Tako se pise zadnjih mjesec dana

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako se pise zadnjih mjesec dana
To sam i ja prije mjesec čuo, al bilo mi rano da povjerujem. Nadam se da je istina.
Bil nam lego, lego bi, da je realan... Moždakerimatomic1921 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 09:35Sta mislite kako bi leg’o Zukanovic?
Najozbiljnije pitam. Za njega vazi ona da mu menadjer vrijedi para.
Pola godine ugovor, citaj do kraja sezone.Jovanović je prema saznanjima SportSport.ba potpisao ugovor na pola godine uz mogućnost produženja i pojavit će se na prozivci tima sa Grbavice koja je zakazana za 15. januar.
A la Vojo.Machak je napisao/la: ↑13 jan 2020, 10:10Lendric, Kosoric, Jovanovic, ... idemo dalje.
Pola godine ugovor, citaj do kraja sezone.Jovanović je prema saznanjima SportSport.ba potpisao ugovor na pola godine uz mogućnost produženja i pojavit će se na prozivci tima sa Grbavice koja je zakazana za 15. januar.![]()
![]()
Mislim da je ovo dobro, jer je sigurno svima nepoznanica kakvog je kvaliteta, ako je dobar, normalno produzis ugovor, a ne vezati se za vise a uopste ne znas hoce li ispuniti ocekivanja.Machak je napisao/la: ↑13 jan 2020, 10:10Lendric, Kosoric, Jovanovic, ... idemo dalje.
Pola godine ugovor, citaj do kraja sezone.Jovanović je prema saznanjima SportSport.ba potpisao ugovor na pola godine uz mogućnost produženja i pojavit će se na prozivci tima sa Grbavice koja je zakazana za 15. januar.![]()
![]()