabio 20 golova u citavoj karijeri. Tuzno, zalosno, ma ne znam vise ni koju bih rijec upotrijebio. Ista stvar i za Fejzica. Lik bio rezerva u Slobodi, Olimpiku, lik ne moze loptu nabiti preko centra i takav amater je nama prvi golman. Guramo u prvu postavu amatera i penzionera pored Milicevica koji je ogroman potencijal. Neshvatljivo i retardirano.

Bacamo milione na sadasnje igrace a sa dosta manje novca se moze sastaviti moderna, potentna i brza ekipa. Pogledajte kako je Siroki to uradio. Zato nam treba trener sa mudima. Neko ko ce dati sansu najtalentovanijim juniorima (Gasal, Kulasin, Milicevic, Durakovic), dati im petogodisnje ugovore i gurati ih u prvih 11, oni da budu projekti kluba. Na ove mlade igrace pridodati i neke iskusnije ali brze igrace, a ne neke dizelase.

Volio bih ovakvu prvu postavu da vidim naredne sezone
Milicevic na golu
Novi desni bek-Ikic-Celikovic- Malic
Gasal-Durakovic- neki dobar box to box veznjak i Kulasin
I dva dobra brza napadaca. Znaci, po ovome trebalo bi se uloziti u 4 kapitalca, desni bek, veznjak i 2 napadaca i jos par rezervi, mladih brzih igraca koji ce imati motiv i dati sve od sebe da se izbore za mjesto u prvoj postavi. Takodjer lagano treba uvoditi i dozirati minute i Kocevicu iz kadeta. Strasan potencijal. 22 utakmice 22 gola i 5 asistencija, ofanzivni veznjak. Preskociti one nase gluposti da mora igrati za juniore, pa biti rezerva Bekricu pa u 26 da dobije sansu. Samo se na mladim igracima mogu uzeti milioni, odnosno ozbiljan novac. I onda narednu godinu zadrzis sve igrace nadogradis sa 2-3 ozbiljna igraca koji ce povecati kvalitet ekipe i onda pucas na titulu ali imas zdravu osnovu za tako nesto, ne ides na ho-ruk.

Ova ekipa ne bi bila nista rezultatski gora nego ova sad a o perspektivi i buducnosti takve ekipe, da ne pricam. Ekipa sa zdravim temeljima bez gerijatrije i bez majstora u mjestu koji ispusu za 10 minuta..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 21 mar 2021, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Opijum
Kontakt:

Post Postao/la Opijum » 21 mar 2021, 23:38

Upravu si sve mod. Debil je pravi :opaopa:
Vico, moze li liga po pola?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.