libo njega racku za sve

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nasao sam ti post. Preko foruma se ne prijeti i ne vrijedja. To mi nije cilj, ali pises klasicne gluposti i nebuloze. Prvo, prozivas maticnu tribinu na javnom forumu sto je neprirodno i smijesno. Drugo, samo ce oni i otjerat Amara, a ne forumska piskarala i revolucionari za tastaturama. Zna se ko je otjerao prethodne.desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
ne znam jel se tolikim poltronima okruzio pa niko nema damu da mu kaze ljudino grijesis stani loma na zemlju ides u provaliju jok on sa ovim izjavama okrenuce se kolo srece zvuci kao hamdija u premieru koji igra bingo citav dan i ceka jednu rundu da ga prosere
Evo da zakljucimo, svaka ti je na mjestu.Ritamreda je napisao/la: ↑21 mar 2021, 22:53Nasao sam ti post. Preko foruma se ne prijeti i ne vrijedja. To mi nije cilj, ali pises klasicne gluposti i nebuloze. Prvo, prozivas maticnu tribinu na javnom forumu sto je neprirodno i smijesno. Drugo, samo ce oni i otjerat Amara, a ne forumska piskarala i revolucionari za tastaturama. Zna se ko je otjerao prethodne.desnibocni je napisao/la: ↑13 mar 2021, 17:12Malo se skupili, Amar se derao, orilo se. Ovi "navijaci" koji su usli nisu u zivotu kupili clansku kartu, a kao pitali bi se nesto.
Sve to treba otjerati. I Amara, i igrace, i upravu. Ako se ikad stane na noge, navijaci mogu na tribine, do fan shopa, i nikako do igraca. Praksa da se pravdas navijacima je poznata samo kod naroda i narodnosti na prostorima bivse drzave.
Trece, naravno da ce se pravdati navijacima jer je samo to jos i ostalo.
Cetvrto, ovo za clansku kartu je bezobrazno i bolesno. Svi oni sto su bili na treningu za tebe su ZELJEZNICAR.
A dobro i on je njih nazvao imbecilima,nekorektno bas.PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:08Sto obrisa post od opijuma. Stvarno ne razumijem vrijedanje i pljuvanje. Koji vam je ba? Gori ste od pitara postali, u onom vaktu kad su za virsle igrali
To svako od sebe mora krenuti. Ja ne mogu sve kontrolisati u ovakvim situacijama odnosno kad se ovo sve desava duzi period. Dok nije bilo ovog niza i moglo se, sad vec ne jer ne pise ovdje 3 ljudi pa da se dogovorimo. Izmedju forumasa nema uvreda jer haman svaki dan ovdje pisemo, druzimo se. Nema potrebe radi neke osobe da se vrijedjamo.PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:12Pa stani, vrijedjanje forumasa nije dozvoljeno, okej, ispravno, ali vrijedjanje javne licnosti, pogotovo nekog naseg, to je ok, jer smo mi fol za dobrobit zelje, a on, rodjen na onoj grbavici je kao grobar.. ne razumijem. Bar doza postovanja.
I ovo je bio penal cist. Ma fuj sta nam rade fuj odvratno. **** i tebi njegomirovicu sve.LjoZee je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:17To svako od sebe mora krenuti. Ja ne mogu sve kontrolisati u ovakvim situacijama odnosno kad se ovo sve desava duzi period. Dok nije bilo ovog niza i moglo se, sad vec ne jer ne pise ovdje 3 ljudi pa da se dogovorimo. Izmedju forumasa nema uvreda jer haman svaki dan ovdje pisemo, druzimo se. Nema potrebe radi neke osobe da se vrijedjamo.PointBlank je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:12Pa stani, vrijedjanje forumasa nije dozvoljeno, okej, ispravno, ali vrijedjanje javne licnosti, pogotovo nekog naseg, to je ok, jer smo mi fol za dobrobit zelje, a on, rodjen na onoj grbavici je kao grobar.. ne razumijem. Bar doza postovanja.
Sto Stilic psuje sudiji![]()
Težak slom živaca. Tužno ga je gledati, ovo je za odmor od svega uz jaku terapiju. Ukoliko nastavi hospitalizacija mu ne gine.
Nemam potrebu da brisem. Ima fino @admin javis se njemu ti i svako ko smatra da ne radim ok ovaj "posao" i on dodijeli mod. nekom drugom. Sa tim nemam problem nikakav.Opijum je napisao/la: ↑21 mar 2021, 23:31Izvinite forumasi sto ovo pisem ovdje jer nije vezano za temu “klub FKŽ” ali jeste za ovaj podforum. Od kako si ti ljože postao moderator tako nam je tema krenula da bude klasicni cirkus a mnogo ce me ovdje i potvrditi vjerovatno. Toliko od mene pa mi opet obrisi post a ostavi ove ostale uvrede o tamo nekom liku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.